Switch to full style
Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.

Alueen säännöt

Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!
Lähetä vastaus

Jääkiekon MM-kisat 2012

05.05.2012 00:34

Eilen alkoi jälleen taistelu jääkiekon maailmanmestaruudesta tuttuun tapaan jo 76. kerran ja kisat pelataan tänä vuonna sekä Suomessa että Ruotsissa. Semifinaalit ja mitalipelit pelataan kuitenkin vain Helsingissä. Mitään erityistä kisoissa ei ole viimeisiin verrattuna, mutta lisätietoa saa Wikipediasta.

Ketjussa olisi tarkoitus keskustella kisoihin liittyen mistä tahansa, mielipiteistä spekulaatioihin ja analyyseistä kannanottoihin. Muistakaa silti perustella edes vähän, jottei ketju täyttyisi pelkistä perustelemattomista veikkauksista.

Tulosseuranta
Suomi - Valko-Venäjä 1-0

Suomi - Slovakia 1-0

Suomi -Sveitsi 5-2

Suomi - Ranska 7-1

Suomi - Kanada 3-5

Suomi - USA 0-5

Suomi - Kazakstan 4-1

Neljännesfinaali Suomi - USA 3-2

1. Välierä Suomi - Venäjä 2-6

2. Välierä Slovakia - Tshekki 3-1

Pronssiottelu Suomi - Tshekki 2-3

Loppuottelu Venäjä - Slovakia 6-2


Hyödyllisiä linkkejä kisojen seuraamiseksi:
http://www.ksml.fi/urheilu/jaakiekon-mm ... luohjelma/

http://www.iihf.com/fi/channels-12/iihf ... /home.html (englanniksi)

http://www.mtv3.fi/mm2012/


Oma mielipiteeni Suomen avausottelusta Valko-Venäjää vastaan on hieman epäileväinen. :/ Luulisi, ettei Valko-Venäjä osoittautuisi kovin isoksi päänvaivaksi, mutta toisin kävi. Tietysti 1-0 voitto on voitto, mutta enemmän kyllä odotin. Viimeistelyssä ja YV:ssä olisi ollut mielestäni parannettavaa ja paljon. Toivon mukaan muutosta näkyisi Slovakiaa vastaan, joka on toisaalta vielä kovempi vastus. Toivoa on.

Juu ja siis Suomi voittoon ofc
Viimeksi muokannut Atlas päivämäärä 20.05.2012 23:01, muokattu yhteensä 9 kertaa

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

05.05.2012 11:17

Atlas kirjoitti:Luulisi, ettei Valko-Venäjä osoittautuisi kovin isoksi päänvaivaksi, mutta toisin kävi. Tietysti 1-0 voitto on voitto, mutta enemmän kyllä odotin.

Tuo ei ollut mikään yllätys, että avauspeli oli Leijonille vaikea, sillä sitä se on ollut aina. Osasin siis odottaa tuollaista nihkeää voittoa. Se sen sijaan oli yllätys, että 3:lla yhtä vastaan hyökkäys onnistutaan sössimään paitsioksi ihan MM-tasolla vieläpä hallitsevan maailmanmestarin toimesta.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

05.05.2012 12:14

Ja vielä, kun miettii, että Valko-Venäjältä tulee osa Venäjän parhaista pelaajista niin kyllä sieltäkin taitoa löytyy.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 19:13

Sloavakia kaatui sitten 1-0. Suuri lukuisempaa tulosta odotin, mutta pelin taso oli vähintäänkin yhtä kova kuin ajattelin ja tiukkoja tilanteita riitti. Ärsytti hiukan tuo Mertarannan selostus toisessa erässä, kun piti sanoa aina Zdeno Charan nimi 'Haarana'. Kaverin jutut menneet muutenkin vain entistä levottomiksi, jopa oudoiksi. Toisesta erästä jäi mieleen myös Granlundin harhasyöttö; suoraan vastustajan lapaan. Peli ei ollut muuten mitenkään mielestäni erityinen ja toivoisin maaleja hiukan lisää. Pesosen maali ei ollut yhtään hullumpi, mutta ehkä Sveitsiä vastaan sitten.

Lisään aloitusviestiin tulosseurannan seuraamisen helpottamiseksi (ilmaiset kanavat ja kellonajat).

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 20:22

Kaiken kaikkiiaan hyvä matsi oli, vaikka ensimmäinen erä jäi katsomatta puoliksi. Granlund oli taas ilmiömäinen parin muun pelaajan kanssa.
Seuraavaa ottelua odotellessa vaikka se taitaa töiden takia jäädä katsomatta....

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 20:28

Olen katsonut nyt 5 matsia, joista 2 ovat Suomen matseja.

Suomi pelas kummatkin matsit suht samal tavalla. Pelas hyvin sitten ei osattu maalia tehdä, että meh.

Katsoin myös Ruotsi Tsekin. Matsista jäänyt muistikuvaa paitsi, että Ruotsi pelas hyvin, varsinkin Fasth.

Katsoin vielä Venäjä vs Latvia ja Norja. Latviaa vastaan Venäjä pelas hyvin kaiken kaikkiaan. Yksi Malkinin maaleista oli tosi hieno. Kapteenilta syöttö Malkinille, takas kapteenille, takas Malkinille ja maali, kun maalivahti oli heittäytynyt toiseen suuntaan. Norjaa vastaan Venäjä ei osannut pelaa alivoimalla riittävän hyvin mutta ylivoimalla ja tasa määrissä Venäjä pelas loistavasti.

Mitä itse nähnyt niin Venäjä on pelannut parhaiten. Tiimipeliä on enemmän kuin aiemmin ja yksittäiset tähdet loistavat Venäjän tavalliseen tapaan.

Harmittaa, etten nähnyt USA vs Kanadaa. Kanada taisi voittaa?

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 20:35

Itse en seuraa jääkiekkoa (vihaan sitä edelleenkin xP), mutta on ollut aika huvittavaa seurata tätä kakkamyrskyä joka on syntynyt lippujen hinnoista jne., Suomi-matsien liput kun ovat alkaen 155€ ja yli puoli katsomoa ovat peleissä tyhjinä. Leijonafanit ovat raivoissaan ja tunnelma kuin hautajaisissa. :D Tampere Kupliissakin paneelin vetäjä vattuili vähän väliä puujalkavitseillä Kummolalle jne. (Esim. "Miksi lonkero maksaa Hartwall areenalla 8€? Koska Itämeressä ei oikein ole mustekaloja.")

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 20:55

Keltainen Rayquaza kirjoitti:on ollut aika huvittavaa seurata tätä kakkamyrskyä joka on syntynyt lippujen hinnoista jne.

Älä muuta sano, tämä kisojen alku on ollut niin eeppistä "lollercoasteria" ettei paremmasta väliä. Melkeimpä toivoisi Leijonien floppaavan(lue: jäävän alkulohkoon tai putoavan heti puolivälierissä), niin saataisiin kivat jälkipyykitkin kaupan päälle.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 20:58

Joo no molemmat Suomen pelit oon kattonu, mitään muuta kuin Suomen matseja ja loppupelejä ei sitten katotakkaan koska maksukanavat. :p

Tän päivänen ottelu oli imo aika tylsä, vaikka Pesosen maali olikin hieno. 1-0 on tietysti voitto, mutta hieman maalirikkaampaa maalia odotin - ja huonommalla tuurilla (ja maalivahdilla) Slovakia olisi hyvinkin voinut tulla tasoihin ja ohi. Suomen yv on kyllä aivan liian tehotonta.

Henkilökohtaisesti itseäni ärsyttää paljon tuo lippujen hinta. Nyt kun kerrankin kisat on Suomessa, olisi ollut kiva mennä katsomaan joku Suomen peli, mutta ei noilla hinnoilla. Toivottavasti ensi vuonna on sitten halvemmat liput :/

E: Ja Saukkonen oli välillä ihan pihalla pelin kulusta :p

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 21:04

Atlas kirjoitti:Ärsytti hiukan tuo Mertarannan selostus toisessa erässä, kun piti sanoa aina Zdeno Charan nimi 'Haarana'. Kaverin jutut menneet muutenkin vain entistä levottomiksi, jopa oudoiksi.


Kuva

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 22:10

Well excuuuuuse me, Princess. Kaikki eivät pidä Mertarannasta ja en nyt muutenkaan ilmaissut sitä mielestäni turhan rajusti tuossa. Mutta pahoitteluni, jos jotenkin teikäläistä onnistuin ärsyttämään. Tarkoitin tuolla vain sitä, että kaveri tuntuu välillä hiukan liiankin innokkaasti ja hektisesti omaan makuuni selostamaan. Kukaan ei ole täydellien, mutta sanoinpa nyt vain.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 22:41

Atlas kirjoitti:Well excuuuuuse me, Princess. Kaikki eivät pidä Mertarannasta ja en nyt muutenkaan ilmaissut sitä mielestäni turhan rajusti tuossa. Mutta pahoitteluni, jos jotenkin teikäläistä onnistuin ärsyttämään. Tarkoitin tuolla vain sitä, että kaveri tuntuu välillä hiukan liiankin innokkaasti ja hektisesti omaan makuuni selostamaan. Kukaan ei ole täydellien, mutta sanoinpa nyt vain.

Mertsihän on ihan ylivoimainen selostaja. : )
Tyyppi on hyvin mukana pelissä ja saa ainakin meikäläiselle fiiliksen kohoamaan niillä jutuillaan. Onhan se niin että eihän kaikkien huumorin taju ole sellainen kuin Mertarannan ja siksi eivät pakolla pysty pitämään/jaksa kuuntelemaan kyseisen hemmon selostusta. Siksi onkin AVA/mtv3 kanavat joista voi katsoa ilman Mertarantaa. ; )

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 22:54

Atlas kirjoitti:Well excuuuuuse me, Princess. Kaikki eivät pidä Mertarannasta ja en nyt muutenkaan ilmaissut sitä mielestäni turhan rajusti tuossa. Mutta pahoitteluni, jos jotenkin teikäläistä onnistuin ärsyttämään. Tarkoitin tuolla vain sitä, että kaveri tuntuu välillä hiukan liiankin innokkaasti ja hektisesti omaan makuuni selostamaan. Kukaan ei ole täydellien, mutta sanoinpa nyt vain.


Paitsi että koko selostaja ei ollut Mertaranta prinsessa rakkaimpani, vaan Mika Saukkonen.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

06.05.2012 23:02

Silver kirjoitti:Paitsi että koko selostaja ei ollut Mertaranta prinsessa rakkaimpani, vaan Mika Saukkonen.

http://www.canalplus.fi/mmkisattanaan
Silver, Silver, Silver... Katsoin pelin btw CANAL+:lta, koska toinen veljeni näin halusi. Eiköhän tämä nyt muutenkin riitä tästä aiheesta. IMO Jontukka jo tiivisti aika kiitettävästi homman viestiinsä.

Älkää quoteko kuvia (eikä turhaan)! Sama kuva oli nyt turhaan viidessä viestissä, mikä huonontaa ketjun luettavuutta reilusti! - Keltainen Rayquaza

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

12.05.2012 00:39

Kanadalle 5-3

Taas jäätiin 3-1 Puolustelemaan ja sieltähän se kanadan Nyrykki jo tulikin!

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

12.05.2012 14:43

Oli suomella eilen tosi heikko loppu. Tärkeet pelit näemmä sössitään. Aina.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

12.05.2012 16:34

No onneks ei ollu vielä pudotuspelejä. Eka erä oli suomelta ihan mahtava, mutta kolmas jo ihan kauheaa katottavaa. Lehtonen päästi myös sisään ainakin yhden maalin, jonka olisi pitänyt olla torjuttavissa, mutta ihminen on hänkin. Ja vikahan meni tyhjiin.

Huomista Suomi-USA peliä odotellessa.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

12.05.2012 23:08

Jite kirjoitti:Oli suomella eilen tosi heikko loppu. Tärkeet pelit näemmä sössitään. Aina.

Aha saat selittää nyt.

1) Ei ollut erityisen tärkeä peli. Kummatkin oli jo puolvälierissä. Tosin jos Suomi ois voittanut ois ollu helpompi puolvälierä Slovakiaa vastaan, kuin USAa mutta ei niissä niin isoa eroa ole.

2) Aina? Aina Suomelta vai muuten vaan aina joltain?

Jos aina Suomelta 6-1 MM kultaa Ruotsia vastaan ei oikeen ole sössimistä. Tai sitten välierät joita Suomi on voittanut.

Jos taas tärkeet sössitään joltain niin you don't say. 1 voittaa toinen hävii, joten jonkun täytyy sössiä.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

13.05.2012 00:43

Registeel kirjoitti:
Jite kirjoitti:Oli suomella eilen tosi heikko loppu. Tärkeet pelit näemmä sössitään. Aina.

Aha saat selittää nyt.

1) Ei ollut erityisen tärkeä peli. Kummatkin oli jo puolvälierissä. Tosin jos Suomi ois voittanut ois ollu helpompi puolvälierä Slovakiaa vastaan, kuin USAa mutta ei niissä niin isoa eroa ole.

2) Aina? Aina Suomelta vai muuten vaan aina joltain?

Jos aina Suomelta 6-1 MM kultaa Ruotsia vastaan ei oikeen ole sössimistä. Tai sitten välierät joita Suomi on voittanut.

Jos taas tärkeet sössitään joltain niin you don't say. 1 voittaa toinen hävii, joten jonkun täytyy sössiä.

1) Ei ollut vielä puolivälierissä silloin.

2) No comment

Ja lisäksi ruotsi oikeasti kyllästyi 3-1 (Vai 4-1) Kohdalla.

Re: Jääkiekon MM-kisat 2012

13.05.2012 08:13

Vilsu kirjoitti:
Registeel kirjoitti:
Jite kirjoitti:Oli suomella eilen tosi heikko loppu. Tärkeet pelit näemmä sössitään. Aina.

Aha saat selittää nyt.

1) Ei ollut erityisen tärkeä peli. Kummatkin oli jo puolvälierissä. Tosin jos Suomi ois voittanut ois ollu helpompi puolvälierä Slovakiaa vastaan, kuin USAa mutta ei niissä niin isoa eroa ole.

2) Aina? Aina Suomelta vai muuten vaan aina joltain?

Jos aina Suomelta 6-1 MM kultaa Ruotsia vastaan ei oikeen ole sössimistä. Tai sitten välierät joita Suomi on voittanut.

Jos taas tärkeet sössitään joltain niin you don't say. 1 voittaa toinen hävii, joten jonkun täytyy sössiä.

1) Ei ollut vielä puolivälierissä silloin.

2) No comment

Ja lisäksi ruotsi oikeasti kyllästyi 3-1 (Vai 4-1) Kohdalla.

1) Oli Suomi ei häviä Kazahkstanille, vaikka pelais ilman maalivahtia jos tosissaan pelaa eli oli.
Lähetä vastaus