Batopaatto
Spoiler:
Banskunam
Spoiler:
tulee lisää kun kerkiän tehä
titapi kirjoitti:Käytetäänkö tuoreesta timjamista varret ja lehdet vai pelkästään lehdet?
Ja haluaisin jotain reseptejä, joihin voisi käyttää tuoretta sitruunamelissaa.
Riivi timjamin lehdet varsista, jos varret ovat kovia. Jos varret ovat kohtuullisen pehmeitä, silppua koko kasvi mahdollisimman hienoksi.
Sitruunamelissaa käytetään kaikkiin niihin ruokiin joihin sitruunaakin voi käyttää: salaattikastikkeisiin, kala-, liha- ja kanaruokiin, majoneesiin, hedelmäsalaatteihin, jälkiruokiin, simaan, booleihin ja koristeluun. Sitruunamelissasta voi myös tehdä yrittiteetä hauduttamalla tuoreita sitruunamelissan lehtiä kiehuvassa vedessä noin kymmenen minuutin ajan.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 172 vierailijaa