Switch to full style
Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.

Alueen säännöt

Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!
Lähetä vastaus

Valituspalsta

02.11.2010 12:42

Tämä on uudelleen nimetty "Potuttaminen ja stressin purkaminen"-topic.
Täällä voit jakaa elämässäsi sattuneet ikävät asiat muiden kanssa. Myötätuntoa voi myös antaa niille, jotka sitä tarvitsevat.

Re: Valituspalsta

03.11.2010 23:05

Maketsu otti Munnan pois vaikka se oli hienompi kuin hänen nykyinen avatarinsa.

Re: Valituspalsta

03.11.2010 23:18

Gunther otti tuon loukkauksena ja rangaistuksena näet seuraavat 7 vuotta joka yö unta Guntherin Ding Dongeista.

Re: Valituspalsta

04.11.2010 00:22

Chuck Norris potkaisi minua takakierrepotkulla...

Oikeasti valitan sitä, että pistin oikeen asiallisia ja hienoja viestejä tonne vanhalle foorumille ja sain bännit! Nyt en pääse katsomaan, mitä siellä tapahtuu.

Re: Valituspalsta

04.11.2010 00:28

Asialliset ja hienot viestisi sisälsivät niin monia foorumin kieltämiä asioita (esim. kiroilua, joka riittää jo itsekseen banneihin), että oli aivan selkeä ratkaisu heittää sinut pihalle. Viestiesi tarkoituksenakin oli aivan selkeästi juuri bannit, joten turha valittaa näin jälkikäteen, jos satut jäämään jostain paitsi.

Re: Valituspalsta

04.11.2010 07:59

Yritin vain lohduttaa vanhaa ystävääni hädän hetkellä. Sinäkään et varmaan tahtoisi, että kun oma hetkesi koittaisi, kaikki ympärilläsi ovat haudanvakavia ja myrtsejä.

Re: Valituspalsta

04.11.2010 17:12

Nyt nakertaa se etä en voi laittaa avatariksi yhtä .Gif tiedostoa koska se on liian iso =/

Re: Valituspalsta

04.11.2010 17:52

Äräsyttää kun ei ole perjantai :(

Re: Valituspalsta

05.11.2010 22:45

Mua masentaa se, että kun tänään kävelin vanhalt koulult kaverin kanssa niille.
Kokonainen lissuposse haukkui mua aika ikävillä sanoilla.

Masennuin taas ihan tyystin, ja yritän taas olematta mitään itsetuhoista. Mä en saa suunnilleen kävellä edes rauhassa, ilman että joku kiusaa minua...

Jätetääs ne kiroilut pois tuossakin muodossa. ~Tas
Sori, kummiskin sensuroin
Viimeksi muokannut Lakzu päivämäärä 06.11.2010 00:01, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Valituspalsta

05.11.2010 23:38

Lakzu kirjoitti:Mua masentaa se, että kun tänään kävelin vanhalt koulult kaverin kanssa niille.
Kokonainen lissuposse haukkui mua aika ikävillä sanoilla.

Masennuin taas ihan tyystin, ja yritän taas olematta mitään itsetuhoista. Mä en saa suunnilleen kävellä edes rauhassa, ilman että joku kiusaa minua...

Maailmankaikkeuden sääntö: tuollaisista lissuista ei saa koskaan välittää. Eikä muistakaan ihmisistä, jotka laukovat törkeyksiä vain koska eivät tiedä mitään. Tuollaiset ihmiset joista puhut voidaan määrittää kaikkein epätietoisimmiksi ja ennakkoluuloisimmiksi olennoiksi mitä on, joten niitä ei myöskään kannata kuunnella. Sinä olet sinä itse etkä kukaan muu, kuka tai millainen sitten oletkin, eikä kukaan muu voi päättää millainen sinä olet. Sinä et ole tehnyt mitään väärää, ja vika on näissä lissuissa. Jos jätät tämän porukan huomiotta ja he kiusaavat sinua sen takia ettet säti heille takaisin, se johtuu vain siitä että heitä ärsyttää että et masennu ja pamahda itseäsi pihalle. Jos saat itsesi kokoon, se on paras kosto heille mitä on.

Kerronpa yhden hauskan jutun. Minun yläasteellani oli pari lissuporukkaa. He luulivat olevansa koulun valtiaita ja iskivät sinun laisiisi ihmisiin yksi toisensa jälkeen. Kas, kun yläaste oli jo puolessa välissä, kukaan ei enää välittänyt heistä. He levittivät huhuja ja nimittelivät ihmisiä minkä kerkisivät, mutta kaikki tiesivät jo, ettei niihin kannata uskoa. Lopulta he eivät saavuttaneet mitään, sillä he pelasivat itsensä pussiin. Heistä tuli koulun pohjasakkaa. Heistä, jotka yrittivät tehdä sitä toisista. Yläasteen jälkeen lissut hiljalleen tajuavat, ettei koulu ole sotatanner ja alkavat lukiossa (jos he sinne edes menevät) pitää paljon matalampaa profiilia.

Re: Valituspalsta

06.11.2010 00:05

No ne oli ne samat jotka on piinannut jo vuoden ajan. Toisaalta kun sanoin takaisin,
ne siinä enemmä suuttuivat, se riitti kun sanoin, ei sitten voinut säälittävämmäks alentua, mitä aikasemmin olitte..
Alkoivat vain enemmän huudella jne. Mutta itselleni kuin onkin todettu masennus joka ärsyttää.

Päivän potutus

06.11.2010 12:21

Potuttaa, että kaikkialla on hiljaista lauantai-aamuna.

Ei loppua näy

06.11.2010 12:36

Huoh, ollut tämä tautiputki nyt jo kuukauden. Ensin tuli 40 asteen kuume, sitten silmätulehdus -> sellainen ihmeellinen yskä, ja nyt sitten korvatulehdus. Tänään olisi ollut lätkäpelejä Vaasassa, mutta jäi nekin sitten väliin.

Riku sanoo (22:16): Ooks varma et sun ei pitäis olla vielä sairaalassa

Re: Valituspalsta

06.11.2010 12:45

Potuttaa se että kurkku on kokoajan kauheen kipeä, tulee limaa ja nenä tukossa. Ärsyttää myös se ettei Lars ole online vastaamassa viestiini jonka laitoin hänen vaihtikseensa. Sekin inhottaa että kokeista tulee aina 8-, 8 tai 8+

Re: Valituspalsta

06.11.2010 15:14

Potuttaa ku Ranger 3 ei tullu postilakon takia kauppoihin. Paitsi parii kauppaa tuli 4kpl.

Re: Valituspalsta

06.11.2010 18:21

No, tulin tuosta pari päivää sitten koulusta pyörällä, niin minun tuurillanihan siinä niitä lissuja pyöri keskellä tietä. Sieltä huusivat jotain loukkaavia sanoja "Toi käyttää kypärää" ja "Onko kova olo?"
No joo, meidän koulussa ei ole kypäräpakkoa, mikä onki sitten vastoin lakia. Koulussamme noin 10 tyyppiä käyttää kypärää jne.

Ja sitten vielä se että koulussamme on muutama idiootti jotka polttavat keskellä koulun pihaa, eivätkä opettajat puutu asiaan. Osahan näistä on 7.luokkalaisia ja osa tulee minun luokaltani. Osa luokallani olevista on juonut keskellä koulupäivää, ja he saivat vain 1 h jälkkää. Siis mitä! Heidät olisi pitänyt erottaa koulusta.
Ja sain kuulla että luokallamme on vain 1 poika joka ei ole polttanut tupakkaa. On siinä meillä luokka...
Viimeksi muokannut Riolu-fang päivämäärä 06.11.2010 19:12, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Valituspalsta

06.11.2010 18:53

Riolu-fang kirjoitti:No, tulin tuosta pari päivää sitten koulusta pyörällä, niin minun tuurillanihan siinä niitä lissuja pyöri keskellä tietä. Sieltä huusivat jotain loukkaavia sanoja "Toi käyttää kypärää" ja "Onko kova olo?"
No joo, meidän koulussa ei ole kypäräpakkoa, mikä onki sitten vastoin lakia. Koulussamme noin 10 tyyppiä käyttää kypärää jne. Ei se yläaste hyvin alkanu.


Kannattaa jättää kaiken maailman lissut ja pissikset omaan arvoonsa, älä välitä niistä. Heillä on vaan itsellään ongelmia ja huono itsetunto ja koittavat purkaa sitä muihin mukamas ''huonompiin.'' Mullakin huonoja muistoja yläasteelta pissisten ja kovisten vuoksi, ne voi toisinaan olla aika ilkeitä. Sisältään he voivat olla usein heikkoja ja pelkäävät että jäävät yksin jos eivät kovistele ja esitä mahtavaa muille. Tupakkaa polttavat ja alkoholia juovat, usein siksi kun muutkin ''coolit tyypit/mimmit'' tekee sitä. Olen joidenkin pissisten kanssa joskus keskustellut(lähinnä se oli mulle pottuilua) ja ei heidän kanssa saa mitään järkevää keskustelua aikaan+senkin perusteella mitä olen heidän keskusteluistaan kuullut. Ehkä joskus he tajuavat millaisia ovat olleet ja katuvat tai osa jatkaa samanlaista elämää... mutta tajuavat toivottavasti että elämässä on otettava muutkin huomioon eikä muita voi kohdella miten sattuu

Re: Valituspalsta

06.11.2010 18:59

Joskus kun ite olin vielä ala- ja yläasteella, tarjolla oli vain sellaisia ns. "pottakypäriä" joita useimmat kieltäytyivät käyttämästä ihan vain siksi että näyttivät niin hölmöltä (mikä oli todella tyhmä syy olla käyttämättä mutta eniveis). Nykyisin kypäriäkin on niin monenlaisia, joista suurin osa on ihan hienoja. Eikä varmaan väreistäkään ym. kuvioinneista ole puutetta. Todella usein ne "eihän nyt mulle kuitenkaan mitään tapahdu" ovat niitä kuuluisia viimeisiä sanoja, kun jätetään kypärää käyttämättä. Vaikka itse osaisikin ajaa liikenteessä varovasti, ei moni muu silti osaa ja se onnettomuus voi omalle kohdalle sattua vaikkei se itsestä mitenkään johtuisikaan. En nyt mitään piruja halua seinille maalailla, mutta kyllä se on minusta aika pieni hinta se kypärän käyttö verrattuna siihen että voi suuremmalla todennäköisyydellä henki mennä jos sitä EI käytä.

En nyt yhtään muista mistä luin, mutta jostain uutisista kuitenkin, että about puolet liikennekuolemista olisi vältettävissä sillä jos olisi kypärä päässä / turvavyö päällä yms. minkä pitäisi olla itsestäänselvyys. Sama juttu vähän noiden kanssa jotka ryyppäävät/polttavat yms. Ollaan olevinaan niin kovista, mutta hiljalleen siinä vain tehdään itselleen haittaa.

Re: Valituspalsta

07.11.2010 23:14

Menetin Tasin typerässä pelissä spämmimahdollisuuden vanhalla forkella. Mistä muusta minun pitäisi valittaa? *awesome*

Re: Valituspalsta

08.11.2010 14:35

Riolu-fang kirjoitti:Ja sitten vielä se että koulussamme on muutama idiootti jotka polttavat keskellä koulun pihaa, eivätkä opettajat puutu asiaan. Osahan näistä on 7.luokkalaisia ja osa tulee minun luokaltani. Osa luokallani olevista on juonut keskellä koulupäivää, ja he saivat vain 1 h jälkkää. Siis mitä! Heidät olisi pitänyt erottaa koulusta.

Tuosta kannattaa tehdä juttuvinkki molempiin iltapäivälehtiin, tuollainen saattaa hyvinkin päätyä ko. lehtien sivuille, jolloin skandaali on valmis -> koulu joutuu paineen alla tiukentamaan suhtautumistaan noihin asioihin. Varmempi tapa saada muutos tuohon on ilmoittaa noista juopottelevista ja tupakoivista oppilaista poliisille, sillä alaikäinen ei lain mukaan saa pitää hallussaan alkoholijuomia tai tupakkatuotteita, lisäksi oppilaitosten alueella tupakointi on muutenkin laitonta. Alle 15-vuotiaiden kohdalla tuosta seuraa ilmoitus lastensuojeluviranomaisille, vanhemmille ja koululle. Juttu mennee tuossakin tapauksessa lehteen ja siitä johtuva julkinen paine viimeistään pakottaa koulun tiukentamaan suhtautumistaan noihin asioihin.
Lähetä vastaus