Suosikkielokuvasi

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

Suosikkielokuvasi

ViestiKirjoittaja Miku » 15.12.2010 02:10

Elikkäs, kuten otsikko kertoo, mikä on suosikkileffasi? Saa luetella useita tietty, jos ei löydy sitä ehdotonta suosikkia tjsp.

Star Wars Trilogy - Star Wars, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi

Star Warsit olivat yhtiä ensimmäisistä elokuvista, mitä olen ikinä nähnyt. Taisin olla tuolloin ihan muutaman vuoden ikäinen, ehkä 4-vuotias. Rakastuin heti näihin elokuviin ja ne ovat olleet aina suosikkejani, ja tulevat aina olemaan. Tietysti kloppina oli helppo samaistua Luke Skywalkeriin, ja tykkäsin Darth Vaderista heti ihan hemmetisti, vaikka olikin pääpahis. Ja se on muuten siistein leffapahis ikinä. 8) Sitten näissä tietysti erkikoisehtosteet pistivät silmään (vaikka ei niitä erikoistehosteina osannut ajatella, mutta ne näyttivät saakelin hienoilta) ja valomiekat oli yksinkertaisesti jotain aivan uskomatonta. Olen nähnyt jokaisen näistä leffoista valehtelematta yli 50 kertaa. Nykyään perinteisiini kuuluu, että katson nämä kerran tai kahdesti vuodessa (myös uudet Star Warsit), yleensä joulun aikohin ja kesällä. Itselleni kaikki näistä leffoista ovat täydellisiä, jopa Return of the Jedi, jota monet ovat arvostelleet mm. Ewokien takia. Minulle kyseessä on kuitenkin sen verran nostalginen paketti ja minulla ei ole koskaan ollut mitään Ewokeja vastaan (kukapa alle kouluikäinen niistä ei olisi tykännyt, ja kun niistä kerran silloin piti niin hankala niitä on enää vihata). Ymmärrän toki miksi niitä dissataan kuitenkin. Kuitenkin, rakastuin myös näiden leffojen musiikkeihin. Jokaisessa näistä on ikimuistoisia tunnareita, jotka jäivät jo ensimmäisellä kerralla soimaan päähän hyvässä mielessä. Henkilökohtaisesti pidän itse enemmän leffojen alkuperäisistä, muuttamattomista versioista paljon enemmän kuin muunnelluista. Jotkut muunnelluista kohdista kävivät järkeen, esim. Jabba the Hutt -kohtaus Star Warsissa, Emperor Palpatinen hologrammin muuttaminen The Empire Strikes Backissa (tosin en tajua miksi siinäkin piti muuttaa dialogia huonommaksi) sekä sitten itse tykkäsin aina Return of the Jedin muunnellusta loppumusiikista, joka muutettiin alunperin -97 tulleisiin Special Editioneihin. Myöhemmin muutettu loppukohtaus, jossa Anakinin haamuna onkin Hayden Christensen, oli mielestäni sekä typerää, epäloogista ja epäkunnioittavaa.
Mutta kuitenkin, alkuperäiset Star Warsit ovat niin paljon muutakin kuin elokuvia. Star Warsilla oli niin käsittämättömän suuri vaikutus populäärikulttuuriin, että yksinkertaisesti mikään elokuva, saaga tai trilogia, ei ole yltänyt lähellekään Star Warsin tasoa, ja uskallanpa väittää ettei mikään koskaan tule samalle tasolle yltämäänkään.

Uusista Star Warseista tulikin mieleen, että kävin Phantom Menacen katsomassa -99 jenkeissä kahdesti silloin kun se tuli leffateattereihin. Tietysti tykkäsin siitäkin ihan pirusti (jopa Jar-Jarista!), kun eipä sitä 8-vuotiaana osannut samalla tavalla kriittisesti katsoa kuin nykyään. Darth Maul oli suosikkini tässä leffassa ja kylläpäs harmitti kun kaikkien muiden toimintafiguureja oli kaupat täynnä, mutta nimenomaan Darth Maul oli loppunut jokaisesta Toys 'R Usista. Kummitätini kuitenkin lähetti sen minulle postissa kesän jälkeen. :P
Nykyään en välitä uusista Star Warseista niinkään paljoa, Episode 1 ja 2 ovat ihan ok-leffoja, joista ykkösessä pistää silmään pahasti Anakin, midi-chlorianit (Forcelle ei oikeasti olisi tarvinnut mitään biologista selitystä ._.), Jar-Jar sekä yleisesti sen juoni on imo aika kökkö. Kakkonen oli jo parempi, mutta siinä ärsyttää jälleen Anakin, sekä yleisesti Anakin-Padme -kohtaukset aiheuttavat myötähäpeää. Muuten ihan hyvä leffa. Revenge of the Sith taas oli mielestäni hyvä, mutta ei sekään ollut lähelläkään alkuperäistä trilogiaa. Tässäkin leffassa, kuten Episode 1:ssä ja 2:ssa, on dialogi todella tökeröä ja Hayden Christensen on edelleenkin huono. Kuitenkin hyvä leffa kyseessä ja voi että sitä tunnetta kun näki Darth Vaderin tässä leffassa sitten haarniskassaan. <3 Yleisesti uudet Star Warsit pilasi ihan liiaallinen CGI:n käyttö, huono dialogi sekä Anakin, joka oli ärsyttävä jokaisessa leffassa. Myöskin itseäni ärsytti se, että alkuperäisiä leffoja muokattiin siten, että ne natsaavat paremmin uusien leffojen kanssa: asiahan olisi ehdottomasti pitänyt tehdä toisinpäin!!! En kuitenkaan itse kuulu missään nimessä George Lucas -dissaajiin, päinvastoin. (Vaikka herran silmissä nykyään kyllä kiiltelee kovasti $-kuviot)

Indiana Jones Trilogy - Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade

Kaikki kolme Indiana Jones -leffaa ovat mielestäni täydellisiä ja ovatkin alkuperäisten Star Warsien rinnalla suosikkejani (pidän ehkä hitusen enemmän Star Warseista kuitenkin). Raiders oli ilmestyessään jotain ennennäkemätöntä, sillä leffa yhdisti täydellisesti seikkailun, toiminnan ja huumorin. Muutenkin seikkailuleffat eivät olisi sellaisia kuin ne ovat nykyään ilman Raidersia. Leffan musiikit ovat myös jotain aivan uskomatonta.
Monet ovat dissanneet Temple of Doomia, mutta itse en näe leffassa mitään huonoa (paitsi Short Round ja Willie ovat jossain määrin ärsyttäviä, ei tosin haittaa itseäni paljoakaan :P). Kuitenkin, leffa on mukavan erilainen verrattuna muihin Indy-leffoihin ja siksi itse asiassa pidänkin tästä hemmetisti. Leffa on paljon synkempi mitä muut Indyt ja mukana on jonkinlaisia kauhu-elementtejä, mutta kuitenkin peruspiirteiltään perinteinen Indy kyseessä.
Last Crusade taas on enemmän Raidersin tyylinen, ja mukaan on heitetty Indiana Jonesin esikuva, Sean "007" Connery. Connery ja Ford olivat täydellinen isä-poika kaksikko tässä ja heille saa hyvässä mielessä nauraa monta kertaa leffan aikana. Juoni oli jälleen taattua Indy-laatua ja itse leffa täydellinen mielestäni.
Crystal Skull on tietysti saanut paljon kuraa niskaansa faneilta. Kyllähän tässä vedettiin vähän överiksi etenkin leffan loppupuolella, mutta itse pidin kyllä tästä kovasti ja en ollut oikeastaan lainkaan pettynyt koko leffaan. Shia LaBeoufia on myös dissattu tässä paljon, mutta itseäni hän ei ärsyttänyt koska pääroolissa on edelleenkin Harrison Ford. Juoni oli omasta mielestäni mielenkiintoinen ja yleisesti tämä tuntui Indy-leffalta. CGI:tä käytettiin (yllätys yllätys) turhan paljon, mutta se ei imo kuitenkaan pilannut leffaa mitenkään.

Jurassic Park

Tässäpä taas yksi leffa, jonka näin ihan muutaman vuoden ikäisenä ja johon rakastuin heti. Jurassic Park myös aiheutti sen, miksi olen aina ollut kiinnostunut esihistoriallisesta ajasta ja dinosauruksista. Leffa ei ehkä ole samalla tavalla klassikko kuten monet muut Spielbergin tunnetuimmat tuotokset ja näyttely ei ole mitään Oscar-tasoa (tosin en hirveästi ymmärrä miksi näyttelyä pitäisi dissata hirveänä, päärolissahan ovat DINOSAURUKSET!), mutta itselleni kyseessä on edelleen täydellinen leffa ja tämä tarjoaa juuri sitä mitä haluankin: dinosauruksia, seikkailua, dinosauruksia, hienoja erikoistehosteita (vielä nykystandardeillakin) jännitystä ja dinosauruksia. Tässäkin on loistavat musiikit ja muistan rakastuneeni leffan päätunnariin samantien. John Williams on vaan niin nero. <3 Yleisesti dinosaurukset on tehty todella uskottavan näköisiksi ja kukapa ei tunnistaisi kuuluisaa T-Rexin karjumista tästä leffasta.
Jatko-osista The Lost World oli mielestäni hyvä, paljon parempi mitä arvostelut antavat ymmärtää ja muutenkin ei imo häpeä ykkösen rinnalla lainkaan, vaikka leffassa pari aivopierua olikin. (Sarah oli ärsyttävä "tiedän kaiken kaikesta" paleontologi, ja sitten lopun laivakohtaus + San Diego oli vähän niin ja näin). Hyvä leffa kuitenkin mielestäni. Kolmos-leffa taas oli katsottava, muttei yhtään sen enempää. Juoni oli melko pakkopullaa ja koko leffa oli hirveää pakoonjuoksentelua alusta loppuun.

E.T.: the Extra-Terrestrial

E.T. <3 Upea leffa, todellinen klassikko. Tykästyin tähänkin heti kun näin tämän ensimmäisen kerran joskus muutaman vuoden ikäisenä. Tarina on tosi simppeli, mutta toimiva ja koskettava. Musiikit ovat taattua John Williams -laatua. Harmittaa suunnattomasti kun tästä ei ole alkuperäisversiota saatavilla DVD:lle, joten piti tyytyä kökköön 20th Anniversary Editioniin. Alkuperäisversio löytyy kyllä VHS:llä, mutta olisi ehdottomasti kiva saada myös DVD:lle. Kuitenkin, E.T. on samalla hauska, koskettava ja penskana se oli jopa pelottava jossain kohdissa.

Jaws

Täydellinen leffa jälleen. Monet eivät välttämättä tiedä/huomaa sitä, mutta useat kauhuleffat eivät olisi sellaisia kuin ne ovat nykyään ilman Jawsia. Jaws oli myös ensimmäinen "Summer Blockbuster", josta kyseinen trendi/nimitys lähti liikkeelle. Tietysti penskana pelkäsin tätä leffaa katsoessa, mutta jälkeenpäin katsottuna tässä ei ole mitään huonoa: näyttey on hienoa, ohjaus on hieno, musiikit ovat hienoja ja päätunnari on maailmankuulu. Tässäkään juoni ei ole mitenkään monimutkainen, mutta silti erittäin hyvä. Joo, leffan hai ei ehkä ole aidon näkönen mutta itse leffa tuli 1975 ja Spielberg oli viisas kun haita näytettiin leffassa kovin säästellen. Kuitenkin, leffa yhdistää mielestäni täydellisesti seikkailua ja jännitys/kauhu-elementtejä.
Jatko-osat olen nähnyt ja en suosittele niitä kenellekään: kaikki niistä oli hirveää kuraa, sekä 3 ja 4 ovat yhtiä huonoimmista leffoista mitä olen ikinä nähnyt.

The Godfather Trilogy

Mitähän tästä sanoisi. Kaksi ensimmäistä ovat täydellisiä mestariteoksia, kolmonen on tosi hyvä muttei yllä kahden ensimmäisen tasolle mitenkään. Jos et ole nähnyt näitä, häpeä, ja katso nämä välittömästi.

Alla olevista leffoista osa lukeutuu kyllä myös suosikkeihini, osa taas ei, mutta halusin silti listata kyseiset leffat:

Back to the Future Trilogy - upea trilogia, joka yhdistää myös hyvin huumorin, scifin ja seikkailun.
Close Encounters of the Third Kind - upea scifi-leffa.
Yleisesti Tarantino-leffat - Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol 1&2, Inglorious Basterds, (Death Proofia en ole nähnyt)
Cameronin leffoista osa on todella hyviä, mm. The Terminator, Terminator 2: Judgment Day ja Aliens.
Alien ja Aliens - Upeita scifi/kauhuleffoja, joissa on loistava tunnelma. Jatko-osia (3 ja 4) en suosittele kenellekään ja kannattaa elää niin kuin niitä ei oltaisi tehtykään.
Blade Runner - todella upea scifi-leffa, paras versio tästä on The Final Cut -versio.
Schinder's List - Koskettava leffa, ja todella hyvä sellainen.
Saving Private Ryan - Yksi parhaita sotaleffoja mitä olen nähnyt.
Scarface (1983) - Todella hyvä elokuva kaikin puolin. Loppukohtaus on myös aika <3
Ghostbusters - erittäin hauska scifi-komedia, 2 oli katsomisen arvoinen myös. Tunnari on myös hieno <3
Die Hard - 1 ja 3 erittäin hyviä, 2 ja 4 suht hyviä/katsottavia.
The Lord of the Rings Trilogy - Jos et ole nähnyt, asut varmaankin kiven alla. Tämä oli/on 2000-luvun Star Wars.
The Lion King - Mitäköhän tästä sanoisi, upeat musiikit ja paras animoitu elokuva ikinä.
Predator - Erittäin miehistä toimintaa, ehkä jopa liiankin. Arnold on kuitenkin aina Arnold. Ei kuulu missään nimessä suosikkeihin mutta katsomisen arvoinen, tyypillinen kasari-toimintaleffa täynnä lihaa ja one-linereita.
RoboCop - 1 on tosi hyvä, 2 huono, 3 niin huono että ei ole edes hauska. Ykkönenkään ei kuulu suosikki-leffoihin missään nimessä mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen toimintaleffa tämäkin.
Kubrickin leffat ovat kyllä hienoja, mutta liian taiteellisia omaan makuuni. :P Pakko kuitenkin mainita 2001: A Space Odyssey.
Rocky - Ensimmäinen on erittäin hyvä (ei sekään kuulu suosikkeihini kuitenkaan), jatko-osat sitten huononevat mitä isommaksi numero muuttuu. Rocky Balboa (eli kuudes ja viimeinen Rocky) kuitenkin oli omasta mielestä hyvä, nostalginen ja palautti sarjan uskottavuuden.
Batman Begins ja The Dark Knight - Ehdottomasti parhaat sarjakuva-aiheiset leffat mitä on tehty ja muutenkin 2000-luvun helmiä. En ollut kiinnostunut Batmanista lainkaan/lukenut niitä sarjakuvia jne. mutta tykkäsin hemmetisti molemmista leffoista. Begins on sitten reboot Batman-leffoille joten näitä ei kannata vierastaa sen takia jos ei esim. ole nähnyt aiempia Batman-leffoja/lukenut sarjakuvia ja silleen.

Edit: Unohtui ihan mainita, että listassani on monia K-18-leffoja, elikkäs lapsukaiset jättää sitten sellaiset leffat katsomatta, niin ette näe painajaisia. Tai jos katsotte, niin ottakaa iskä ja äiskä mukaan ja peittäkää silmät jos pelottaa. :>
Viimeksi muokannut Miku päivämäärä 17.12.2010 02:11, muokattu yhteensä 2 kertaa
Black FC: 0175 2211 6355
SoulSilver FC: 2278 9061 9206
Platinum FC: 5027 1549 2797
Avatar
Miku
 
Viestit: 113
Liittynyt: 01.11.2010 01:09
Paikkakunta: Battle Frontier

Re: Suosikki-elokuvasi?

ViestiKirjoittaja Jontukka » 15.12.2010 16:02

Nämä eivät ole järjestyksessä.

Armageddon:

Loistava elokuva! Kuvaa hetkeä jolloin maailmanloppu on hyvin lähellä.
Bruce Willis sopii täydellisesti kyseiseen elokuvaan.
Elokuvan jännitys tekee elokuvasta "koukuttavan" mitään kohtaa ei voi jättää katsomatta. Aina vain enemmän plussaa tuo se että elokuvan tapahtumat liittyvät avaruuteen.

Gladiator:

Russell Crowe:n parhaimmistoa.
En noista nyyhky elokuvista pidä ollenkaan mutta tämä iskee ja uppoaa loistavasti.
Ehdottomasti suosikki elokuviani.

Planeettamme maa


Rakastan eläimiä ja luontoa.
Tämä dokumenttielokuva nostaa hymyn huulille.
Aivan loistava! Elokuva näyttää ihmisen aiheuttamaa tuhoa (ilmastonmuutos) ja miten eläimet taistelevat sitä vastaan.
Suosittelen kaikille eläinrakkaille.

Toystory 1-3

Parhaimpia animaatio elokuvia, Iskee ja uppoo. : )

Keisarin uudet kuviot

Ehdottomasti Disneyn parhaimmistoa.

Kuudes aisti

Bruce Willis:n parhaimmistoa jälleen.
Elokuvan loppu oli hämmästyttävä. Ei ollenkaan arvattavissa.
Elokuvan jännityksen lisäksi tämä oli myös koskettava, vaikka nyyhky elokuvan kohdat ei uppoakkaan tämä kuitenkin upposi.
Suosittelen ehdottomasti niille jotka ovat sen ikäisiä että saavat sen katsoa.Lainkuuliainen kansalainen


Kuuluu ehdottomasti suosikkeihini! Aivan loisto elokuva!
Koko ajan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.
Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka saavat ikänsä myöten sen katsoa.

Indiana Jones elokuvat


Huippua!
"With great power comes great responsibility" - Uncle Ben (spiderman)

Image
Friend code: 5370-1499-8457
Avatar
Jontukka
 
Viestit: 539
Liittynyt: 01.11.2010 01:17
Paikkakunta: ISS avaruusasema
(: Somebody stop ME!

Re: Suosikkielokuvasi

ViestiKirjoittaja Pikapika » 22.12.2010 23:25

Harry Potter 1-7

Kaikki leffat suorastaan täydellisiä. Luen Harry Pottereita paljon ja katselen niitä leffoja. Harmi vain että HP - Salaisuuksien Kammio (eli suosikkileffani Pottereista).
Tosi kivoja kaikki. Harmi että leffoja on vain 7. Kiva leffa, kannattaa katsoa.

Pokemon Leffat

Tykkään niistäkin paljon. Olen kattonut muut leffat, paitsi kahdeksannen - ja kymmenennen leffan. Kattelisin niitäkin myöhemmin. Kivoja leffoja tulee. Ne Jirachi ja Deoxys leffat oli kivoimpia.
Tylsin on eka leffa.

Katselen muutakin mutta nää on extrasuperhypermegalempileffani.
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Suosikkielokuvasi

ViestiKirjoittaja PokéGamer » 13.06.2012 22:37

Joitakin suosikkileffojani ja löyhät perustelut.


Armageddon

Mielenkiintoinen juoni, hyvät näyttelijät, melko vanhanpuolehkoksi leffaksi todella hieno! Jännittävä, kiehtova.
Näyttelijöistä päätähdet olivat parhaimmistoa. Bruce Willis veti hyvin ja Liv Tyler oli viehkeä . Ei Ben Affleckään ollut mikään huono.

Affleckistä päästäänkin toiseen mahtavaan leffaan,
Pearl Harboriin

Myöskin kiehtova aihe ja julma juoni korostavat hyvin elokuvan todenperäisyyttä, leffassa kuvaillaan hyvin reaktioita siitä, kun japanilaiset vuonna 1941 tekivät yllätyshyökkäyksen Pearl Harboriin, Havaijille. Ben Affleck vetää hyvin roolinsa tässäkin leffassa, ja naisnäyttelijät olivat hyviä.

Tulimyrsky

Aivan upea palomiesleffa!! Ai perskuta. Suosittelen kaikille . Kiehtova ja viihdyttävä elokuva.
Näyttelijöistä plussaa Kurt Russellille!

Forrest Gump

"Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get" -F.G.
Forrest Gump, surullinen, hätkähdyttävä ja monipuolinen elokuva. Forrest on hieman vajaaälyinen poika, joka kokee elämässään niin sotaa, pingismestaruuksia kuin partaakasvattavia juoksulenkkejäkin. Hän ei aina erota oikeaa väärästä, ja siten ajautuu moniin hankaluuksiin. Lopussa kuitenkin odottaa sydäntälämmmittävä yllätys .
Tämä leffa on todellakin ansainnut saamansa Oscar-palkinnot!

Benjamin Buttonin ihmeellinen elämä


Mielestäni Forrest Gumpin ja Benjamin Buttonin ihmeellisen elämän voisi jotenkin luetella samaan kastiin. Benjamin Button on erikoinen mies, hän syntyy vanhana ja nuorenee aina sitä mukaa, kun kanssaihmiset vanhenevat. Hänkin kokee paljon murhetta ja vaikeastiselitettäviä tilanteita elämänsä aikana, eikä jännitys ole kaukana.
F.G. & B.B.

SAW I & Paranormal Activity I

???
Pokémon White
Name: Black
Friend Code: 4169 3909 0534
___________________________________________________________________________________
Avatarit: Shiny Druddigon, Zekrom,
Bulbasaur
___________________________________________________________________________________
Masuda Methodilla) breedattuja:
Munna - 1012 (Shiny)
Avatar
PokéGamer
 
Viestit: 229
Liittynyt: 02.03.2011 18:54

Re: Suosikkielokuvasi

ViestiKirjoittaja Pikapika » 15.06.2012 15:10

No nyt tulloo TOP-10 leffasuosikkini !

1. Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset Osa 2

Täydellinen loppu kuoleman ja elämän välisen taistelun juoneen. Voldemortin ja Harryn taistelut olivat aika eeppisiä. Pitemmittä puheitta. Pisteet : 5/5

2. Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset Osa 1

Alkuleffa kaiken lopulle. Tuli katsoneeksi tätä ja voin sanoa että hyvä. Alkujuoni aika epäselkeä. Pisteet : 4.5 / 5

3. Alvin and The Chipmunks Chipwrecked

About yhtä suosikki kuin kaksi edellistä. Ei kopioinut edellisiä kaavoja. Kolmas leffa kimakasta lauluäänestä :) ja neljäskin tulossa. Mukava katsella. Pisteet : 4,5 / 5

4. Johny English Reborn

Näin tämän leffan just pari viikkoo sitten kuutosluokan nyyttäreillä. Olen tykännyt agenttileffoista ja tämä on yksi suosikkejani. Hauskoja kohtia on ollut vähemmän mutta agenttikohtaukset hyviä ja samoin juoni.

5. John Carter

Hyvä elokuva piiloutuneesta Marsin (leffassa Barsoom) elämästä. En enää muista olioiden nimiä :(. Nauratti eniten kun yksi kutsui Carteria Virginiaksi :D *awesome*

6. Johny English

Näin tämän viitosluokalla ja nousi kuudenneksi lempileffaksi. On ollut kiva katsoa sitä tyypillistä juonta kun pahis valtaa maailmaa ja hyvis poistaa vallasta - juonta.
Välillä epäselkoinen. Pisteet : 3,77 / 5

7. Karvinen

Alkuosana tämä voittaa kakkosen. On jostain syystä ollut kiva katsoa Karvisen seikkailua siitä kun kissanruokayhtiön pomo vie Oskun New Yorkiin ja Karvinen pelastaa tätä.
Pisteet : 3,75 / 5


8. Karvinen 2

Aiemmin fanitin Karvista ja teen sitä osalta vieläkin. Karvisluku - ja leffamaraton meneillään mutta asiaan. Jatko-osana tämä leffa ei voita ykköstä mutta tosi hyvä sekin on.
Vaikka se pikkaisen kopioikin tarinan "Prinssi ja kerjäläispoika" - juonta niin parempi se on tehdä Karvisversiona kuin aitona. Pisteet : 3½ / 5


9. Simpsons Movie

Hyvä tuokin katottiin kuukaus sitten. Homerin toilailukohtaukset ovat joskus erittäin hauskoja ja joskus ei naurata yhtään. Jos toinen leffa saisi olla muutakin
kuin Homer Simpsonin toilailua. Pisteet : 3,2 / 5

10. Pokemon Movie 14

Tämä tulee kymmenenneksi suosikkileffoistani ja on mukava ollut katsoa. Muistakaa että tuo edellinen lista tehtiin reilu puoli vuotta sitten. En muista enää leffan juonta kun en
ole kattonut kuukausiin. Hyvä leffa käsitellen Zekromia ja Reshiramia kieltämättä. Pisteet : 3 / 5

Mielipiteeni suosikkileffoistani vaikka löyhät perustelut.
Avatar
Pikapika
 
Viestit: 638
Liittynyt: 07.11.2010 11:24
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Suosikkielokuvasi

ViestiKirjoittaja Faith » 16.06.2012 22:44

Minullakaan ei ole missään paremmuusjärjestyksessä nämä :3 Olisi niitä ollut enemmänkin, mutta muuten viesti olisi venynyt romaanimittoihin...

Kaksin karkuteillä
Olin oikeastaan tosi kyyninen tämän leffan suhteen kun näin trailerin. Tietokoneanimoidut elokuvat eivät olleet kolahtaneet pitkään aikaan, ja siinä kai olikin se pääsyy, miksi niin kovasti epäilin tämän elokuvan vaikutusta itseeni. No, viimejouluna katsottiin tämä sitten kaverin kanssa ja olin myyty kahden ensimmäisen minuutin jälkeen. En tajua miten tämä elokuva on voinut saada niin köykäiset arvostelut ja supinaa siitä, ettei siinä ole sitä kuuluisaa "Disneyn taikaa". Itse sain juuri sen taikatunteen elokuvaa katsoessa ja yksi ensimmäisistä ajatuksistani olikin, että jos olisin nähnyt elokuvan pienempänä, olisin varmasti tahtonut olla samanlainen kuin Tähkäpää. Upea elokuva, kauniit laulut ja musiikit, hyvät hahmot ja tarina. Rakastan~

Inception
Ensimmäisellä katselukerralla oli tosi hämääntynyt ja sekava olo, mutta kolahti. Toisella kerralla kolahti vielä kovemmin. Unet ovat aina kiehtoneet minua, ja tämän elokuvan tapa käsitellä niitä oli itselleni aivan uusi, pätkittäin tuntui jopa siltä kuin se olisi voinut olla täyttä tottakin, mukaan kun oli poimittu ihan kunnollista faktaakin unista. Tätä elokuvaa ei malttanut edes pissihätäisenä keskeyttää, se oli PAKKO katsoa kertaistumalta loppuun. Hans Zimmerin musiikit, hyvät näyttelijät, mielenkiintoinen ja erikoinen juoni = upea kokonaisuus.

Henkien kätkemä
Mestari Miyazakin upein teos ikinä. En osannut arvostaa tätä yläasteaikoina, mutta kun muutamaa vuotta myöhemmin katsoin uudestaan, rakastuin toden teolla. Riipaisevan kaunis, surumielinen ja ainutlaatuinen tarina, jossa hahmot ovat toinen toistaan persoonallisempia, mutta ehyitä ja toimivia kokonaisuuksia. Tässä elokuvassa elää jokaisen tunteen hahmojen kanssa, onnistumisesta pettymykseen.

Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
Varmaan kaunein osa kyseisestä trilogiasta. Erityisesti uuden toivon herääminen elokuvan loppupuolella sai tehokkaasti kyyneleet silmiin. Ja se Samin puheenparsi Helmin Syvänteen taistelun loppupuoliskolla. Kaikki se valo ja toivo ja uskominen... tämä on epäilemättä yksi niistä elokuvista, joita katsoessa olen itkenyt silmät rutikuiviksi saakka. Myös visuaalisesti todella kaunista katsottavaa.

Big Fish
Toinen varsin oivallinen itkuelokuva. Tim Burtonin upeimpia elokuvia. Koskettava, kaunis, omalaatuinen ja ihastuttavan oivallinen "elämänkerta", jossa kaikki on mahdollista. En ole nähnyt tätä useampaan vuoteen, mutta unohtumaton elokuvakokemus joka tapauksessa. Suosittelen kaikille Tim Burtonin ystäville, jotka tätä eivät ole vielä nähneet.

V niin kuin Verikosto
Raakaa mättöä, mutta myös erittäin oivallinen tarina vapauden ja oikeuksien puolustamisesta. Ja plussaa tämä saa erityisesti kauniista rakkaustarinasta ja sydäntä sykädyttävistä kohtauksista, joista osa tuntui jopa omakohtaisilta. Ihanan opettavainen ja syvällinen elokuva, joka herätti paljon ajatuksia myös jälkeenpäin. Kävin aikoinani katsomassa tämän yksin elokuvateatterissa, ja varmaan senkin vuoksi elokuvakokemus on jäänyt positiivisena mieleen.

Tanssii susien kanssa
Tämä elokuva on pitkä kuin nälkävuosi, ja meinasin lopettaa katsomisen ensimmäisen tunnin jälkeen, mutta onneksi en sitä tehnyt. Käsittämättömän upea, mielenkiintoinen ja sielukas elokuva, joka jokaisen pitäisi joskus katsoa.
Löydä Faith!
Twitter | Blogger | deviantART | tumblr

"Embrace your dreams. If you want to be a hero, you need to have dreams. And honour." -Angeal Hewley
"Nyt ei auta kuin pitää hymy huulilla ja puuteri poskilla!" -Harley

avatarista kiitos Herolle ♥
Avatar
Faith
 
Viestit: 382
Liittynyt: 23.03.2011 14:33
Paikkakunta: Espoo


Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron