Sivu 1/1

Valitsen sinut! -musikaali

ViestiLähetetty: 15.09.2014 20:30
Kirjoittaja Rai-chan
Valitsen sinut! -musikaali on suomalainen fanien tekemä Pokémon-musikaali, joka perustuu vahvasti Pokémon-peleihin Red, Blue ja Yellow kuin myös animesarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Vaikutteita on tullut niin elokuvista, mangasarjoista kuin villeistä teorioistakin. Tarina musikaalissa on ihan omansa, ja siitä löytyy tuttua ja turvallista, mutta myös paljon uutta ja yllättävää.

Musikaali esitetään 2016, joka on myös Pokémonin 20-vuotisjuhlavuosi. Syksyllä olleen avoimen haun kautta 95 hakeneesta valittiin 30, harjoituskausi starttasi alkuvuodesta 2015 ja nyt treenaamme vähintään joka toinen viikonloppu. Musikaali tullaan esittämään useammassakin conissa ja muussa tapahtumassa - alustavia kyselyitä on jo tullut ja ensimmäiset esityspaikat julkaistaan tämän vuoden aikana. Teoriassa voimme lähteä mihin tahansa tapahtumaan, joka pystyy tarjoamaan meille riittävät puitteet mm. tekniikan suhteen. Harjoitukset taas tapahtuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Musikaalin nettisivut: http://valitsensinut.net/
Facebook: https://www.facebook.com/valitsensinut
Twitter: http://twitter.com/valitsensinut
Instagram: https://instagram.com/valitsensinut/
Youtube: https://www.youtube.com/valitsensinut
Tumblr: http://valitsensinut.tumblr.com/

Ja minulta saa toki myös kysellä lisää. Voin sanoa että eeppisyyttä luvassa! :3

Re: Valitsen sinut! -musikaali

ViestiLähetetty: 16.03.2015 14:37
Kirjoittaja Rai-chan
Muu ylläpito oli sitä mieltä että musikaalin mainostaminen tässä ketjussa on okei, joten minulla on ilo ilmoittaa että musikaalin joukkorahoituskampanja on nyt alkanut!

http://igg.me/at/valitsensinut

Kyse on siis siitä, että meillä on suuria suunnitelmia muun muassa puvustuksen ja lavastuksen suhteen, eikä sellainen ole ilmaista. Niinpä käännymme faniemme ja tulevien katsojiemme puoleen: auttakaa meitä tekemään musikaalista visuaalisesti näyttävä ja unohtumaton! Meillä on ihan mahtava tiimi kasassa, toistaiseksi takana kolmet treenit ja pari taustatiimin miittiä ja voin luvata että tästä tulee jotain siistiä. Kampanjan sivuilta löytyy vakuuttavaa kuva- ja videomateriaalia :3 Ja tietenkin kiitämme tukijoitamme upeilla vastikkeilla!

Lisäinfoa kampanjasta löytyy myös blogistamme: http://valitsensinut.net/2015/03/16/val ... -campaign/

Re: Valitsen sinut! -musikaali

ViestiLähetetty: 17.03.2015 09:59
Kirjoittaja Widebay
Heipädi hei!

Kuultuani Valitsen sinut!-musikaalin joukkorahoituksesta, päätin järjestää HUUTOKAUPAN sen hyväksi! En myy huutoja, vaan taidetta! Tarkemmin sanottuna: Pokémon-tilaustyötä. Tämä on hyvin ainutlaatuista, koska en myy fanitaidetta ollenkaan! Itse vedän välistä materiaali+lähetyskulut ja kaikki muu menee musikaalin tukemiseen. Huutaja saa myös tilaustyön lisäksi samat hintatasoa vastaavat edut ja palkinnot, kuin Indiegogo-sivulla lahjoittajat saavat.

Tilaustyön tiedot:
*A2 vesivärimaalaus valitsemallasi aiheella.
*Työssä voi olla useampikin taskumomsteri tai ihan soolo kuvatus.
*Voi olla fakemoneja tai OC-hahmoja.

Huutaminen tapahtuu facen myyntisivullani -> KLIK ja on auki 15.4 asti.

Tykätkää ja jakakaa! :)