Switch to full style
Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.

Alueen säännöt

Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!
Lähetä vastaus

Lempipokémontyyppisi

Bug
5
4%
Dark
13
11%
Dragon
21
18%
Electric
5
4%
Fighting
0
Ei ääniä
Fire
16
14%
Flying
2
2%
Ghost
7
6%
Grass
5
4%
Ground
1
1%
Ice
3
3%
Normal
5
4%
Poison
2
2%
Psychic
8
7%
Rock
1
1%
Steel
4
3%
Water
17
15%
 
Ääniä yhteensä : 115

Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 11:03

Tämä äänestys loistaa poissaolollaan, joten korjaanpa tilanteen. Eli siis mistä pokémontyypistä pidät eniten. Jos vastaat tähän ketjuun, niin perustele vastauksesi kunnolla, ei mielellään mitään 1 rivin viestejä, kiitos.

Oma suosikkityyppini on Psychic, kuten ehkä saatoitte arvata, ovathan lempipokéni tuota tyyppiä. Pidän Psychic-tyypistä, koska psyykkisiin voimiin liittyvät jutut ovat aina kiinnostaneet minua salaperäisyydestään johtuen, lisäksi psychic-poket ovat kaikki vähintään siedettävän näköisiä.

Laitoin nuo tyypit tuohon nyt englanniksi, listaan tähän suomennokset jottei kukaan ala valittamaan asiasta.
Bug = Ötökkä
Dark = Pimeys
Dragon = Lohikäärme
Electric = Sähkö
Fighting = Taistelu
Fire = Tuli
Flying = Lento
Ghost = Kummitus
Grass = Ruoho
Ground = Maa
Ice = Jää
Normal = Normaali
Poison = Myrkky
Psychic = Psyykkinen
Rock = Kivi
Steel = Teräs
Water = Vesi

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 14:00

Itse pidän Dragon pokemoneista. Mielestäni lohikäärmeet ovat niin hienoja ja muutenkin vahvoja. Eivätkä ne kehity liian aikaiseen. Niitä on hidas kouluttaa viimeiseen muotoon ja ne ovat vahvoja. Esimerkkinä kätevyydestä on Dragon/Water Pokemon Kingdra. Kingdra on hyvin vahva kuten muutkin Dragonit mutta se on heikko myöskin vain Dragonille. Eli se on vahva Dragon. Ja Dragon poket ovat myöskin vahvoja kun voivat super effective killata Kingdran.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 15:55

Tuli, vaikka lempi-Pokémonini Croconaw on vesi.
Miksi näin? No, tuli-Pokémonit ovat usein siistejä. Tulella on voimaa ja on melko tehokas tyyppi, vaikka omaa kolme heikkoutta. Ja pidän tulesta elementtinä muutenkin, vaikka kammoksun sen käsittelyä lapsuuden traumojen takia...
Monet tuli-iskutkin ovat vaikuttavia, tavallisesta Flamethrowerista Fire Blastiin ja Overheatiin. Kaksi jälkimmäisenä mainittua ovat muuten suosikki-iskuni tästä tyyppilajista.

Pidän myös ruoho- ja lohikäärme-Pokémoneista, mutta ei niistä sen enempää.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 16:32

Minä pidän eniten ehkä Normal-pokémoneista, vaikka ne eivät ole kilpailullisesti kovin hyviä. Normaalipoksut ovat jotenkin niin suloisia, ja pehmoisia otuksia, joten niistä ei voi olla tykkäämättä. Myös Dark-,Psychic- ja Fightningpoksut kuuluvat suosikkeihini, muttei sen enempää niistä.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 16:58

Pidän Ice-tyypistä. Miksikö? Koska monet lempipopemoneistani kuuluvat siihen, kuten Glaceon, Snover/Abomasnow, Sneasel, Frosslass... Lista on pitkä. Lisäksi in-gamessa (jota tosin pelkästään pelaan), Candice eli Snowpoint Cityn salijohtaja on lempparini - Voitin sen alun perin juurikin Glaceonilla (lol). Myös Ice pkmn Ranger SoA:sta on siisti <3 Plus, rakastan irl talvea ja lunta ja kaikkea mitä kuuluu talveen :3
Jää ei ehkä ole kovin hyvä tyyppi weaknessien ja resistanttien suhteen, mutta Glaceon + Snow Cloak + Hail + Blizzard = owned ^^ Ja vaikkei se kilpailullisesti olekkaan hyvä, ingamessa se hakkaa jokaisen.
Iskuista parhaat ovat Blizzard, Ice Beam ja Ice Shard - Myös Hailista tykkään, tosin sitä ei tarvita jos on Snover tai Abomasnow mukana. Sheer Cold on myös siisti, vaikken juuri koskaan käytäkkään sitä "nössömäisyyden" takia.
Muita lemppareitani ovat Electric ja Grass.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 18:27

Jaa, en tiedä miksi pidän Water-tyypin Pokemoneista eniten, luultavasti siksi että suurin osa suosikki-Pokemoneistani on Water-tyyppiä. Ja pidän vedestä muutenkin. *rölli*

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 19:42

Äänestin itseäni. :P

Minä olen aina pitänyt vedestä kaikessa puhtaudessaan, eikä Pokémon ole mikään poikkeus.
On olemassa yksi Eeveelution lähes kaikille, ja Vaporeon on mielestäni yksi parhaiten suunniteltuja Pokémoneja. Muutenkin vedestä löytyy kaikenlaista, Magikarpit etulinjassa.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 22:22

Electric, koska sähköpoket ovat aina vahvimpia. Pikachu on lempparini, parasta, kun iskee ukkosiskun, niin, että oksat pois! Sitten rakettiryhmä lentää huitsin nevadaan!
Raichu on mielestäni myös ihan kiva, vaikka se kai muuttuu hitaammaksi (onhan se paksukin...) kun se kehittyy.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 22:41

Äänestys pimeystyyppiä, koska usein tuohon luokkaan kuuluvat Pokemonit ovat paljon kummituksiakin kammottavempia ja kauniimpia. Musta onkin minun suosikki värini ja se hyvin edustaa SableLockin nousua. Parhaimmat pimeystyytin poket ovat mm. Absol ja Tyranitar, niistä ei koskaan voi olla tykkäämätt. :3

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 22:56

Water-tyyppi lemppari on. :> Vesi on elementtinä aina kiehtonut minua ja aina Pokemonin alkuajoista lähtien olen ihastunut kaikensorttisiin vesipokemoneihin. Monet niistä on hyvin suunniteltuja, kauniita ja söpöjä. Asiaan vaikuttaa osaltaan myös se, että sininen on lempivärini ja monet vesipopet ovat sinisiä. n__n <3 Peleissä otan aina vesistartterin.

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 23:17

Ite tykkään tällä hetkellä eniten fire-tyypistä, koska siihen kuuluu lempipokeni, Arcanine. Iskut ovat myös melko tehokkaita ja ennen kaikkea tyylikkäitä. :D

Re: Lempipokémontyyppisi

19.11.2010 23:31

Minun lempparini ovat poison, ghost ja dark -tyypit. Pokémonin ulkopuolella olen suuresti mieltynyt warlockeihin (ns. naamansulattelijoihin) yms., yliluonnollisiin ilmiöihin ja varsinkin aaveisiin, pimeyden voimiin ja pahiksiin *muohmuohmuoh* joten~ Poisoneissa ei ikävä kyllä kovin montaa hienoa poksua minusta ole ellei lasketa lepakoita, käärmeksiä ja nidoja, mutta Toxic on silti varmaan lempihyökkäykseni pokémon-peleissä. Animessa myös poison-poksujen Acid on ihan mahtava. Harmi ettei se koskaan osu mihinkään muualle kuin kiviin, puihin tai johonkin muuhun joka ei liiku. >8D Tykkään myös hirmuisesti Dream Eaterista, Nightmaresta, Ominous Windistä, Dark Pulsesta yms. Ne ovat vain niin pahuksen cooleja. ^.^

Okei, on siihen vielä syvällisempikin syy. Kyseisten tyyppien pokémonit on usein kuvattu pahoiksi tai muuten ilkeiksi - Pokedexissäkin varsinkin aika hurjia juttuja joskus, etenkin aaveista - ja minulla on vain joku synnynnäinen taipumus mieltyä sellaisiin tyyppeihin. Ne ovat kiinnostavia, niistä haluaa tietää lisää ja todistaa muille ettei asia ole niin mustavalkoinen. Mua esim. joskus ärsytti (ärsyttää vähän vieläkin) ihan hirveästi se jakso missä Ash yrittää suostutella Haunteria taistelemaan Sabrinan Kadabraa vastaan. Ash ei missään vaiheessa edes pyydystä (ota poképalloon) Haunteria kun tämä on lähtenyt jo Ashin mukaan tai yritä edes oppia tuntemaan sen luonnetta tai kykyjä ennen kuin on jo raahaamassa sitä suoraan saliotteluun. Puhumattakaan siitä että yrittäisi olla sille kunnon kouluttaja; senkus vaan rukoilee ja koittaa maanitella niin epävarmana itsestään kuin mahdollista. Eihän Pikachukaan aluksi kunnioittanut Ashia, mutta kaikkihan tietävät miten kävi. Aaveelle ei kuitenkaan riittänyt yhtä paljoa kärsivällisyyttä. Muita söpöjä pikku starterpalleroita kyllä voi paapoa mutta aaveelle ei liikene samanlaista kohtelua, koska...? Koska se on aave! Se on paha ja ilkeä ja yhyhyy.

Mulla on jokin ihme tarve levitellä ymmärrystä ja rakkautta väärinymmärretyille... eheh. ^.^' Kaipa tällä on myös jotain tekemistä sen kanssa, että itsekin näytän monien mielestä pelottavalta, mutta todellisuudessa sitten fanitan kaikkea söpöä ja luonteeltakin olen aika erilainen mitä yleensä aluksi luullaan. Ja en äänestänyt mitään, kun en osaa päättää mikä noista kolmesta olisi ylitse muiden. :<

Re: Lempipokémontyyppisi

20.11.2010 12:26

Pidän eniten Grass typestä, koska ne ovat hienoja ja niihin ei ole tungettu liikaa kaikkea, mutta ne eivät ole liian yksinkertaisia. Olen pitänyt Grass typestä jo pienestä pitäen ja silloin 1 genen aikoihin lempi pokemoni oli Bulbasaur ja en ole voinut luopua näistä kivoista vihreäistä örvelöistä. Vihreä on myös yksi lempi värini ja kun 5 genen popet julkaistiin ja katselin alustavasti, että mitä ottaisi tiimiin sitten joskus, niin en ole vieläkään osannut päättää Grass popea tiimiini. Tämän hetken lempi Grass popeksi pääsee ehkä Yanappu.

Re: Lempipokémontyyppisi

26.11.2010 02:45

Dragon. Suosikki-Pokemonini, Salamence, on Dragon-tyyppiä. Muutenkin suurin osa lempi-Pokeistani ovat osittain Dragon-tyyppiä, mm. Dragonite, Latias, Latios, Garchomp, Flygon ja nämä eivät ihan suosikkeihin lukeudu, mutta ovat imo todella hienoja silti: Kingdra, Rayquaza, Giratina, Dialga, Palkia ja sitten BW-Dragoneista Sazandora ja Ononokus vaikuttavat todella hienoilta.

Monet Dragon-tyypit, kuten Salamence, Dragonite ja Flygon ovat hienoja myöskin siksi koska ne voivat lentää. Joo, kuulostaa varmaan hölmöltä mutta jokin taivaalla lentelevissä, tultasyöksevissä powerhouse-poksuissa vaan viehättää. Latiosiin ja Latiasiin tykästyin erityisesti Pokemon Heroes -leffan myötä, Salamenceen ja Flygoniin taas silloin kun pelasin Emeraldin ekan kerran läpi ja sitten myöhemmin vielä molemmat oli tosi hienoja Jirachi: Wishmakerissa. Dragonite puolestaan oli 1. generaation aikaan yksi suosikkejani, ellei jopa suosikki. Sitten ihan yleisesti ottaen Dragon-tyyppien designit ovat myös imo tosi hienoja ja oikeastaan kaikki Dragonit ovat myös vahvoja (sekä animessä että peleissä, poikkeuksena ehkä Altaria). Bagon-Shelgon-Salamence -evoluutiolinjalla on myös imo hyvä "tarina", tuosta enemmän alempana.

Bagonin Pokedex entry Rubystä: Bagon has a dream of one day soaring in the sky. In doomed efforts to fly, this Pokémon hurls itself off cliffs. As a result of its dives, its head has grown tough and as hard as tempered steel.

Shelgonin Pokedex entry Emeraldista: It hardly eats while it awaits evolution. It becomes hardier by enduring hunger. Its shell peels off the instant it begins to evolve.

Salamencen Pokedex entry Rubystä: Salamence came about as a result of a strong, long-held dream of growing wings. It is said that this powerful desire triggered a sudden mutation in this Pokémon's cells, causing it to sprout its magnificent wings.

Re: Lempipokémontyyppisi

26.11.2010 10:03

Dragon ihan ehdottomasti! Pidän kaikista tämän tyypin Pokemoneista ja suurin osa lempi Pokemoneistani on nimeonmaan dragon-tyyppiä. Salamence, Flygon, Latias, Rayquaza, Garchomp.. *-* Hyvänä kakkosena seuraa sitten fire, olen tulityyppisitä Poksuista pitänyt ihan alusta asti. Oikeastaan suuri kiitos siitä menee ikuiselle suosikilleni Charizardille :3 Oikeastaan olen pettynyt siihen että näissä kolmessa uudemmassa generaatiossa tulipokemoneja on hirveän vähän eikä niistä kauhean moni edes miellytä minua x.x

Re: Lempipokémontyyppisi

26.11.2010 22:14

Oli vaikea valita pimeyden ja sähkön väliltä, mutta päädyin lopulta sähköön. Löytyyhän sieltä kaikkien aikojen suosikkini, Raichu. Sähkötyypit kun ovat niin mukavan energisiä ja muutenkin yleensä niin tosi söpöjä tai jänniä! <3

Re: Lempipokémontyyppisi

27.11.2010 22:40

Äänestin Psychiciä. Se on ollut jo pitkään lempityyppini syystä että monet Psychic pokemonit ovat niin jänniä ja mystisiä tai ihania. Jännimmät pokemonit ovat Psychic tyyppisiä. Otetaan nyt esimerkiksi aikamatkaaja pokemon Celebi, Unownit jotka ovat kirjaimia, Mewtwo ''maailman vahvin pokemon'' joka tehtiin Mewin DNA:sta ja tietenkin Mew itse ja Deoxys joka on peräisin avaruudesta. Kuten edellämainitut, myös monet muut Psychic tyypin pokemonit ovat mielenkiintoisia. Solrock ja Lunatone jänniä taivaankappaleiden muotoisia kiviä, Mr.Mime (eeppinen klovni :D ), Alakazam jolla on lusikat...

Suosikkejani tämän tyypin pokemoneista ovat: Abra, Mew, Espeon, Wobbuffet, Uxie+kumppanit, Jirachi, Celebi ja Lugia. Niissä on sitä jotain. Psychic-tyypin pokemoneilla on kiva pelata peleissä, tosin ilman ääniä useinkin esim. joskus kehitin kadabraa diamondissa ja confusionin ääni on aivan järkyttävä ja korviaraastava. Otan aina tiimiini,jolla menen ekaa kertaa pokeliigan vähintään yhden psychic tyypin poken.

Ensimmäisessä generaatiossa psychic tyyppi on liiankin ylivoimainen. Olen mennyt kaverini Yellowissa pelkällä 100 level Alakazamilla pokeliigan ilman itemeitä. On mahtavaa kun 1. generaation peleissä saa Mewin glitchillä.

Re: Lempipokémontyyppisi

10.12.2010 17:28

Minä äänestin Dark-tyyppistä, sillä kolme suurinta suosikkiani kuuluvat niihin, eli äänestin Darkrain, Zoruan ja Zoroarkin takia Dark-tyyppiä.

Re: Lempipokémontyyppisi

10.12.2010 18:14

No, kylläpä tuo vesityyppi taitaa olla lempparini. Vesityypissä on varmaan kaikkista eniten pokémoneja jotka ovat kivoja. Eipä tuolta taida löytyä yhtään pokemonia, joka ei olisi siedettävän näköinen :o En tiedä tarkemmin mistä tuo lempparius pursuaa, olen oppinut aika myöhään uimaankin, eikä uimatekniikkakaan mikään hyvä ole, joten tuskin siihen liittyy. Pidän vedestä aineena, ja uiminen on kivaa, vesityypit ovat melkein kaikki hienoja. Hyvänä kakkosena tulee varmaan ruohotyyppi, mutta siitä en nyt kerro.

Re: Lempipokémontyyppisi

22.03.2011 21:56

Vesi-tyyppi.
Enpä nyt oikein osaa sitä perustella tarkemmin, kuin:
Olen syntynyt meren äärellä ja elänyt siellä ensimmäiset 18 vuotta elämästäni. Meri on suuri mysteeri yhä nykyäänkin, ja sen voimaa ei koskaan pidä aliarvioida. (Note: tsuami...)
Lähetä vastaus