Durarara!!!

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

Durarara!!!

ViestiKirjoittaja Pimee Umbba » 01.12.2010 18:37

(Julkaisen nyt kerran viikossa jonkun animanga-sarjan tänne, jotta tännekkin saataisiin mahdollisimman monesta sarjasta keskustelua + muut voisivat tutustua uusiin sarjoihin ja kuulla näistä mielipiteitä.)

Durarara!! ((デュラララ!! Dyurarara!!) on alunperin Japanilainen novelli, josta tehtiin tämän jälkeen manga- ja animesarja. Tarina alkaa, kun sarjan päähenkilö Mikado Ryūgamine muuttaa suurkaupunki Ikebukuroon kouluun, jossa asuu myös hänen vanha ystävänsä Masomi Kida. Ikebukuro ei kuitenkaan ole normaali kaupunki, vaan katukuvaan kuuluu salaperäinen päätön moottoripyöräilijä, vaarallinen tyyppi, joka heittelee mm. jääkaappeja ja ihmisiä siinä samassa ympäri kaupunkia ja salaperäinen jengi Dollars, jonka jäseniä on ympäri kaupunkia. Mutta miten todellisuudessa Mikado liittyy tähän kaikkeen?

Sarja viehättää sen kirjavan hahmokaartin takia ja sen, että välillä on pakko pysähtyä itsekkin miettimään miten kukanenkin mihinkin liittyy. Nimittäin ensimmäisestä jaksosta jää kuva, ettei vältämättä tajunnut koko jutusta mitään mutta se onkin juuri Durararan taika. Asiat aukenevat sitä mukaan mitä pitemmälle sarjassa mennään, kaikista kilten hahmo voikin olla jokin ihan muu, kun aluksi luuli.. Oikeasti, ei tähän voinut muuta kuin jäädä koukkuun. Ja kuten aluksi mainitsin, hahmot ovat aivan mahtavia!

Sarja kestää 24 jaksoa, joten sen katsominen ei ole kauhea urakka. Ja muutaman ensimmäisen jakson jälkeen on automaattisesti koukussa, kun uusia vihjeitä paljastuu koko ajan. Suosittelen tätä sarjaa oikeasti kaikille, jotka etsivät uutta sarjaa katsottavaksi tai ihan muutein vain, koska kyseessä on vain hyvä sarja.
Porukka Kasaan! Cosplay Ryhmä
||One Piece||Bakuman||Fairy Tail||Katekyo Hitman Reborn||
Pokémon Black FC: 3009 7318 7437
Avatar
Pimee Umbba
 
Viestit: 80
Liittynyt: 01.11.2010 15:56
Paikkakunta: Sodis

Re: Durarara!!!

ViestiKirjoittaja Heather » 03.12.2010 20:16

Laitanpa ensimmäisen viestini nyt sitten tälläiseen ketjuun. Eiköhän se tästä lähde!

Itse tsekkasin tämän sarjan poikaystäväni kanssa tuossa kesän lopussa, koska olin nähnyt mielenkiintoista materiaalia mikä nosti vähän hypeä. Kuitenkin jaksojen jälkeen iski pieni pettymys kuinka huono sarja todellisuudessa olikaan ja kaikki se hypetys, nätit animaatiot yms oli turhaa. Hahmoja ei hyödynnetty ja juoni vaan dallaili paikallaan. Luulen, että tämä tehtiin ihan siinä toivossa tai tiedossa, että toinen seasoni on tulossa jossa hoidetaan sitten se todellinen action...joka mielestäni siis ei ole mitenkään viksua, koska minä esimerkiksi en ole koskaan tulossa katsomaan sitä luultavastikkaan tällä menolla. Olisipa koko sarja ollut viimeisten jaksojen kaltainen, niin olisi voinut vaikka lemppareiden joukkoon nousta. Hmph. ;<
Y/N?
Avatar
Heather
 
Viestit: 5
Liittynyt: 30.11.2010 21:41
Paikkakunta: Joensuu


Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron