Pokémon Manga (Adventures Ym.)

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 02.11.2010 20:01

Pokémon-mangoja on monia, ja niistä kaikista voi keskustella täällä.

(Pieni esittelytuokio.)
Se tunnetuin on varmaankin Pokémon Adventures, joka on siis tehty Nintendon ns. pääpelien pohjalta mukaan lukien remaket. Jokaiselle pelille/peliparille on niin ikään oma arc. Päähenkilöt vaihtuvat arceittain, mutta kerran ilmestyneet henkilöt palaavat yleensä uudestaan kuvioihin myöhemmin hieman vanhempina. Adventuresia on ilmestynyt Japanissa 37 osaa nimellä Pokémon Special ja sarja jatkuu yhä.
Englanniksi Adventuresia julkaisee Viz Media, joka on tähän mennessä saanut uunista ulos 10 osaa kahden kuukauden tahdilla. Maaliskuussa Viz alkaa julkaista DP-arcia normaalin julkaisun rinnalla nimellä Pokémon Adventures: Platinum, neljän kuukauden tahdilla. Vaikka DP-arcin ensimmäisen osan numero on Japanissa 30, ne numeroidaan alkaen ykkösestä. Näin ollen vuonna 2011 ilmestyy siis 9 osaa; 6 tavallista ja 3 Platinumia.
Muitakin Pokémon-mangoja on. Niitä on tehty mm. elokuvista ja muista Pokémon-peleistä kuten Rangerista ja Mystery Dungeonista.
Suomessa Adventuresia ja muuta Pokémon-mangaa voi ostaa Fantasiapeleistä.

HUOM! Nykyään Fantsuun tulee Pokémon-mangaa hitaanlaisesti, joten tällä hetkellä suurin osa ilmestyy jopa kuukauden myöhemmin kuin Amerikassa ja päiväyksetkin varmistuvat vasta noin viikkoa ennen ilmestymistä. Suomeen Amerikasta tuotavat mangat poistuvat siis listalta vasta, kun ne ovat ilmestyneet Suomessa.

Tässä on vielä Pokémon Adventuresin julkaisuaikataulu, jota päivittelen:
Pokémon Adventures 17 - 2. heinäkuuta, 2013 (Fantsu noin heinäkuu)
Pokémon Adventures: Black & White 1 - 2. heinäkuuta, 2013 (Fantsu noin heinäkuu)
Black & White 11 - 6. elokuuta, 2013 (Fantsu noin elokuu)
Pokémon Adventures: HeartGold & SoulSilver 1 (PkmnAd 41) - 6. elokuuta, 2013 (Fantsu noin elokuu)
Pokémon Adventures 18 - 3. syyskuuta, 2013 (Fantsu noin syyskuu)
Pokémon Adventures: Platinum 9 (PkmnAd 38) - 1. lokakuuta, 2013
Black & White 12 - 1. lokakuuta, 2013
Pokémon Adventures: HeartGold & SoulSilver 2 (PkmnAd 42) - 29. lokakuuta, 2013
Pokémon Adventures: Black & White 2 - 5. marraskuuta, 2013
Pokémon Adventures 19 - 5. marraskuuta, 2013
Black & White 13 - 3. joulukuuta, 2013

Muut Pokémon mangat:
-

Muutokset mahdollisia, varsinkin Fantsun päiväyksissä.
Viimeksi muokannut Hikaru päivämäärä 06.06.2013 12:28, muokattu yhteensä 82 kertaa
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Regimeta » 02.11.2010 20:09

Pidän itse tosi paljon Pokémon Adventures-sarjasta. Omistan vasta osat 1-3, jotka tilasin CDON.comista, koska Turun Fantasiapeleissä ei myydä Pokémon-mangaa... Aion tilata tätä sarjaa lisää lähiaikoina. Omistan myös Vizin Giratina & The Sky Warrior-mangan.
Mahtava manga kaikille Pokémonista pitäville, suosittelen. :)
Avatar
Regimeta
 
Viestit: 347
Liittynyt: 01.11.2010 18:30
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Pimee Umbba » 02.11.2010 21:07

Tutustuin Pokémon Adventuresiin alku syksystä ja nykyisin rakastan tätä sarjaa~

Tällä hetkellä olen lukenut kaudet 1-4 eli Kanto (Red, Yellow), Johto & Hoenn kaudet. Aloittelemassa olen FireRed&LeafGreen kautta (kutsutaanko tälä nimellä?) mutta kiireiden vuoksi en ole vielä kerennyt kunnolla lukemaan, joka on harmi koska tykkään juuri Redistä kaikista eniten.

Pistän mielipiteet kausista spoilereihin, koska joukossa saattaa löytyä spoilereita~~
Spoiler:
Kaudet ovat olleet kaikki hyviä, mutta henk.kohtaisesti odotin enemmän Johdo-kaudelta.. en tiedä, jotenkin hahmoihin ei mielestäni oltu panostettu tarpeeksi, sillä odotin Goldista aivan jotain muuta. Muuten tarinaan oli kyllä panostettu hyvin & vanhempi Red tuli! *.* Taas Redin seikkailuista pidin, koska seikkailua oli lähellä alkuperäistä Pokémonia & tarina oli kiinnostava varsinkin, kun Yellow + Elite Four tuli mukaan. Hoenn kausi taas miellytti mielenkiintoisten hahmojen takia, kuten Rubyn ja Sapphiren. Odotin että heidän luonteensa olisivat olleen juuri päinvastaiset, mutta toipahan mielenkiintoa tarinaan :D Ja vieläkään ymmärrä miksi Rubyllä oli se Celebi.. mmhm.


On ollut suunnitelmissa että tilaisin mangaa myös itselleni mutta vielä en ole saanut itsenäni tilaamaan~
Noh, joulu on kohta ;D
Porukka Kasaan! Cosplay Ryhmä
||One Piece||Bakuman||Fairy Tail||Katekyo Hitman Reborn||
Pokémon Black FC: 3009 7318 7437
Avatar
Pimee Umbba
 
Viestit: 80
Liittynyt: 01.11.2010 14:56
Paikkakunta: Sodis

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 05.11.2010 21:21

Varasin aloitusviestin esittelyä varten, joten kirjoitan nyt vähän mielipiteitäni. Minulla on siis Adventures mangat 1-9, ja olen näiden lisäksi lukenut kauan sitten netistä suurimman osan RS-, FRLG- ja Emerald-arceista. Ylipäätään olen lukenut Adenturesia nyt nelisen vuotta, sillä ensimmäisen kerran sain saksankielisen pokkarin käsiini jo ala-asteen lopussa. En tajunnut tekstistä mitään, mutta huisin jännä se oli. Ehkä vähän liiankin jännä silloin.
Spoiler:
Kuten se kahtia menevä Arbok ja ne kummitukset.
Netistä löysin Pokémonin joskus kaksi tai kolme vuotta sitten ja silloin aloin lukea RBG:n lisäksi muitakin arceja, koska kirjastosta sai vain kaksi ensimmäistä osaa saksaksi.

Olen niin uhrautuvainen, että lopetin mangan lukemisen netistä kun kuulin että Viz alkaa julkaista Adventuresia uudestaan. Vielä paremmalta kuulosti, että manga ei ollut tällä kertaa peilattua, joka on hyvä puoli jos ajattelee Singaporen mangaa, joka ei toisaalta ole sensuroitua ja on vielä paljon pidemmälläkin... Lemppariani RS-kautta olen nyt odotellut melkeen kaksi vuotta, mutta kyllä tässä vielä jaksaa... Piirtäjä sentään vaihtuu seuraavassa osassa, mitä olen nyt pitänyt ensimmäisenä odottamisen arvoisena etappina. Maton tyyli vaan alkoi käydä kirja kirjalta tylsemmäksi. En malta odottaa RS:ää, vielä puoli vuotta...! Lempihahmojani ovat Ruby, Silver ja Crystal.

Mutta joo... pidän Adventuresista, koska siinä on sitä jotakin, mitä itse näen Pokémonissa. Sitä aitoutta, realistisuutta, jännittävää hahmovetoista tarinaa. Pokémonit ja Pokémonien maailma voivat oikeasti olla vaarallisia, ja hahmot tietävät mitä tekevät saavuttaakseen tavoitteensa. Adventures tuo paljon paremmin sekä kouluttajien että Pokémonien persoonallisuudet ja tarinat esiin kuin anime, mutta ei nyt riidellä siitä. Tämä on vain minun mielipiteeni.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Tomoki » 13.11.2010 20:56

Adventures on mukava sarja, olen lukenut kaikki tähän mennessä tulleet luvut. Suosikkini arceista lienee Hoenn- tai Sinnoh- arc. Itse en omista lainkaan sarjaa, mutta aion hankkia koko sarjan. Tällä hetkellä on tähtäimessä Fantasiapeleissä olevat kirjat. Äsken kun selasin Fantasiapelien nettisivuja, petyin pahasti huomatessani että se uudempi DP- arc ei ole Adventuresiin lukeutuva arc. Se DP- arc on erillinen manga. Hahmot ovat eri kuin Adventuresin. Pitää siis odottaa pirun kauan, ennen kuin Adventuresin DP- arc tulee myyntiin enkkuna...

Olen tällä hetkellä laiskalla päällä, enkä jaksa kirjoittaa kunnon viestiä mielipiteestäni. Kirjoitan siis mielipiteeni myöhemmin.

EDIT: Sehän mukava tietää. En lukenut nähtävästi koko viestiäsi hirmu tarkasti.
Viimeksi muokannut Tomoki päivämäärä 13.11.2010 23:57, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Tomoki
 
Viestit: 15
Liittynyt: 01.11.2010 18:39
Paikkakunta: Asikkala

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 13.11.2010 21:53

Tomoki kirjoitti:Äsken kun selasin Fantasiapelien nettisivuja, petyin pahasti huomatessani että se uudempi DP- arc ei ole Adventuresiin lukeutuva arc. Se DP- arc on erillinen manga. Hahmot ovat eri kuin Adventuresin. Pitää siis odottaa pirun kauan, ennen kuin Adventuresin DP- arc tulee myyntiin enkkuna...

Voit huokaista helpotuksesta, hyppiä riemusta tai pitää minua muuten vaan tyhmänä, mutta DP-arc julkaistaan englanniksi jo ensi vuoden helmikuussa. :) Viz alkaa julkaista DP-arcia nykyisten Adventuresin osien rinnalla neljän kuukauden välein nimellä Pokémon Adventures: Platinum. Katso tarkemmin aloitusviestistä julkaisupäivämäärät. Adventures jatkuu siis normaalisti näiden julkaisujen rinnalla.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 20.11.2010 21:31

Adventures on kiva sarja, vaikka minusta sitä kyllä hehkutetaan tietyissä tilanteissa ihan liikaa. Olen itse lukenut mangat 1-8, Vizin uusintapainosta. En ole vielä kerennyt hankkia ysiä tai kymppiä, mutta ajattelin ostaa ne jouluksi, samoin kuin DPA kasin. [miksi täällä ei ole muuten puhetta siitä? Se on manga siinä missä muutkin : P]

Ihan hyvä ratkaisu minusta kun tuo DP-arc pistetään omaksi sarjakseen, mutta sarjan todella hidas julkaisutahti kyllä pistää harmittamaan. Minun puolestani "Muuta Adventurea" saisi julkaista vaikka kerrankin kuussa, mutta ei auta tyytyä kuin tähän nykyiseen.

Diamond & Pearl Adventure on minusta hauska manga sekin, vaikkakin erilainen kuin Adventures, ehkä hiukan enemmän animen tyylinen. Tykkään kumminkin molemmista paljon ^^
Toivoisin kovasti että Viz äkkäisi ottaa jonkun toisen mangan DPA:n rinnalle, nyt kun se loppuu. Miten olisi vaikka Pocket Monsters? : D En tosin tiedä, olisiko sarjan huumori liian absurdia länsimaalaiselle yleisölle. Tai Magical Pokémon Journeyn toinen painos loppuun asti, vähän kuin Adventures! Pokémonin ja shoujon yhdistäminen kuulosti minusta melko kiinnostavalta.

Niin juu ja onhan sitten vielä nämä leffamangat. Ihan mukavia nekin, vaikka eivät sinänsä tarjoa ihan kauheasti mitään uutta lukuelämystä, ainakin jos on nähnyt leffan josta se on tehty. Aion kumminkin ostaa Arceus-mangan kun se tulee.

Omasta mielestäni on hyvä että Adventures ei seuraa pahemmin poképelien kuin animenkaan tapahtumia, vaan on ottanut selvästi oman suuntansa ja näkökantansa Pokémaailman tarkasteluun. Tämä oikeastaan vain siksi, että itse harvemmin jaksan seurata esim. sekä animea että mangaa jossa on identtinen tai lähes identtinen juoni.
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 18:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Darrell » 20.11.2010 21:37

Missäs tätä Pokémon Mangaa myydää? En oo ainakaa missää kaupassa koskaa nähny.
Avatar
Darrell
 
Viestit: 1165
Liittynyt: 01.11.2010 07:37
(: Wannabe-Pro

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 20.11.2010 21:46

Darrell kirjoitti:Missäs tätä Pokémon Mangaa myydää? En oo ainakaa missää kaupassa koskaa nähny.

Jos haluat suoraan kaupasta, niin Fantasiapelit myyvät näitä mangoja ^^
tai voit vaihtoehtoisesti ostaa netistäkin. Moni suomalainenkin nettikirjakauppa myy Pokémangaa.
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 18:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 04.12.2010 15:00

Lisäsin muuten joitain Fantasiapelien ilmestymispäiviä aloitusviestiin. Fantsukin alkaa julkaista Adventures Platinumia sitten kun se ilmestyy Jenkkeihin, ja 11. osan ilmestymispäivä on myös samaan aikaan. 10. osa ilmestyy viikon päästä perjantaina.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Heather » 05.12.2010 20:14

Itse olen myöskin jonkun verran pokemon mangaa lukenut ja on mielestäni paljon mielenkiintoisempaa kuin anime, tosiaan jännän huumorinsa takia. En ole pitkään aikaan tosin ollut oikein fantasiapelien asiakas ja tää on uutta että sitä nykyään löytyy sieltäkin - voisi pari pokkaria käydä nappaamassa ton yhden Magical Pokemon Journeyn rinnalle. Tuli sekin ostettua joskus aikanaan kun sattumalta löysin ja hauskaa kyllä kuinka pokemonia ja shoujoa on yhdistetty nerokkaasti keskenään. :--)
Y/N?
Avatar
Heather
 
Viestit: 5
Liittynyt: 30.11.2010 20:41
Paikkakunta: Joensuu

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 17.12.2010 16:34

Yays, Adventures kymppi on vihdoin tullut. :3 Kirjoittelenpa hieman, lähinnä käännöstyöstä ja ihkutan taas Yamamotoa. Crystalin Pokémonien nimet ovat Vizin käännöksessä
Spoiler:
Megaree (Chikorita), Chumee (Smoochum), Parasee (Parasect), Monlee (Hitmonchan), Bonee (Cubone) ja Archy (Arcanine). Erinomaista! Ainoastaan Megaree (Mega), Monlee (Hitmonee) ja Archy (Arckee) poikkeavat hieman Chuang Yin käännöksestä, mutta eivät häiritsevästi. Pelkäsin, että kääntäjä tekisi jonkin erilaisen kuvion Crysin Pokémonien nimiin, koska Goldin Pokémonien nimet päättyvät käännöksessä tavulla -bo, -taron sijaan, saaden jotkut nimistä kuulostamaan todella hassuilta.

Mutta! Vihdoinkin näämme Yamamoton piirrosjälkeä! Mato kyllä loisti alkuaikoina, mutta varsinkin 8:ssa ja 9:ssä lukeminen on ollut erittäin puuduttavaa. Kun vain ajattelenkin esimerkiksi kohtausta, jossa Smeargle tulee häiriköimään niin... ei toiminut. En ollut lukenut kymppiä pitkään aikaan, ja oli ihana huomata että Yamamoto starttaa jo nyt erinomaisesti. Ehkä suurimmat erot Matoon ovat, että Yamamoto käyttää paljon enemmän yksityiskohtaisia taustoja, ja että hän ei turvaudu jatkuvasti "söpöön" tyyliin. Myös kuvakulmat ovat paljon monipuolisempia ja ottelut dynaamisempia. Mato myös tuppasi käyttämään tasaisen paksua viivaa. Lista on joka tapauksessa aika pitkä... Siis, en olisi valittanut, jos Maton tyyli olisi oikeasti pysynyt sillä samalla tasolla kuin alkuaikoina, mutta Yamamoton kädenjälkeen siirtyminen vain on suurin piirtein yhtä suuri harppaus kuin DP:stä Best Wishesiin.
HUOM! Adventures Platinumin julkaisutahti nopeutuu kolmeen kuukauteen neljän sijasta! Tästä huolimatta julkaisu alkaa yhden kuukauden myöhemmin, eli maaliskuussa. Uudistuksen ansiosta saamme luettavaa melkein joka kuukausi ja yhteensä 10 pokkaria vuodessa! <3 Pidän. 10. osan myötä editoija on jälleen muuten vaihtunut, mistä internetissä arvaillaan johtuvan tämän osan totaalinen sensuroimattomuus, koska kyseinen tyyppi vastaa muutoksista. Pelkäsin Eusinen pöksyjen puolesta, mutta ennallaan ovat, eikä Crystalin "strippaamiseenkaan" puututtu. Kaiken lisäksi seuraavasta osasta lähtien sarjan ikäsuositus muuttuu 4-8 vuodesta 9-12 vuoteen. Hyvä juttu! Tästä voi seurata se, että sensurointia todella vähennetään.
Päivitän muutokset aloitusviestiin!
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Heiccu » 02.01.2011 23:31

Adventuresiin tutustuin kunnolla vasta aika hiljattain, olisiko ollut viime talvena? Silloin taisin lukea jonkin verran RBG-chapteria netistä, mutta vasta viime kuussa innostuin tilaamaan Bookystä kaksi ensimmäistä volumea [kiitos opintotukien, rahaa löytyi tililtä sen verran]. No siinä kävi niin, etten voinut vastustaa kahden seuraavan volumen ostamista ja omistan tällä hetkellä neljä ensimmäistä volumea, Vizin uusintapainoksia. Vaikka aikomuksena olikin edetä kaksi pokkaria/kuukausi vauhdilla, mutta ei voi mitään. Tykkään, mukava vastapaino animelle ja peleille ja kuhan nyt saan Kelalta vähän lisää rahaa, pitääkin hommata Yellow-chapterin viimeiset osat :D
Avatar
Heiccu
 
Viestit: 126
Liittynyt: 12.12.2010 14:47
Paikkakunta: Aurinkokunta

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 17.01.2011 19:51

Tämä uutinen ei koske tällä kertaa Pokémon Adventuresia.
Shogakukanin Weekly Shonen Sunday alkaa julkaista toistaiseksi nimeämätöntä vanhemmalle yleisölle suunnattua Pokémon-mangaa maaliskuussa. Tässä on PokéBeachin artikkeli asiasta:
New Pokemon Manga to Target Older Fans
Kuvien perusteella ainakin päähenkilö on OC. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pokémonin vanhempia faneja otetaan kohteeksi, joten alan seuraamaan mielenkiinnolla millaisesta mangasta on kyse. Toivottavasti joku ottaa työkseen mangan skannaamisen, jotta päästäisiin näkemään. Ja kyseessä on aika ison kihon lehti, joten ei voi olla ainakaan mistään kovin huonosta mangasta kyse.

Mielipiteitä?
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 16:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 18.01.2011 18:19

Hikaru kirjoitti:Tämä uutinen ei koske tällä kertaa Pokémon Adventuresia.
Shogakukanin Weekly Shonen Sunday alkaa julkaista toistaiseksi nimeämätöntä vanhemmalle yleisölle suunnattua Pokémon-mangaa maaliskuussa. Tässä on PokéBeachin artikkeli asiasta:
New Pokemon Manga to Target Older Fans
Kuvien perusteella ainakin päähenkilö on OC. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pokémonin vanhempia faneja otetaan kohteeksi, joten alan seuraamaan mielenkiinnolla millaisesta mangasta on kyse. Toivottavasti joku ottaa työkseen mangan skannaamisen, jotta päästäisiin näkemään. Ja kyseessä on aika ison kihon lehti, joten ei voi olla ainakaan mistään kovin huonosta mangasta kyse.

Mielipiteitä?

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuo voi olla kiikun kaakun saako tuosta täällä keskustella, varsinkin jos tuon ikäraja on 15 vuotta.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hero » 18.01.2011 21:19

Mewtwolover kirjoitti:
Hikaru kirjoitti:Tämä uutinen ei koske tällä kertaa Pokémon Adventuresia.
Shogakukanin Weekly Shonen Sunday alkaa julkaista toistaiseksi nimeämätöntä vanhemmalle yleisölle suunnattua Pokémon-mangaa maaliskuussa. Tässä on PokéBeachin artikkeli asiasta:
New Pokemon Manga to Target Older Fans
Kuvien perusteella ainakin päähenkilö on OC. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pokémonin vanhempia faneja otetaan kohteeksi, joten alan seuraamaan mielenkiinnolla millaisesta mangasta on kyse. Toivottavasti joku ottaa työkseen mangan skannaamisen, jotta päästäisiin näkemään. Ja kyseessä on aika ison kihon lehti, joten ei voi olla ainakaan mistään kovin huonosta mangasta kyse.

Mielipiteitä?

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuo voi olla kiikun kaakun saako tuosta täällä keskustella, varsinkin jos tuon ikäraja on 15 vuotta.


Repesin lievästi, haloo.. Järki nyt käteen M2L.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 00:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 19.01.2011 10:58

Hero kirjoitti:
Mewtwolover kirjoitti:Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuo voi olla kiikun kaakun saako tuosta täällä keskustella, varsinkin jos tuon ikäraja on 15 vuotta.


Repesin lievästi, haloo.. Järki nyt käteen M2L.

Uskon kyllä, että sen ikäraja on jotain tyyliin K-13, tuo K-15 nyt oli vain heitto siltä varalta jos se onkin suunnattu reilusti vanhemmille faneille. :P
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja LefaLefa » 19.01.2011 11:35

Mewtwolover kirjoitti:
Hero kirjoitti:
Mewtwolover kirjoitti:Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuo voi olla kiikun kaakun saako tuosta täällä keskustella, varsinkin jos tuon ikäraja on 15 vuotta.


Repesin lievästi, haloo.. Järki nyt käteen M2L.

Uskon kyllä, että sen ikäraja on jotain tyyliin K-13, tuo K-15 nyt oli vain heitto siltä varalta jos se onkin suunnattu reilusti vanhemmille faneille. :P


Veikkaan, että Hero viittasi tuohon keskustelun sallimiseen, jos ikäraja olisi 15 vuotta. Ja pakko kompata tätä näkökulmaa, sillä miksi K-18 peleistä keskustelu on sallittua, mutta sitten K-15 mangasta oleva keskustelu kiellettäisiin? <___<
Avatar
LefaLefa
 
Viestit: 652
Liittynyt: 01.11.2010 00:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 19.01.2011 11:49

LefaLefa kirjoitti:Ja pakko kompata tätä näkökulmaa, sillä miksi K-18 peleistä keskustelu on sallittua, mutta sitten K-15 mangasta oleva keskustelu kiellettäisiin? <___<

Tuohon en osaa vielä tarkemmin vastata, sanon vain sen verran että K-15 manga ei sovi koko perheelle. Tuo selviää sitten kun tuo ikäraja sekä tuon mangan sisällön laatu selviää. Voi olla, että se sallitaankin K-15 ikärajasta huolimatta, ei sitä vielä ole päätetty.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 19:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewstor » 19.01.2011 19:23

Mewtwolover kirjoitti:
LefaLefa kirjoitti:Ja pakko kompata tätä näkökulmaa, sillä miksi K-18 peleistä keskustelu on sallittua, mutta sitten K-15 mangasta oleva keskustelu kiellettäisiin? <___<

Tuohon en osaa vielä tarkemmin vastata, sanon vain sen verran että K-15 manga ei sovi koko perheelle. Tuo selviää sitten kun tuo ikäraja sekä tuon mangan sisällön laatu selviää. Voi olla, että se sallitaankin K-15 ikärajasta huolimatta, ei sitä vielä ole päätetty.

Ööö... mitä täällä tapahtuu?

Ei olla kieltämässä.Tuosta saa keskustella aivan vapaasti.
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 19:36
Paikkakunta: Turku

Seuraava

Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron