Bakuman

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

Bakuman

ViestiKirjoittaja Pimee Umbba » 07.11.2010 19:28

Bakuman on kuuluisten Tsugumi Ohban & Takeshi Obatan uusi mangasarja, joiden edellinen sarja Death Note on ollu suuri menestys.

Sarjan esittely:

Wikipedia kirjoitti:"Moritaka Mashiro and Akito Takagi are pretty much foils of each other. Mashiro, an average 9th grade student but talented artist, and Takagi, an overall advanced 9th grader and aspiring writer. After great convincing, Takagi convinces Mashiro to join him in becoming the greatest mangakas Japan has ever seen. Takagi, with his gift of writing, hopes to become a successful mangaka, and Mashiro, with his gift of art, hopes to marry the girl of his dreams, Azuki Miho."


Itse rakastuin tähän sarjaan täysin, kun eilen katsoin ensimmäisen jakson. Sarjan idea käy itseäni todella läheltä, koska oma unelmani on päästä sarjakuva piirtäjäksi.
Sarjan parhautta ovat ainakin hahmot, animen animointi + musiikki. Mangaan en ole vielä kerennyt tutustua, mutta suunnitelmissa on tilata Fantasiapeleistä mangan kaksi ensimmäistä pokkaria~
Porukka Kasaan! Cosplay Ryhmä
||One Piece||Bakuman||Fairy Tail||Katekyo Hitman Reborn||
Pokémon Black FC: 3009 7318 7437
Avatar
Pimee Umbba
 
Viestit: 80
Liittynyt: 01.11.2010 15:56
Paikkakunta: Sodis

Re: Bakuman

ViestiKirjoittaja Lars » 07.12.2010 14:27

Kiitos Pimee Umbba! Olen jo parin kuukauden ajan miettinyt, mitä sarjaa katsoisi / lukisi, mutten ole keksinyt mitään. Luin tämän esittelyn ja kiinnostuin heti. : ) Katsoin jo kaikki ilmestyneet jaksot, ja sarja on ihan mielettömän hyvä! Taattua laatua kyllä noilta tekijöiltä, mangan täytyy olla myös hyvä. Rakastan Death Notea ja Hikaru no Go:ta, joten mitä muuta olisikaan voinut odottaa. Sarjassa on minusta hyvää erityisesti tunnelma ja hahmot. Pidän aina eniten Slice of life -sarjoista, ja tässä on jopa vielä vähän romantiikkaakin. Viimeisin näin kiva sarja, jonka katsoin, oli Toradora.

Edit: Ai niin, voisin vielä sanoa vaikka, että Takagi on lempihahmoni. Myös se Azukin ystävätyttö on erihyvä hahmo, en muista nimeä tällä hetkellä. : D
You're a virile manifestation of the divine.
Avatar
Lars
 
Viestit: 284
Liittynyt: 01.11.2010 14:34
Paikkakunta: HKI
(: 오빠~~


Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron