Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskustelu

Yleistä keskustelua Pokémon-videopeleistä, sekä Pokemon peleistä jotka eivät kuulu pääsarjan peleihin.

Valvoja: pikanoob

Alueen säännöt
• Keskustelu Pokémon-pelien romhackeistä ja emulaatiosta on sallittua vain tällä alueella.
• Ei linkkejä pelien ROM-tiedostoihin, ei edes valmiiksi pätsättyihin (pre-patched) ROM-tiedostoihin.
• Romhackien (IPS- ja XDELTA-tiedostot) latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Emulaattorien latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Romhackien teossa ja käyttöönotossa käytettävien työkalujen latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Suosittelemme käyttämään latauslinkkejä, jotka vievät suoraan lataukseen.

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Flyffel » 10.11.2013 21:08

frost kirjoitti:Ditto ei kyllä varsinaisesti counteroi MGengaria, sillä Shadow Tag ei vangitse Ghost-tyypin pokeja.

Shadow Taggaajat eivät koskaan vangitse toisiaan.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pokeMonniac » 15.11.2013 11:00

Smogonin tiereissa on nyt virallisesti bannittu Blaziken ja Deoxys-N. Tässä perustelut bannimiselle:

"The OU council has concluded that Blaziken and Deoxys-N, two Pokémon allowed initially in XY, will be quick-banned from both current XY OU and PokéBank OU. This means that there will be no public vote; the council has simply decided that this is necessary. Both have been preeminent threats since XY's inception, and are detrimental to the balance of the tier. Blaziken is simply a monster sweeper. Its power is unparalleled, being virtually impossible to counter or even check if the player lacks a Talonflame or Azumarill on his or her offensive team. Defensive teams can opt for Slowbro, defensive Gyrados, or in PokéBank Jellicent, but these Pokemon just are not cut out for any other team in this metagame. With the addition of Baton Pass to its movepool and thus the ability to passed the boost it gains from Swords Dance and Speed Boost, it can pass to a teammate that could handle it.

Deoxys-N is also way too powerful for OU to handle. Its dual 150 offenses in addition to Speed give it plenty of power to work with, and a devastating STAB Psycho Boost as well as a list of coverage moves that goes on for days make it virtually impossible to handle with any Pokemon—conventional or not. Deoxys-N was so obviously broken that there were some people who did not even realize it had been excluded from the initial banlist in the first place. It was not a Pokemon OU could adequately deal with in any way. Therefore, it was banned.

Actual suspect tests will likely not begin until PokéBank OU is released, so these will probably be the last bans until that time. Stay tuned for the latest XY"
Avatar
pokeMonniac
 
Viestit: 83
Liittynyt: 01.11.2010 12:20

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 25.11.2013 20:29

Melko vaikeaa löytää hyviä vastuksia säätämättä koko ajan friend codeilla...
Äsken tuli vastaan kaveri joka uusintaottelussa alkoi spämmäämään minimizea, seurauksena minun disconnect. Tähän hän vastasi shout-out:amalla "quitter" yms, johon asiallisesti viittasin evasiveness clauseen. "LOL, Smogon rules" ...

Jos on kehitetty niinkin toimiva meta kuin smogon (tai po) niin miksei sitä noudateta. Tietenkin eri asia jos vastaan tulee joku 10v joka ei ole näistä säännöistä kuullutkaan mutta jonka blazikenin ja mewtwon saa kuinka helposti vaan päihitettyä... Erikseen vielä mainitsen shout-outissa että ou-battle...
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 27.11.2013 17:03

Btw jos ette tienneet vielä, PO juuri bannasi Kangaskhaniten.

Aattelin vain ilmoittaa. :P Minullehan tuolla ei ole väliä kun M-Kangaskhan ei ole ollut ongelmana enkä itse käytä.
http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post335574
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 27.11.2013 17:19

Zhaituki kirjoitti:Btw jos ette tienneet vielä, PO juuri bannasi Kangaskhaniten.

Aattelin vain ilmoittaa. :P Minullehan tuolla ei ole väliä kun M-Kangaskhan ei ole ollut ongelmana enkä itse käytä.
http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post335574

Siirsin tuon turnausketjusta tänne, niin ko. ketjuun ei tule turhaa sääntökeskustelua sotkemaan turneeta.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Flyffel » 27.11.2013 19:20

Kangashkanite bannattiin eilen eikä juuri.
Hauska heppuhan se on. Liigassa aika monella on se. Harmi etten koskaan ehtinyt käyttää sitä PO:ssa. (Noh, vois tietty käyttää Smogon-servuilla.)
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pokeMonniac » 03.12.2013 00:24

No niin, keskustelun jatkamiseksi ehdotan ideoita originaaleista/vähemmän tunnetuista moveseteistä. Ei siis mitään PuP/Return/Sucker Punch/Crunch mega-Kangaskhaneja, vaan jotain OU-standardeista poikkeavaa. Setin lisäksi voit jakaa setistä henk. koht. mielipiteesi, analysoida sen vahvuuksia ja heikkouksia tai vaikka antaa käytännön esimerkin vaikkapa battlen muodossa.

Itse aloitan Kecleonilla, eli setti on tämännäköinen

Kecleon @ Life Orb
Ability: Protean
EVs: 252 Atk / 252 HP / 4 SDef
Adamant Nature
- Sucker Punch
- Magic Coat
- Power-Up Punch
- Shadow Sneak

Kecleon ainakin imo yksi uniikeimmistä Pokemoneista, joita GF on pyöräyttänyt aikaan. Aluksi Kecleon saattaa vaikuttaa aivan normaalita normal-tyypin Poksulta, mutta sitä se ei ole. Kecleonilla on kaksi erittäin erikoista abilityä: Colour Change ja Protean. Näistä ensimmäinen on yksi suurimmista syistä minkä takia Kecleonia ei ole aiemmin käytetty edes alemmissa Tiereissa, mutta uuden generaation myötä Kecleon sai käsiinsä yhden pelin parhaista abilityistä, Proteanin. Kecleonin attack stat on kohtalainen (base 90) ja speciaali defense erinomainen (base 120). Muissa stateissa ei olekkaan kehumista (60, 90, 70, 60, 120, 40). Kecleonin rooli monissa taisteluissa on olla tiimin leadi. Magic Coat on tunnetusti yksi parhaista lead Pokemonin liikkeistä, joka voi johtaa monissa tapauksissa jännittäviin mind-gameihin. PuP/Shadow Sneak/Sucker punch on setin offensiivinen kombo ja yhden PuPin jälkeen life orbilla boostattu Sucker Punch ei ole mikään naurun asia. Esimerkiksi +1 LO Sucker Punch tekee 4/0 mega-Kangaskhaniin (joka on ilman mitään investointejakin aivan naurettavan bulky) 61.9 - 73% ja 252/252+ Skarmorykin ottaa peräti 37.4 - 44.3% damagea.

Tunnustan tosin etten keksinyt itse tätä ideaa, vaan törmäsin siihen jossain random PS matsissa, jossa vastustaja onnistui muistaakseni viemään yhden Poksun puoli enkoille ja toisen alas. Setin suurimpana vahvuutena on se, ettei monet pelaajat tiedä kuinka counteroida Kecleon. Moni saattaa ajatella Kecleonin nähdessään, että nyt saan Skarmorylla helpot Spiket kentällä -> et saa. Jotkut taas ajattelevat, että nyt on oiva tilaisuus setuppia SD excadrillia tai jotain muuta ei priority sweepperiä -> ei muuten ole hyvä ideä. Sen sijaan Kecleonia vastaan parhaiten pärjää nopeammalla prioritylla (Talonflame, Azumarill, Zygarde, jne.) tai iskemällä bulkyllä Pokella fyysisiä iskuja (Hippowdon, Skarmory, Azumarill, Mawile, Kangaskhan, jne.). Kecleonilla tulee tuskin olemaan kovinkaan paljon asiaa OU metagamessa, sillä moni yleinen Pokemon counteroi sen, tosin moni ei tiedä mikä Pokemon omasta tiimistä sen counteroi. Kecleon on hyvin pitkälle ns. prediction Pokemon ja Sucker Punch/PuP/Magic Coat kombo voi aiheuttaa eeppisiä mind-gamejä, minkä takia se ei sovellukkaan herkkähermoisimpien pelityyliin. Todennäköisesti Kecleonin paikka tulee olemaan alemmissa Tiereissa ja erinomaisen abilitynsä ansiosta on jopa mahdollista sen nousevan UU:hun, tosin itse veikkaan sen jäävän RU:hun, mutta kuitenkin uskoisin sen olevan aivan potentiaalinen kandidaatti tulevaan UU tiimiin.

Loppuun vielä pari replyä, joissa Kecleon on päässyt taistelun tiimellykseen: kuinka set-uppia Kecleonia vastaan osa 1, osa 2, featuring: Chatot.
Avatar
pokeMonniac
 
Viestit: 83
Liittynyt: 01.11.2010 12:20

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 03.12.2013 01:58

Luulisi että Kecleonilla on vaikeata saada se ensimmäinen Power-up Punch läpi, leadina kun pelaa niin ehkä helpommin ellei tule jotain kovaa scarferia scouttaamaan ja life orb -recoilin ja heikon bulkin takia se ei pysy kovinkaan monta vuoroa kentällä. Muuten hyvä, kivasti tulee mind gamea immuniteilla noista iskuista..

Tässä on rain-tiimien kovin sweepperi

Pikachu @ Light Ball
Ability: Lightningrod
Evs: 252 SpA / 252 Spe / 4 HP
Timid Nature
-Thunder
-Surf
-Substitute / Encore
-Nasty Plot / Hidden Power Ice

Eli surffaava eventti-Pikachu. Laillisesti tuskin saatavilla muuten kuin PokeBank OU:ssa. Pakollinen Light Ball - Pikachun oma megastone - nostaa special attackin statin alle Rayquazan ja Lightningrodilla predictauksella SpA-boosti (vaikkei kukaan oikeasti lankea tähän). Thunder main stab ja rain boostattu Surf iskee Ground tyyppejä (ja paljon muutakin), Sub/Encore riippuen miten tykkää pelata ja lopuksi Hidden Power Ice nerfauksesta huolimatta vaihtoehtoisena coveragena Nasty Plotin tilalla, jos ei usko saavansa mahdollisuutta setupiin.

Katsotaan jos saisin vielä jotain järkeviä replayta tuosta..
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 03.12.2013 16:20

Tässä olisi mahtava special sweeppereitä trollaava jääpöytä.


Avalugg @ Custap Berry
Ability: Sturdy
Evs: 248 HP/ 248 Def/8 Atk
Impish Nature
-Recover
-Rapid Spin
-Mirror Coat
-Avalanche/Earthquake


Tämä setti ei toimi ilman Custap Berryä jota ei ole ihan vielä julkaistu, mutta aattelin tälläisen idean näyttää jo ennenkuin berry julkaistaan. Mutta tarkoituksena olisi jääpöydällä tapansa mukaan tankkia fyysiset hyökkäykset ja jos vastustaja lähtee special hyökkääjällä yrittämään niin Sturdy/Mirror Coat lentää naamaan. Avaluggilla on kuitenkin ihan ok attack joten viimeiseen slottiin joko EQ tai Avalanche, riippuen siitä mihin tiimisi tarvii coveragea.

PS. EV:t on 50lvl matsejen mukaan.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pokeMonniac » 03.12.2013 22:57

Seuraavaksi Pokemon, joka oli viime generaatiossa niin pelottava, että se oli bannissa wi-fi matseissa. Nyt viimein 6.generaation myötä kyseinen Pokemon on jälleen pelikelpoinen ja esittelenkin setin, joka on sweepannut yllättävänkin monen vastustajan tiimin.

Chatot @ Silk Scarf
Ability: Keen Eye/Tangled feet
EVs: 252 Spd / 252 SAtk / 4 HP
Timid/Modest Nature
- Chatter
- Nasty Plot
- Boomburst
- Encore

Chatot on luokassa Pokemoneja, joita on siunattu surkeilla statseilla (76,65, 45, 92, 42, 91), mutta movepool on sitäkin vakuuttavampi. Chatter on 65 BP:n flying tyypin Move, joka aiheuttaa confusedin joka kerta ja iskee myös Substituten taakse. Boomburst on yksi parhaimmista offensiivisista liikkeistä, jota pelkäävät steel-tyypit, rock-tyypit ja jopa itse grand special wall Blissey. Encore on liike, joka mahdollistaa setuppaamisen Pokemoneja kuten Aegislash, Gliscor, Excadrill vastaan (tai oikeastaan mitä tahansa hitaampaa vastaan, jos onnistuu predictoimaan calm mindin, recoverin, bulk upin, substituten, stealth rockin, spikesit, protectin, earthquaken, jne.). Nasty plot on myös special attackerin unelma. Chatotin abilityt ovat molemmat melko turhia kilpailullisissa peleissä, mutta Keen Eye on kenties jotenkin käyttökelpoinen battle towerin double team haxeja vastaan.

Koska Chatotin base speed jättää toivomisen varaa, on suositeltavaa käyttää Sticky Web supportia tämän kanssa. Jos et ole aivan vakuuttunut Chatotin tuhovoimasta tässä hieman numeroita Modest naturen kanssa ja +2 special attackilla:
+2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 4 HP / 252 SpD Blissey: 304-358 (46.6 - 54.9%)
+2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 252 HP / 208 SpD Ferrothorn: 175-207 (49.7 - 58.8%)
+2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 252 HP / 0 SpD Skarmory: 318-375 (95.2 - 112.2%)
+2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 252 HP / 252+ SpD Florges: 252-297 (70 - 82.5%)
+2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 252 HP / 0 SpD Aggron: 179-211 (52 - 61.3%), 4*resisti!
(ja ihan näin läpän vuoksi itseään vastaan: +2 252+ SpA Silk Scarf Chatot Boomburst vs. 4 HP / 0 SpD Chatot: 934-1099 (317.6 - 373.8%)). Ja tässä muutama damage lasku Chatotia vastaan:

252+ Atk Choice Band Scizor Bullet Punch vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 184-217 (62.5 - 73.8%)
252+ Atk Choice Band Huge Power Azumarill Aqua Jet vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 204-241 (69.3 - 81.9%)
252+ Atk Choice Band Dragonite Extreme Speed vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 251-296 (85.3 - 100.6%)
252+ Atk Parental Bond Mega Kangaskhan Sucker Punch vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 238-282 (80.9 - 95.9%)
252+ Atk Talonflame Brave Bird vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 268-316 (91.1 - 107.4%)
252+ Atk Mamoswine Ice Shard vs. 4 HP / 0+ Def Chatot: 246-290 (83.6 - 98.6%)

Toisin sanoen Chatot pystyy ottamaan maksimissaan yhden priority iskun, paitsi Mamoswineltä/Talonflamelta tai jos on tullut otettua SR damaa. Setin pahimmat uhkat ovat nopeammat Poket, erityisesti levitoivat Poket, jotka ei välitä Sticky Webistä (Gengar, Talonflame, Noivern, Salamence, Hydreigon, random Air balloon poket) ja myös Tyranitar on yksi pahimmista uhkista (tosin moni pelaa Ttaria suicide-lead roolissa, joten se ei ole yleensä niin suuri uhka).

Lopuksi vielä, joitain taisteluita, joissa Chatot on päässyt valloilleen. Tiiminä: Chatot,Kecleon,Galvantula,Trevenant,Pangoro,Nidoking/Tyrantum
Battle 1: vs. Ttar, Rotom-W, Garchomp, Chandelure, Azumarill, Scizor.
Battle 2: vs. Ferrothron, Espeon, Arcanine, Florges, Diggersby, Dragonite.
Battle 3: vs. Ttar, Blissey, Skarmory, Excadrill, Venusaur, Gyarador. (tässä oli vastassa jo ihan hyvin rankattu playeri)
Avatar
pokeMonniac
 
Viestit: 83
Liittynyt: 01.11.2010 12:20

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 19.12.2013 15:30

Smogon bännäsi eilen hauskimman gimmickin, eli loputtoman ottelun. Tavallaan ei kuulu tänne koska kukaan tuskin on sitä mieltä että tämä olisi mitenkään kilpailullinen setti.

http://www.smogon.com/forums/threads/en ... e.3495354/

Eli esim
slowbro @leppa berry
Heal pulse
Recycle
Block
Slack off
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 24.12.2013 04:49

Hyvää joulua!

Delibird @ Choice Band
Ability: Hustle
EVs: 252 Atk / 252 HP / 4 Def
Adamant Nature
- Ice Punch
- Ice Shard
- Aerial Ace
- Rapid Spin
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Pokémon X/Y apuketju

ViestiKirjoittaja aleksi12 » 26.12.2013 14:07

Niin eli pitääkin alkaa rakentelemaan mahtitiimiä oiskohan kellään mitään vinkkejä mitä pokeja siihen kannattaisi ottaa? (saan X ja Y pokeja tarpeen mukaan)
aleksi12
 
Viestit: 163
Liittynyt: 02.08.2012 17:04
Paikkakunta: varkaus
(: I See You -.-

Re: Pokémon X/Y apuketju

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 26.12.2013 19:15

aleksi12 kirjoitti:Niin eli pitääkin alkaa rakentelemaan mahtitiimiä oiskohan kellään mitään vinkkejä mitä pokeja siihen kannattaisi ottaa? (saan X ja Y pokeja tarpeen mukaan)

Smeargle ja Mega Tyranitar, siinä hyvä alku. Comboavat keskenään todella hyvin koska sticky webs auttaa liiankin hyvin mega tyranttia. :D
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 01.01.2014 19:29

PO julkaisi juuri UU tierin

http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post343191

Kyurem-B, Latias, Salamence, Terrakion, Keldeo, Manaphy, Celebi, Jirachi...
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja pikanoob » 14.01.2014 10:11

pikanoob kirjoitti:PO julkaisi juuri UU tierin

http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post343191

Kyurem-B, Latias, Salamence, Terrakion, Keldeo, Manaphy, Celebi, Jirachi...


Ja bännäsi Lucarioniten ou:ssa
Avatar
pikanoob
 
Viestit: 185
Liittynyt: 24.12.2012 03:23

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Mewstor » 14.01.2014 13:57

pikanoob kirjoitti:
pikanoob kirjoitti:PO julkaisi juuri UU tierin

http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post343191

Kyurem-B, Latias, Salamence, Terrakion, Keldeo, Manaphy, Celebi, Jirachi...


Ja bännäsi Lucarioniten ou:ssa

Mitä?! Alkaa megastonet tippua pikkuhiljaa yksi kerrallaan :D
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Voltorb » 14.01.2014 15:15

Mewstor kirjoitti:
pikanoob kirjoitti:
pikanoob kirjoitti:PO julkaisi juuri UU tierin

http://pokemon-online.eu/forums/showthr ... post343191

Kyurem-B, Latias, Salamence, Terrakion, Keldeo, Manaphy, Celebi, Jirachi...


Ja bännäsi Lucarioniten ou:ssa

Mitä?! Alkaa megastonet tippua pikkuhiljaa yksi kerrallaan :D

Tuota itsekkin mietin, mitä järkeä on bännätä kaikki megat kun tuon mega lucarionkin saa aika helposti alas?
Avatar
Voltorb
 
Viestit: 136
Liittynyt: 03.11.2012 15:31
(: »«

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 02.02.2014 16:48

Mega Tyranitar on liian aliarvioitu että se bännättäisiin. x'D


Huomasin Cofagrigusilla jännän lisän eggmoveihin gen 6.... Toxic Spikes! Sääli vaan ettei silloin saa sille pain splittiä... :(

Ajattelin UU tiimiini tälläistä Cofagrigus settiä, physical walliksi kun kerta Metagrosseja riehuu UU:ssa. Ja mulla on Porygon 2 special wall hommissa.

Cofagrigus @ Chesto Berry
Ability: Mummy
Nature: Relaxed/Bold
248 HP/248 Def/8 SpD
- Toxic Spikes
- Rest
- Will-O-Wisp
- Shadow Ball

Tarkoituksena settaa myrkky piikit, polttaa kaikki ja sitten restata kun HP:t vähissä. Koska Pain Splittiä ei saa ilman BW2 Move tutoria ja Toxic Spikes on Gen 6 egg move.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Gen VI (XY) kilpailullinen metagame, setti, jne. keskust

ViestiKirjoittaja Voltorb » 02.02.2014 21:58

Mitä eroa on OU:lla ja UU:lla?
Avatar
Voltorb
 
Viestit: 136
Liittynyt: 03.11.2012 15:31
(: »«

EdellinenSeuraava

Paluu Muut Pokémon-pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron