Nintendo Switch

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Flyffel » 20.10.2016 22:30Nintendo esitteli tänään vihdoin uuden konsolinsa, jonka koodinimi oli tähän mennessä NX: kyseessä on "Nintendo Switch". Video puhuu puolestaan.

Tässä muita julkaisijoita, jotka aikovat tukea Switchiä:
Image
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 22:41

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 20.10.2016 22:49

Videon perusteella hyvin kätevä konsoli, se kun toimii sekä käsi- että tavallisena konsolina.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Mewstor » 21.10.2016 13:44

En luota tähän vielä yhtään. Tabletin kokoinen "käsikonsolina" toimiva laite näyttää juuri siltä, että sitä on käsiteltävä erityisen varovasti, ohjainosa näyttää ainakin minulle melko sopimattomalta ja hankalalta ja varsinkaan akun järkevän pituiseen kestoon en jaksa uskoa. Jo pelkästään New3D XL konsolistani loppuu akku n. 1-2 tunnissa kun pelaan jotakin raskasta peliä kuten Monster Hunteria. WiiU:n Game Padin voi sentään pitää johdon päässä samalla kun pelaa. Tuosta laitteesta en tiedä. Ainakaan en huomannut missään johtoa vaan pitäisi olla telakoituna ladattaessa.

Mutta positiivista ainakin on se, että laite on vihdoin aluevapaa. Ei enää typeriä lukituksia. Ainakin suurin osa peleistä luultavasti ladataan netin välityksellä. Konsolin oma muisti on kyllä niin pieni (32GB), että vaatii välttämättä (ehkä jopa useamman) muistikortin hankkimista heti alkuun.

Näen tuon edelleen lähinnä kotona käytettänänä konsolina. Itse kantaisin mieluummin mukanani 3DS:ää kuin tuota tablettia ohjaimineen (järkevä säilytys mahdotonta ilman jonkinlaista järkevää "carry case":a).
Hinta tulee myös luultavasti olemaan este heti alussa. En muista koska olisin viimeksi ostanut konsolin heti julkaisussa. Varsinkin jos hinta on alhaisempi kuin odotan, tarkoittaa se luultavasti sitä, että varsinkin akun laadussa on säästetty. Itse en tällä hetkellä näe mitään syytä hankkia tuo ennen kuin konsolille julkaistaan peli jota haluan ihan oikeasti pelata heti.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 19:36
Paikkakunta: Turku

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 21.10.2016 14:31

Mewstor kirjoitti:En luota tähän vielä yhtään. Tabletin kokoinen "käsikonsolina" toimiva laite näyttää juuri siltä, että sitä on käsiteltävä erityisen varovasti, ohjainosa näyttää ainakin minulle melko sopimattomalta ja hankalalta ja varsinkaan akun järkevän pituiseen kestoon en jaksa uskoa. Jo pelkästään New3D XL konsolistani loppuu akku n. 1-2 tunnissa kun pelaan jotakin raskasta peliä kuten Monster Hunteria. WiiU:n Game Padin voi sentään pitää johdon päässä samalla kun pelaa. Tuosta laitteesta en tiedä. Ainakaan en huomannut missään johtoa vaan pitäisi olla telakoituna ladattaessa.

En itsekään usko että sen akku kestää kovin pitkää, mutta ihmettelisin jos siihen ei tule saataville edes lisävarusteena laturia tuon telakan lisäksi, sillä sille on varmasti hyvin kysyntää.

Mewstor kirjoitti:Mutta positiivista ainakin on se, että laite on vihdoin aluevapaa. Ei enää typeriä lukituksia. Ainakin suurin osa peleistä luultavasti ladataan netin välityksellä. Konsolin oma muisti on kyllä niin pieni (32GB), että vaatii välttämättä (ehkä jopa useamman) muistikortin hankkimista heti alkuun.

Aluevapautta ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta se on erittäin todennäköistä, koska tuo huhu on peräisin Emily Rogersilta, jolla on hyvät yhteydet Nintendoon. Yksi mahdollisuus on ostaa yksi iso muistikortti, tosin sellainen on aika kallis (esim. 64 Gt muistikortti maksaa jo 50 €). Olisi paljon kätevämpää jos tuossa olisi USB-liitäntä, joka mahdollistaisi ulkoisen kiintolevyn käytön, sellainen kun on reilusti edullisempi kuin muistikortit.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Bu_fu » 21.10.2016 15:08

Pakko myöntää että vaikuttaa ihan kelpo hybrid konsolilta, mutta hinta on kyllä aika suolanen, jos haluaa tilata ennakkoon. Joten hinnan laskua odotellessa 8)


Spoiler:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_Switch_games Pokemon peli tulossa :O ! Eipä oo sitten kotikonsoli pokemon roolipeliä nähty Gamecuben jälkee.
Viimeksi muokannut Bu_fu päivämäärä 21.10.2016 18:42, muokattu yhteensä 1 kerran
3DS Friend Code: 1006-2879-2331 (Toni)
Avatar
Bu_fu
 
Viestit: 117
Liittynyt: 04.08.2011 16:47
Paikkakunta: Heinola/Lahti

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja deedee » 21.10.2016 16:35

edelliseen viestiin vedoten alkoikin hieman kiinnostaa tää konsoli!
deedee
 
Viestit: 70
Liittynyt: 12.01.2016 23:24

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Bu_fu » 28.01.2017 12:40

Viimeaikoina, on puhuttu siitä että Switch tulisi olemaan julkaisussa pelkästään yli 300€ Zelda konsoli, koska vain muutama peli oli luvattu konsolille julkaisupäiväksi. Nyt on asiat hieman toisin kun wikipediaa katsoo että jopa PAL, alueelle julkaisupäiväksi ilmestyy 10 peliä (ehkä vielä tuo luku saattaa nuosta koska ilmestymiseen on vielä vähän aikaa). Tämä on kuitenkin positiivinen tieto ja toivottavasti tää konsolilla tulee olemaan parempi tarina kuin Wii U:lla.
3DS Friend Code: 1006-2879-2331 (Toni)
Avatar
Bu_fu
 
Viestit: 117
Liittynyt: 04.08.2011 16:47
Paikkakunta: Heinola/Lahti

Re: Nintendo Switch

ViestiKirjoittaja Flyffel » 29.01.2017 18:04

Ensimmäistä kertaa tuli ennakkotilattua konsoli, 3DS:kin tuli hankittua kuukausi julkaisun jälkeen. Itse ainakin olen täysin tyytyväinen pelitilanteen kanssa, Zelda julkaisuna, Isaac samoin saattaa tulla hankittua tai sitten ei, Mario Kart 8 tulee pian (en omista WiiU:ta), kesällä Splatoon 2 ja jouluksi Mario. Siinä on minulle ihan tarpeeksi pelattavaa, en yleensä muutenkaan osta paljoa sen enempää pelejä vuodessa. Lisäksi aiemmin Nintendo joutui kehittämään pelejä kahdelle alustalle, nyt varmasti osa 3DS-kehittäjistä siirtyy Switchille kun 3DS hiljalleen mutta varmasti alkaa jäämään taakse. Esim. Pokémonin kannalta saatamme saada vielä jonkun välipelin 3DS:lle, mutta on käytännössä varmaa, että kahdeksas generaatio ilmestyy Switchille (ja Pokémon jos mikä myy konsoleja btw.). Veikkaan, että 3DS:lle tulee vielä uusia Nintendo-pelejä 2017 ja 2018, ja vielä ehkä pari 2019 mutta se alkaa jo näyttämään ikäänsä/fokus siirtyy hiljaleen mutta varmasti Switchille, eli pelejä on vielä luvassa enemmän kuin tarpeeksi.

Nyt kun tälle näyttäisi tulevan enemmän 3rd party pelejä niin saatan vihdoinkin kokeilla joitain näitä hittejä (kuten Skyrim), jotka ovat jääneet välistä kun en omista PS/XB/peli-PC:tä. Olisi hienoa jos tulisi myös esim. port Life is Strange'stä ja Overwatchista, pari peliä mitkä kiinnostaisivat kyllä kokeilla muttei todellakaan tarpeeksi, että hankkisin jotain jolla niitä voi pelata.

Veikkaan myös että tästä tulee isompi myyntimenestys kuin suurin osa ihmisistä uskaltaa veikata tällä hetkellä, koska ensinnäkin kyseessä ei ole lelumainen laite kuten WiiU ja (varsinkin vanha) 3DS vaan oikeasti aika tyylikäs laite, jonka "gimmick" on ihan oikeasti kätevä ja markkinoitava (tarkoitan tietenkin switchaamista enkä HD rumblea). Kun Switch on julkaistu, ihmiset alkavat ottamaan näitä mukaan ulos kotisohvalta ja kun massa huomaa, miten siisti laite se on (ajattele kun näet jonkun pelaavan vaikkapa MK8 bussissa), se alkaa markkinoimaan itseään tehokkaasti ja ilmaiseksi.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 22:41


Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron