Pokémon Manga (Adventures Ym.)

Yleistä Pokémon-keskustelua (suosikit, anime, manga, oheistuottet, ...)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 20.01.2011 10:36

Mewstor kirjoitti:
Mewtwolover kirjoitti:
LefaLefa kirjoitti:Ja pakko kompata tätä näkökulmaa, sillä miksi K-18 peleistä keskustelu on sallittua, mutta sitten K-15 mangasta oleva keskustelu kiellettäisiin? <___<

Tuohon en osaa vielä tarkemmin vastata, sanon vain sen verran että K-15 manga ei sovi koko perheelle. Tuo selviää sitten kun tuo ikäraja sekä tuon mangan sisällön laatu selviää. Voi olla, että se sallitaankin K-15 ikärajasta huolimatta, ei sitä vielä ole päätetty.

Ööö... mitä täällä tapahtuu?

Spekulointia vain, ei mitään sen vakavampaa. Hyvä tietää, että tuosta saa täällä keskustella.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 12.02.2011 15:36

11 on tullut Fantasiapeleihin, viikon myöhässä. Ensimmäiseksi täytyy sanoa, että sensuuri on taas iskenyt. Seuraava sisältää spoilereita paitsi osasta 11, myös sitä uudemmista osista.
Spoiler:
Tällä kertaa muokattavaksi joutui kohtaus, jossa Crystalin äiti läimäisee tytärtään poskelle, tarkoituksena saada hänet ryhdistäytymään. Kohtaus on muutettu näin, että Crystal kaatuukin äitinsä kauheasta mulkaisusta! Kohtaus näyttää nyt todella teennäiseltä, koska kaikki käyttäytyvät silti niin, että häntä olisi joka tapauksessa lyöty. Eikä hän edes katso äitiinsä ennen kuin tämä "mulkaisee" häntä. Syytä ei tarvitse kaukaa etsiä: editoija varmaan ajatteli vanhempien lapsiin kohdistuvan väkivallan olevan melko arka aihe. Mutta mitä tapahtuu jatkossa, kun sama tilanne toistuu RS-arcissa, ja vielä suuremmassa mittakaavassa? En pidä, en ollenkaan. Miten käy muutenkin RS:arcille, kun osa materiaalista voi olla vielä tulen arempaa kuin edelliset tapaukset?
Mutta joo, se valituksesta. Mielestäni osa oli tosi hyvä kaikin muin puolin. Taide on taas jälleen kerran erittäin ihailtavaa ja kohtaukset toimivat hyvin. Ja kun ajatellaan asioita, joita ei sensuroitu, niin Mr. Fisherman sai pitää tupakkansa, vaikka se nyt Yamamoton piirtämänä näyttää aivan selkeästi siltä, toisin kuin se epämääräinen tikku, jollaisen Mato piirsi.

Seuraava ilmestyvä Pokémon Adventures on Platinum 1 (osa 30), joka tulee ensi kuun 1. päivä Jenkkeihin. Julkaisupäivää siirrettiin 3 kuukauden väliajan saamiseksi, mutta Fantsun tiedot eivät ole päivittyneet. Luulen kuitenkin, että se ilmestyy meillä 3-10 päivää jenkkien jälkeen.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Inku » 24.02.2011 14:11

Jooh, miehän taidan olla aikamoinen Pokémon Special/Adventures fanityttö. Itelläni meni monta vuotta siten, että tykkäsin vain peleistä. Kiinnostus animeen oli jo lopahtanut, ja pelienkin kanssa oli vähän niin ja näin: hiipumassa oleva kiinnostus joka nosti päätään ainoastaan silloin kun uusi peli tuli markkinoille. Sitten löysin sattumalta Adventuresin. Seuraavan kuukauden aikana en muuta tehnytkään kuin luin sitä kuola suupielessä, koska se oli mun mielestä oikeasti jännä. Siinä oli muitakin hahmoja kuin vain Ash. Mikäs siinä jos jaksaa samaa pärstää katsella kaudesta toiseen, mutta moni ei vaan jaksa. Moni semmonenkin tyyppi kehen ei ollut aiemmin kiinnittänyt mitään huomiota, pomppasi suosikkeihin, kun niitä oikeesti näytettiinkin joskus. Adventures sytytti sen saman fanitusmeiningin uudestaan, joka mulla oli ollut viimeksi joskus Indigo-kauden aikoihin. Pokémon Adventures tarjoaa pelien ulkopuolista pokémonia sellaisille, joihin anime - tai ainakaan Johto, Hoenn ja Sinnoh -kaudet - eivät iske.

Netistä olen lukenut Red/Blue/Green-, Yellow-, Gold/Silver/Crystal-, Ruby/Sapphire- sekä FireRed/LeafGreen -arcit sekä, urgh, Emeraldin + Diamondia ja Pearlia jonkin verran, mutta ei minulla sitten lopulta ollut tarpeeksi kiinnostusta lukea sitä loppuun. Kun mangaa alettiin julkaista, olen kerännyt volumeita sitä mukaa kun niitä on ilmestynyt. Tällä hetkellä löytyy hyllystä osat 1-7. FireRed/LeafGreen arceihin asti on vielä tavoitteena keräillä. Piirrostyyli on varsin söpöä ja tarinat kiinnostavia - ja yllättävää kyllä mukana olleiden hahmojen suuresta määrästä huolimatta nekin ovat kiinnostavia. Moni tyyppi joita olin inhonnut tai joita en ollut edes noteerannut animessa tai peleissä, nousivat sitten tuossa mangassa lempihahmoikseni. Mangassa edellisten juttujen lisäksi oli positiivisinta se, että hahmot vaihtuivat eri tarinoissa eikä aina tarvinnut katsella sitä yhtä ja samaa pärstää ja tämän samoja pokéja 24/7.

Ja mangassa oli juoni! Siis oikeasti, kerrankin jotain kunnon kamaa eikä vain sitä ikuista "Minusta tulee maailman paras pokémon-mestari!" -filleriroskaa ja Jessien ja Jamesin epätoivoisia Pikachunnappausyrityssessioita. Tuo manga oli niin pirun jännittävä että kun yhden chapterin luki niin oli pakko lukea loppuun koko arc saman tien, pureskella kyntensä hermoillessa kuka kuolee ja parkua vessapaperirulla vieressä. Muutenkin meno oli enemmän sellaista millaisena olen Pokémon-maailman nähnyt; ei niin pinkkiä ja ihq daa kuin mitä anime antaa ymmärtää. Ja hahmot ikääntyvät ja saavat selkeästi lisää kokemusta. Pokémonit kehittyvät eikä niitä vaihdeta saman tien uusiin, pieniin rääpäleisiin.

Eniten Adventuresissa kiehtoo juuri se, että kaikki ei olekaan niin turvallista ja mukavaa: pokémon-matsit eivät ole ystävien kesken käytyjä otteluita joissa pokémonit saavat vain pikku mustelmia. Pahikset yrittävät oikeasti vallata maailman ja tappaa ihmiset jne. Lopputulosta ei tiedä; se voi olla ihan millainen vaan. Jos mitään pahaa ei koskaan tapahdu kenellekään, itelläni ainakin lopahtaa hyvin nopeasti kiinnostus sellaiseen sarjaan. Hyvikset ovat kilttejä ja "pahiksetkin" ovat kilttejä ja kaikki ovat enempi vähempi kaveria keskenään. Jee. -.- Se on hauskaa ehkä sen yhden kauden verran, mutta siitä eteenpäin... meh. Jos sitten jotain pahaa tapahtuukin, niin totta kai se on hirveää, mutta tosiaan, jos mitään pahaa ei koskaan tapahdu, ei tunnekaan yhtään mitään. Mulle ainakin eläytyminen ja eräänlainen myötäeläminen on aika tärkeä osa ihan mitä vain mangaa lukiessa tai animea katsoessa.

En ole pitänyt Adventuresistakaan Emeraldin aikana ja D/P/Pt-arceista eteenpäin, koska siellä on jo kokonaan hävinnyt se jännitys ja taisteluiden raakuus mikä teki aiemmista arceista niin mielenkiintoisia. Toisin sanoen: Adventures on mennyt enemmän animen suuntaan, ja sekin on lakannut sen myötä kiinnostamasta, mikä on todella sääli. :< Nyt odottelenkin mielenkiinnolla sitä uutta Pokémon-mangaa, joka on vanhemmille faneille suunnattu. Toivottavasti siellä on luvassa samantasoista meininkiä kuin Adventuresin alkupuoliskolla.
And in the darkest night, I won't give up the fight
I won't be losing hope, I hold on to what is true

Kotisivuni ~ DA-galleriani ~ Piirroksiani foorumilla
Avatar
Inku
 
Viestit: 92
Liittynyt: 01.11.2010 20:12
Paikkakunta: Oulu

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 25.02.2011 15:42

Inku kirjoitti: Nyt odottelenkin mielenkiinnolla sitä uutta Pokémon-mangaa, joka on vanhemmille faneille suunnattu. Toivottavasti siellä on luvassa samantasoista meininkiä kuin Adventuresin alkupuoliskolla.

Missään ei ole kylläkään suoranaisesti mainittu, että sarja olisi varsinaisesti vanhemmille faneille suunnattu tekele, se on vain fanien päähänpisto, joka tuli sitä kautta esille kun se julkaistaan Shounen Sundayssa.
Uudesta mangasta puheen ollen, piirtäjästä on saatu vähän lisätietoja. Kyseessä on siis melko nuori [v.1980 syntynyt] miekkonen nimeltään Tamura Mitsuhisa. Länsimaisille hän on vain tuttu monsterinkeruu-tappelu työstään Bakégyamon [joka kuulostaa tietyllä tavalla häiritsevän paljon Pokémonilta : D] itse en ole koskenut kyseiseen mangaan, vaikkakin Bake-animea katsoin yhden jakson. Kiinnostus ei riittänyt pitemmälle sillä kyseessä oli jälleen kerran aika tyypillinen Yu-Gi-Oh x Bakugan x Pokémon tyylinen sarja. Olisi tosin pitänyt tajuta yhteys tuosta piirtojäljestä.
Sarjan käsikirjoittajasta ei taas tiedetä yhtään mitään. Dogasussa veikkailtiin että kyseessä olisi ehkä hänen debyyttityönsä? Nimeltään hän on Kusude Jin.

Vaikka kieltämättä Bakégyamon-yhteys sai minut vähän takajaloilleni [ehkä se on vain sellaista ennakkoluuloisuutta, ja ehkä olisi pitänyt antaa sarjalle pitempi mahdollisuus] mutta katsotaan, mitä tulevan pitää.
Musta on jotenkin koko ajan tuntunut, että tästä ei varmaankaan tule kovin pitkäikäistä sarjaa. Saa nähdä. Toivottavasti tämä sitten julkaistaan myös Jenkeissä.
Millos se Platinum ykkönen tulee? :3

Pelkään kyllä vähän VIZin editointipolitiikkaa. Olen kuullut huhuja siitä, että R/S olisi Pokémon-mittakaavassa melko raakaa peliä, ja kun Pokémanga on lastenbrändäyksen alla, niin siitä ei välttämättä hyvää seuraa... :/
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 19:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 25.02.2011 19:00

*Jirachi* kirjoitti:Kyseessä on siis melko nuori [v.1980 syntynyt] miekkonen nimeltään Tamura Mitsuhisa. Länsimaisille hän on vain tuttu monsterinkeruu-tappelu työstään Bakégyamon [joka kuulostaa tietyllä tavalla häiritsevän paljon Pokémonilta : D

Jostain syystä en yllättynyt, että uuden mangan tekijä on myös tehnyt Bakégyamonin, sen promokuvan perusteella. Kahtotaan kunhan se maaliskuu nyt koittaisi, mutta täytyy sanoa että tuon tiedon pohjalta aloin tulla vähän skeptiseksi. Mutta silti odotan innolla.

Ja Platinumin ilmestymisen näkee myös aloitusviestistä, eli ensimmäinen tulee Jenkkeihin 1. maaliskuuta ja Fantasiapeleihin 5. maaliskuuta. Tosin viime kerroilla pari viimeistä osaa on tullut Fantsuun viikon myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta. Viz on muuten muuttanut Platinumin nimeä taas: Nyt se on Diamond, Pearl and Platinum, mutta koska Pokémon Adventures on jo tarpeeksi suuri sanahirviö, minä sanon sitä vain Platinumiksi. > :
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 25.02.2011 19:14

Hikaru kirjoitti:
*Jirachi* kirjoitti:Kyseessä on siis melko nuori [v.1980 syntynyt] miekkonen nimeltään Tamura Mitsuhisa. Länsimaisille hän on vain tuttu monsterinkeruu-tappelu työstään Bakégyamon [joka kuulostaa tietyllä tavalla häiritsevän paljon Pokémonilta : D

Jostain syystä en yllättynyt, että uuden mangan tekijä on myös tehnyt Bakégyamonin, sen promokuvan perusteella. Kahtotaan kunhan se maaliskuu nyt koittaisi, mutta täytyy sanoa että tuon tiedon pohjalta aloin tulla vähän skeptiseksi. Mutta silti odotan innolla.

Ja Platinumin ilmestymisen näkee myös aloitusviestistä, eli ensimmäinen tulee Jenkkeihin 1. maaliskuuta ja Fantasiapeleihin 5. maaliskuuta. Tosin viime kerroilla pari viimeistä osaa on tullut Fantsuun viikon myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta. Viz on muuten muuttanut Platinumin nimeä taas: Nyt se on Diamond, Pearl and Platinum, mutta koska Pokémon Adventures on jo tarpeeksi suuri sanahirviö, minä sanon sitä vain Platinumiksi. > :

Mitä, taasko se on muuttunut? : o Onpas hassua.
Ai niin. Vielä siitä Bakesta:
Spoiler:
Kuva

Tuoko kyseinen naamavärkki [asustetta ja hiustyyliä myöten, köh] mieleen erästä henkilöä muille kuin minulle? : D
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 19:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 26.02.2011 15:24

*Jirachi* kirjoitti:Ai niin. Vielä siitä Bakesta:
Spoiler:
Kuva

Tuoko kyseinen naamavärkki [asustetta ja hiustyyliä myöten, köh] mieleen erästä henkilöä muille kuin minulle? : D

Kappas, sehän on kuin ilmetty Ash. Mitsuhisa on näköjään ottanut pokemonista vaikutteita tuohon sarjaan kun sen nimikin on niin samankuuloinen kuin pokemon.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 26.02.2011 16:36

Nyt ei enää tarvitse puhua nimettömästä Poké-mangasta, sillä mangan nimi on nyt Pocket Monsters RéBURST. Se ilmestyy ensimmäisen kerran 9. maaliskuuta. Ja minä muuten ainakin sanon, että RéBURSTin päähenkilössä on kyllä jotain erilaista. Kattokaa nyt sen kulmakarvojakin, nehän menevät keskeltä poikki. Ja on vihreet hiuksetkin ja jännä panta, jossa on korvaläpät. Sanoisin siis, että menneistä hahmosuunnitteluista on turha valittaa, sillä uuden hahmon ulkonäkö on ainakin omaan mieleeni. Ja Mitsuhisan tyyli näyttää uudessa mangassa paljon kypsemmältä kuin Bakessa.

RéBURST EDIT 3.3: Uusi promokuva. Kuvan yhteydessä julkaistiin myös päähahmon nimi ja yksityiskohtia alkuasetelmista. Seuraavaksi englanninkielinen "Pokéjungle"-nimiseltä sivulta kopioitu japanista käännetty esittely, jonkin asteen spoilereita:
Spoiler:
The main character’s name is Ryouga. The cover says the pokemon he starts out with is still a mystery, but he comes from a town in which Pokemon and humans live together. He leaves his town to try to meet his mysterious father, Arkades, who is a swordsman.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 07.03.2011 19:11

...Whatever, kaikki pelaa kuitenkin nyt, joten ei tänne kukaan pariin viikkoon postaisi kuitenkaan.

Mutta joo, kuulin nyt, mistä RéBURSTissa on oikeasti kysymys. Ja voisin rehellisesti sanoa, että menetin kahdessa sekunnissa kaiken toivoni hyvästä mangasta. Ja mangan ideahan ooooooon... TUDUDUM!!!
Spoiler:
Tämä tyyppi yhdistyy Pokémoniensa kanssa... just niinku Digimonissa. Kuva

Tydydym...
No, ei siitä sen enempää.

Pokémon Adventures: Diamond, Pearl and Platinum 1 ilmestyi viime viikon torstaina tänne Suomeenkin! Massiivista sensurointia ei runsaasta mätkimisestä huolimatta tällä kertaa ollut, mutta Diamondin nattoota kutsuttiin kyllä karkiksi. Käännökset Pearlin ja Dian komedioissa olivat tosi onnistuneita ja nauroinkin muutamalle. Sitten tarkemmin käännösratkaisuista ja muusta...
Spoiler:
Dia ja Pearl kutsuvat Ms. Berlitziä Ladyksi, mikä on mielestäni paljon parempi kuin Chuan Yin "Little Miss" vai oliko se peräti "Missy". Dian ja Pearlin Pokémonien nimet ovat mielestäni kivoja, varsinkin Pearlin: Chimchar on Chimler (Saruhiko/Chimhiko) ja Chatot on Chatler (Perahiko/Chahiko). Dian Pokémonit: Turtwig on Tru (Ru/Wig) ja Munchlax on Lax (Be/Lax). Chuan Yin käännöksessä aina häiritsi, kun wighän tarkoittaa peruukkia... Tru sopii muutenkin paremmin sen myöhempiin kehitysvaiheisiin.
En ole ennen kunnolla tätä arcia lukenut ja siksi nyt hämmensi, kuinka paljon tämä osa toisti itseään. Koko ajan Ladyn kimppuun hyökkää joku Pokémon ja Pearl ja Dia sitten joutuvat pelastamaan hänet. Ehkä sitä kuitenkin käytetään tässä osassa jonkin näköisenä esittelykeinona ja komiikan tehokeinona. En tiedä. Joka tapauksessa kuitenkin oli ihan nautittava osa. Mutta täytyy sanoa, olen ihan hulluna niihin kahteen henkivartijaan, joiden piti alun perin olla Ladyn mukana. He ovat jotenkin makeita.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 07.03.2011 19:23

Ei huolta, mä luen, kun mulla ei ole vielä Bloackia : D
No nythän..tuo RéBURST-nimi ainakin käy järkeen.. uum..en nyt tiedä.. voisin..voisin kokeilla tuota. Katsoa millainen se on. Oloni on neutraali tuon mangan suhteen XD [enkä osaa kommentoida kunnolla :,D]
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 19:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Flyffel » 09.03.2011 01:16

Tässä olisi huonolaatuiset kuvat koko ensimmäisestä reBURST chapteristä => http://pokejungle.net/2011/03/08/pokemon-reburst-leaks/
Ei kyllä yhtään vaikuta Pokémonilta, mutta en nyt tuomitse vielä täysin ensimmäisen osan perusteella. Odotukset olivat kuitenkin korkeamalla. :(
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 09.03.2011 14:18

Keltainen Rayquaza kirjoitti:Tässä olisi huonolaatuiset kuvat koko ensimmäisestä reBURST chapteristä => http://pokejungle.net/2011/03/08/pokemon-reburst-leaks/
Ei kyllä yhtään vaikuta Pokémonilta, mutta en nyt tuomitse vielä täysin ensimmäisen osan perusteella. Odotukset olivat kuitenkin korkeamalla. :(

Enemmän tuosta tuli mieleen Digimon kuin Pokemon. Ei hyvältä näytä tuo reBURST, mutta katsotaan nyt muutama osa, yhden osan perusteella kun ei vielä voi täysin tuomita.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Heiccu » 09.03.2011 20:21

Keltainen Rayquaza kirjoitti:Tässä olisi huonolaatuiset kuvat koko ensimmäisestä reBURST chapteristä => http://pokejungle.net/2011/03/08/pokemon-reburst-leaks/
Ei kyllä yhtään vaikuta Pokémonilta, mutta en nyt tuomitse vielä täysin ensimmäisen osan perusteella. Odotukset olivat kuitenkin korkeamalla. :(

Hmmm, joo. Ainakin vähän erilaista Pokémonia kuin mihin ollaan totuttu, tämä RéBURST. Vielä tässä vaiheessa en osaa kommentoida yhtään enempää, kerta nuo kuvat eivät ole sitä parhainta laatua ja vasta ensimmäinen chapter on ilmestynyt. Voisihan tuota tietty kokeilla kunhan aletaan kääntämään englanniksi.
Avatar
Heiccu
 
Viestit: 126
Liittynyt: 12.12.2010 15:47
Paikkakunta: Aurinkokunta

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Unka-san » 09.03.2011 20:24

Keltainen Rayquaza kirjoitti:Tässä olisi huonolaatuiset kuvat koko ensimmäisestä reBURST chapteristä => http://pokejungle.net/2011/03/08/pokemon-reburst-leaks/
Ei kyllä yhtään vaikuta Pokémonilta, mutta en nyt tuomitse vielä täysin ensimmäisen osan perusteella. Odotukset olivat kuitenkin korkeamalla.


Repesin totaalisesti. Nyt alkaa tuntua että shounen-mangan ja -animen kliseet kiertävät nykyisissä sarjoissa aivan kehää ja ideat alkavat tosissaan loppumaan. Mangasta ja animesta tietämättömille tämä ReBURSTin päähenkilöpojan Zekrom-transformaatio on varmaan tosi cool juttu mutta jos on vähänkään katsonut (varsinkin vanhempaa) shounenia niin tulee kyllä olo että "tämä on niin nähty jo..."

Mikseivät saman tein laita jenkkiversiolle nimeksi Pokémon Frontier?

Jotta vitsin ymmärtää niin;
http://www.youtube.com/watch?v=8zJvqpVx_vA

...ja vuosi taisi olla -2004?
Unka-san
 
Viestit: 7
Liittynyt: 09.03.2011 11:43
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 10.03.2011 19:46

RéBURSTia kommentoin läheisemmin sitten kun on vähintäänkin kunnon scannit ja toivottavasti käännökset. Mutta tällä hetkellä manga ei näytä yhtään Pokémon-mangalta tai järin kiinnostavalta, vaikka sarjakuvan konsepti onkin "uusi" nimenomaan Pokémon-sarjan osalta.

Mutta, mutta, Pokémon Adventuresin osalta kuuluu hyviä uutisia. Viz Media on lisensoinut Black & White -arcin, eli kaikkein uusimman niistä. Näitä lukuja on ilmestynyt tosin Japanissa niin vähän, ettei niitä ole vielä ehditty edes koota tankouboneiksi. Siksi netissä on epäilty, että kyseessä olisi jokin toinen pelien pohjalta tehty manga, onhan niitä tullut aika useita. Tämä ja tämä kuitenkin todistavat, että kyseessä on nimenomaan Pokémon Specialin BW-arc. Vizin julkaisemat osat tulevat olemaan lyhyempiä kuin tavalliset pokkarit, n. 80-96 sivua ja ne tulevat myös maksamaan vähemmän. Jotain 5 dollaria kipale. Ja hämmästyttävintä tässä on, että ensimmäinen osa tulee jo heinäkuussa. Vielä ei tiedetä tuleeko arc olemaan Adventures-nimen alla, tai kuinka usein ne ilmestyvät.

Outoa muuten, miten Viz käsittelee näitä arceja hyvin erillisinä. Manga taitaa kuitenkin olla suosittu, kun Viz näin innokkaasti niitä julkaisee. Olen kuitenkin tyytyväinen, että BW-arc saadaan näinkin nopeasti, sillä netissä olevat luvut ovat hajanaisia, eikä niitä ole aivan alusta asti. Tämä varmaankin johtuu siitä, että Pokémon Specialia julkaistaan useassa lehdessä Japanissa.

EDIT: Julkaisukalenteriin lisätty pari Fantsun päivämäärää.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja crazyraichu » 26.03.2011 13:35

Luin tätä hiukan netistä jotta saisin tietää, kannattaako tuota ostaa, JA TOTTA VIE KANNATTAA.
Aivan ihana manga, paljon parempi kuin anime, sillä tämä on vakavemmin otettava. Se Redin pikachu on kyllä aivan ylisöötti. Jooh, jos joskus on hiukan ylimääräistä rahaa, niin rupean tilaamaan näitä. c':
3DS FC: 4682-8552-4571
PSN: RenataKills
Avatar
crazyraichu
 
Viestit: 108
Liittynyt: 21.11.2010 14:11
Paikkakunta: Kemi
(: HOENN REMAKET OHMYFGOD

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 16.04.2011 18:40

Platinumin julkaisutahti ei olekaan kolme, vaan se neljä kuukautta. >_> Ensimmäinen siis myöhästyi eikä sitä siirretty tarkoituksella, mistä minä ja moni muu netissä veti johtopäätöksen, että julkaisuaika kaventuisi kolmeen kuukauteen. Platinum 3 ilmestyy siis 4. lokakuuta. 15. osan julkaisusta taas ei ole näkynyt mitään merkkejä, joten toivottavasti Viz vain viivyttelee sen julkistamista uuden arcin takia. En tosin vain voi olla ajattelematta pahimpia skenaarioita, kuten jos vaikka Viz pitää RS-arcia liian "vahingollisena" ja ei julkaisekaan sitä. T_T Silloin alan ihan tosissaan itkeä, sillä RS on lempiarcini ja en ole lukenut sitä yli kahteen vuoteen ollenkaan netistä, jotta voisin lukea sen kunnolla oikealta paperilta oikealta vasemmalle.

Mutta mennään vasta osassa 12, joten ei toivoa nyt ihan vielä ole heitetty. ;) On Vizillä ollut pitempiäkin välejä julkaistavien osien julkaisupäivämäärien julkistusten välillä. Taidan olla vain vainoharhainen. Ainakin listassa, jossa on kaikki Vizin lokakuuhun 2010 mennessä lisensoimat sarjat ja niiden osat, on Adventuresia osaan 29 asti eli siihen mihin Emerald päättyy. Yritän rauhoittua, joo...
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 18.05.2011 17:14

Hups, nyt menin ja tuplapostasin! Syvimmät anteeksipyyntöni!
Joka tapauksessa, listaan merkitsin pari Fantasiapelien julkaisupäivää: Adventures 14 ja Black & White 1 ja 2. BW:n hinta on Fantsussa 5 euroa ja sivuja on 96. Normipokkareissa se on 200. Pienemmissä pokkareissa kustannukset kuitenkin nousevat, kun se sivumäärä ei ole sitä koko hintaa. Mutta kyllä tuo 5 euroa on ihan hyvä ja maksan, kunhan julkaisu on hyvä. Pääsee sentään toivottavasti lukemaan lukuja oikeassa järjestyksessä (jos on sekaisin kuten lehdissä niin ostaminenkin loppuu lyhyeen). Toivottavasti julkaisevat ne sitten kuitenkin kunnon pokkareina vuosien päästä.

Osa 15 mitä luultavimmin tulee lokakuussa samaan aikaan kuin DP 3, mutta siitä ei tuntemattomasta syystä ole kuultu mitään. Ehkä Viz ei halua paljastaa, että arc loppuu kohta tai jotain muuta yhtä viisasta.

EDIT: Muuten, RéBURST menee aika mielenkiintoiseksi... Adventuresissahan aika monella hahmolla on lyhyitä hameita ja akrobatiaa, mutta siitä huolimatta maagisesti mitään ei koskaan näy. Mutta RéBURSTissapa on pikkuhousuja... ja aika näkyvästi.
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Hikaru » 14.06.2011 13:14

Anteeksi kauheasti triplapostaus, mutta tämä on ihan hirvittävän tärkeää!

Olemme saaneet nyt Viziltä virallisen lausunnon, että tällä hetkellä heillä ei ole suunnitelmissa julkaista Ruby & Sapphire-arcia. Pelkoni kävi siis toteen. Mutta syytä ei tiedetä, ja koska se on tällä hetkellä, tilanne voi vielä muuttua. Vol. 14 sisältää GSC-arcin päättävän luvun, joka muuten olisi osassa 15. Tässä on suora Vizin vastaus sähköpostiviestiin, jossa kysyttiin RS-arcin kohtalosta:

"Vol. 14 will be an etra long volume (but for the usual price) to include the end of the story arc that begins in vol. 15.

Currently we don't have plans to translate the Ruby/Sapphire story arc, but check out the Diamond and Pearl/Platinum story arc which has already begun and is on sale now!"


Jos välitätte osista 15-29, niin toiminnan aika on nyt heti ja välittömästi. Lähettäkää sähköpostia tai kirje Vizin osoitteeseen ja kertokaa, että haluatte ehdottomasti, että RS-arcin ja sitä seuraavat osat julkaistaan. Voitte vaikka vedota siihen, että vaikka DP- ja BW-arc ovat kohtuullisen erillisiä muusta Adventures arceista, niin ainakin DP-arcissa on paljon aineksia, joiden ymmärtämiseen vaaditaan tietämys osista 15-29, tai ainakin Emerald-arcista. Sitä paitsi Vizin oli muutenkin typerää aloittaa julkaisu uudestaan ja jättää sitten kuitenkin kolme arcia kokonaan pois. Ja vielä pahempaa, välistä.

e-mail: customer_service@viz.com

Posti:
VIZ Media, LLC
P.O. BOX 77010
San Francisco, CA 94107
Entisen hiekkalaatikon Hikari palveluksessanne. Rekisteröity: 02.10.2007
Recent POKÉMON MANGA News: Pokémon Adventures DP/Pt 8 ja Pokémon Black & White 10 on julkaistu Suomessa (tavallaan) 5. kesäkuuta.
Seuraavaksi ilmestyvät Pkmn Adv 17 ja Pkmn Adv BW 1 heinäkuussa. Koko julkaisuaikataulu
Avatar
Hikaru
 
Viestit: 763
Liittynyt: 01.11.2010 17:13
Paikkakunta: Helsinki
(: Fabulous! :)

Re: Pokémon Manga (Adventures Ym.)

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 14.06.2011 19:49

Hikaru kirjoitti:Olemme saaneet nyt Viziltä virallisen lausunnon, että tällä hetkellä heillä ei ole suunnitelmissa julkaista Ruby & Sapphire-arcia. Pelkoni kävi siis toteen. Mutta syytä ei tiedetä, ja koska se on tällä hetkellä, tilanne voi vielä muuttua.

Syynä lienee varmaan aiemmassa viestissäsi mainitsema "vahingollisuus", pokemon kun on brändätty lastensarjaksi. En ole tuota arcia lukenut, mutta uskoisin, että siitä olisi varmasti jouduttu sensuroimaan juonen kannalta tärkeitä kohtiakin sen verran rankalla kädellä, ettei sen julkaisu ei sen jälkeen olisi järkevää(fanithan eivät osta pilalle sensuroitua kuraa).
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen Pokémon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron