Pokémon GO

Yleistä keskustelua Pokémon-videopeleistä, sekä Pokemon peleistä jotka eivät kuulu pääsarjan peleihin.

Valvoja: pikanoob

Alueen säännöt
• Keskustelu Pokémon-pelien romhackeistä ja emulaatiosta on sallittua vain tällä alueella.
• Ei linkkejä pelien ROM-tiedostoihin, ei edes valmiiksi pätsättyihin (pre-patched) ROM-tiedostoihin.
• Romhackien (IPS- ja XDELTA-tiedostot) latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Emulaattorien latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Romhackien teossa ja käyttöönotossa käytettävien työkalujen latauslinkit ovat sallittuja, mutta ne eivät saa viedä sivuille, joilta voi ladata ROM-tiedostoja.
• Suosittelemme käyttämään latauslinkkejä, jotka vievät suoraan lataukseen.

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Ajatustenvanki » 06.08.2016 23:37

Ite on tullut pelailtua jonkin verran Pokemon Go:ta. Yleensä ne matkat kun on mennyt jonnekkin on ollut sovellus päällä, ja en ole niin paljoa enää ihan erikseen lähtenyt pokemon-jahtiin, mutta ehkä sitä taas pitäisi aktivoitua. Se on kyllä ollut todella hyvä motivaattori lähteä ulos, kun tuo ulos lähteminen voi olla hankalaa välillä ahdistuksen yms takia.
Saleja en kamalasti ole yrittänyt vallata, kun kaikki lähellä olevat salit ovat minua kovempien hallussa, olen lähinnä keskittynyt pokemonien keräämiseen ^^
Avatar
Ajatustenvanki
 
Viestit: 6
Liittynyt: 28.07.2016 09:30
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Reimius » 07.08.2016 00:56

Ite en valitettavasti pysty edes testaamaan tätä kun tuo Note 2:n ei ole tarpeeks hyvä kyseiselle pelille.
Kuva
3DS FC: 1564-4474-4935
Reimius
 
Viestit: 99
Liittynyt: 31.07.2014 21:59
Paikkakunta: Vantaa

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Tomikuski » 14.08.2016 14:27

Julkasupäivänä alotin treenaa ja nyt viittä vaille 21. Saleilla en oo battlennu yhtää
Avatar
Tomikuski
 
Viestit: 3
Liittynyt: 14.08.2016 14:14

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 14.08.2016 15:20

Päässyt jo tasolle 21, paras pokemon joka mulla löytyy on tämä kaveri:

Spoiler:
Kuva
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja sleepy » 25.09.2016 10:49

Olen oman alueeni Pokémon Go -ryhmässä Facebookissa ja siellä ihmiset jatkuvasti kyselevät, mistä joku on saanut jonkun munan (yleensä 10km) ja missä siitä tullut pokémon sitten lopulta kuoriutui. Ja sitten hirveä spekulaatio siitä, että ahaa se tietty nimenomainen pokéstop siellä pellonlaidalla antaa isommalla mahiksella 10km munan kuin se toinen siinä vieressä. Ja selvästi se, että se kuoriutui vessassa eikä vaikka kirkossa, aiheutti sen, että siitä tuli chansey. Myös tietysti se pellonlaita vaikutti siihen mikä siitä kuoriutui. Joten, mistä sait ja missä kuoriutui?!

Koetin tätä hieman googlata ja löysin todella vähän materiaalia ja näyttöä stoppien ja kuoriutumispaikan vaikutuksesta muniin. Onko jolla kulla antaa tästä jotain oikeaa näyttöä tai kertoa faktaa, että nämä asiat todella vaikuttavat jotenkin johonkin? Itsellä on usko todella vähissä siihen, että joku tietty stoppi antaisi anteliaammin 10km munia tai, että sen kuoriutumispaikalla olisi oikeasti väliä. Monet kertovat ihan selvänä faktana tuossa ryhmässä, että on vaikutusta ja kyselevät noita jatkuvasti toisiltaan. Minua se naurattaa, ainakin siihen asti, että joku voi tämän minulle tosissaan todistaa.

Itse olen 21lvl eikä vielä yhtään 10km munaa edes niiltä "varmoilta" stopeilta. Toki olen kuoriuduttanut munia aivan hävyttömän vähän, mutta sitäkin suuremmalla syyllä uskoisin, että niissa on yleisestikin vain pieni prosentti tulla miltä tahansa stopilta, ja koska olen saanut sen verran vähän munasia, eivät todellisuudet ole vielä olleet puolellani.
sleepy kiittää ja kuittaa
Avatar
sleepy
 
Viestit: 204
Liittynyt: 11.11.2010 20:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Deriko » 25.09.2016 18:27

En loppujen lopuksi tullut edes kokeilleeksi tätä peliä, mutta koodin kannalta on hyvinkin mahdollista, että eri Pokéstopit tapaisivat antaa enemmän tietynlaisia tavaroita. Nuo vessa/kirkkojutut sen sijaan ovat täysin naurettavia, mikä lähinnä viestii enemmän kyseiseisien henkilöiden rajallisesta teknologiatietämyksestä. Jos johonkin teoriaan vielä alkaa tosissaan uskomaan, niin tulee paljon helpommin omaksuneeksi sitä tukevia yksityiskohtia ja jättämään huomioitta niitä muita (ns. confirmation bias). On toki mahdollista, että munan kuoriutuessa GPS-koordinaattisi olisivat jossain roolissa saatavan otuksen valinnassa, mutta se olisi tarpeettoman monimutkainen mekaniikka joka ei loppujen lopuksi johtaisi sen erilaisiin tuloksiin kuin jollain paljon yksinkertaisemmalla menetelmällä. Oma hypoteesini olisi, että munan sisältö määräytyy sen saantihetkellä, koska näin se Pokémonissa yleisestikin toimii. Tällöin mahdolliseen otukseen vaikuttaisi joko pelkkä nopanheitto, tai kenties myös jonkin verran Pokéstop mistä sen saat. Tai sitten otus tosiaan generoidaan vasta kuoriutumishetkellä, jolloin on yleensä tapana käyttää ajanhetkeä otuksen generoimisessa. Silloinkin lopputulos heittelee laidasta laitaan millisekunnin tarkkuudella, joten on turhaa selvittää mitä kuoriutuisi silloin, kun kello lyö yhdeksän illalla. Joka tapauksessa asiaa ei auta, jos menet samaan paikkaan kuorimaan kaikki samasta paikasta saamasi munat, koska tällöin saat vain hyvin tietyntyyppistä dataa. Ja varsinaisen näytön saamiseksi tätä pitäisi toistaa satakunta kertaa, mikä on vaikeaa jos munat kerran ovat harvinaisia.

Tämä on vähän samaa luokkaa sen kanssa, kun satuin katsomaan jonkun kovaäänisen ruotsalaisen videon Counter Strike: Global Offensiven esinelaatikoiden avaamisesta. Videon otsikko oli antanut ymmärtää, että kyseessä olisi ollut täpärästi ohimenneitä harvinaisia esineitä. Kyseiselle kaverille kuitenkin näytti riittävän "täpäräksi" se, että pelkkä tällaisen esineen vilahtaminen avausvaiheen hedelmäpelimäisessä rullassa olisi ollut tae siitä, että juuri siitä kyseisessä laatikossa olisi voinut saada tämän esineen, jos olisit käyttänyt avaimen kymmenen sekuntia aiemmin. Toki, mutta se oikea hetki olisi voinut yhtä hyvin olla tasan kuukauden päästä. Eri laatikkotyypeissä on kuitenkin aina saatavilla tietyt rajatut esineet, ja varsinaista saalista edeltävissä kyvakkeissa esiintyy juuri näitä tavaroita. Joskus siellä toki saattaa esiintyä se harvinaisempi puukko, mutta vain sillä lopullisella esineellä on varsinaista merkitystä. Ja luonnollisesti todennäköisyydet puoltavat hyvinkin vahvasti niitä käytännössä arvottomia esineitä.
So close times zero still equals zero - Meowth
Avatar
Deriko
 
Viestit: 247
Liittynyt: 08.05.2014 22:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Mewstor » 25.10.2016 14:47

http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/ ... okemon-go/

Pokemon GO:ssa on 26.10. alkaen Halloweenin kunniaksi erikoistapahtuma. Saat tuplasti karkkeja jokaisesta napatusta, kuoriudutetusta tai siirretystä Pokemonista. Kaveri-Pokemonilta saa karkkeja neljä kertaa nopeammin! (Kävelemään!) Myös pelottavia Pokemoneja ilmestyy enemmän (Zubat, Golbat, Gastly, Haunter, Gengar, Drawzee ja Hypno).

Itse ainakin lähden palelemaan ellei sada paljoa. Pitää saada Venusaur XD
Mewstor myy kortteja ja tavaraa!!!
Mewstorin vaihtolista
White2 FC: 0047 0767 8511
Kiitos Hilippa ihanasta avatarista!
Avatar
Mewstor
DaMewFreak Admin
 
Viestit: 2212
Liittynyt: 31.08.2010 20:36
Paikkakunta: Turku

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Igettäjä » 30.10.2016 20:13

Tämä halloween-tapahtuma on kyllä virkistävä, cubonea ja meowthia tulee joka puskasta, mutta pidgeyitä ei näy missään. :D Tällaisia ajoittaisia tapahtumia pitäisi tulla peliin toistekin.

Pelin uusimman version koodista on muuten löydetty jonkinlainen daily quest -ominaisuus. Tämä on siis todellisuudessa tulossa peliin ehkä seuraavassa tai sitä seuraavassa päivityksessä.

Odottelen kyllä innolla, että minkähänlaista yhdistävää ominaisuutta meinaavat tuoda GOn sekä Sunin & Moonin välille...
Avatar
Igettäjä
 
Viestit: 15
Liittynyt: 10.09.2015 11:08
Paikkakunta: Nummela

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Tomikuski » 24.11.2016 21:21

on tää marraskuunki tapahtuma iha jees. tupla stardustit jokapaikast.
Parhautta : )
Avatar
Tomikuski
 
Viestit: 3
Liittynyt: 14.08.2016 14:14

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 24.11.2016 23:25

Ja parhautta tulee vain lisää:
Bulbanews kirjoitti:Ditto can now appear in Pokémon GO. In the wild, Ditto will appear as another species of Pokémon, but Transform back and reveal itself when it is caught.

When training at or challenging a Gym, Ditto will copy the appearance, types, and moves of the first Pokémon it sees, and it will stay that way through the remainder of that Gym battle.

To explain how Ditto works, Pokémon GO have released a video showing what happens when a Pokémon is caught that is actually a transformed Ditto.

Ditto on siis napattavissa, tässä vielä jutussa mainittu video.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Flyffel » 29.11.2016 01:27

Olen nyt level 31. Sain koko level 30-31 eventin aikana vaikka tein vain yhden evoluutiokierroksen lucky eggillä, teen vielä toisen ennen sen loppumista. Mutta kun on level 30 levelittämisestä ei ole enää paljoa hyötyä.

Suurimmat Pokéni ovat 2824 Gyarados (98%... ja Twister...), 2746 Snorlax ja 2679 Vaporeon, seuraa Snorlax, Vaporeon, Vaopreon, Flareon (2426), Alakazam (2422), Machamp (2405), Vaporeon, Omastar (2215), Machamp, Venusaur (2145), Kingler (2138) ja Vaporeon (siinä top 15). Löytyy myös esim. 98% Clefable parhaalla hyökkäyssetillä (Pound/Moonblast) mutta kun ne base statit eivät riitä se on "vain" 2029 (ennen CP muutosta yli 2100, RIP).

Pokédexissä on 137 napattuna, puuttuu Sandslash, Ninetales, Golem (voisin kehittää), Rapidash (voisin kehittää), Rhydon (voisin kehittää), Tangela ja tietenkin Farfetch'd, Tauros ja Kangashkan sekä legendat. Noilla kolmella jotka voin kehittää odotan kuitenkin hyvää/vahvaa yksilöä kehitettäväksi.

Saatan nyt laittaa pelaamisen vähän vähemmälle kunnes 2. generaatio tulee, mutta koska olen aktiivisessa PoGo WhatsApp-ryhmässä, tulee aina silloin tällöin muiden pelaajien kanssa tehtyä jotain.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 29.11.2016 22:43

Flyffel kirjoitti:Olen nyt level 31. Sain koko level 30-31 eventin aikana vaikka tein vain yhden evoluutiokierroksen lucky eggillä, teen vielä toisen ennen sen loppumista. Mutta kun on level 30 levelittämisestä ei ole enää paljoa hyötyä.

Suurimmat Pokéni ovat 2824 Gyarados (98%... ja Twister...), 2746 Snorlax ja 2679 Vaporeon, seuraa Snorlax, Vaporeon, Vaopreon, Flareon (2426), Alakazam (2422), Machamp (2405), Vaporeon, Omastar (2215), Machamp, Venusaur (2145), Kingler (2138) ja Vaporeon (siinä top 15). Löytyy myös esim. 98% Clefable parhaalla hyökkäyssetillä (Pound/Moonblast) mutta kun ne base statit eivät riitä se on "vain" 2029 (ennen CP muutosta yli 2100, RIP).

Pokédexissä on 137 napattuna, puuttuu Sandslash, Ninetales, Golem (voisin kehittää), Rapidash (voisin kehittää), Rhydon (voisin kehittää), Tangela ja tietenkin Farfetch'd, Tauros ja Kangashkan sekä legendat. Noilla kolmella jotka voin kehittää odotan kuitenkin hyvää/vahvaa yksilöä kehitettäväksi.

Saatan nyt laittaa pelaamisen vähän vähemmälle kunnes 2. generaatio tulee, mutta koska olen aktiivisessa PoGo WhatsApp-ryhmässä, tulee aina silloin tällöin muiden pelaajien kanssa tehtyä jotain.

On siitä yhä hyötyä, power up raja kasvaa vaikka villejä ei löydykkään enään sen vahvempina.
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Flyffel » 30.11.2016 01:46

Zhaituki kirjoitti:On siitä yhä hyötyä, power up raja kasvaa vaikka villejä ei löydykkään enään sen vahvempina.

Siksi juuri sanoin "ei paljoa hyötyä"... :P Kun Pokémon on saavuttanut Pokémon levelin 30, se saa sen jälkeen power upista enää puolet verrattuna edelliseen, ja power up on kallis, joten upittaminen ei kannata enää yhtä paljoa jo silloin kun on saavuttanut trainer levelin 29 (koska silloin voi saavuttaa jo Pokémon levelin 30 power upilla).

Kehitin äsken Rhyhornin ja syötin sitä vähän, nyt minulla on Rhydon 2765. Poweritin sitä tarpeeksi niin että siitä tulisi toisiksi suurin Pokéni, vaikka sillä onkin Rock Smash perushyökkäyksenä (ja EQ).

Btw. löysin tänään yhden gymin vierestä jonka otin haltuun 556 Ditton A14-D13-HP12 IV:illä! *awesome* Kolmas Dittoni, tämä tulee varmaan poweruüittua kunhan olen löytänyt ensi lisää (en vaihda Snorlax buddyäni pois ainakaan Dittoksi, ehkä Chanseyksi kunhan gen 2 tulee).
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 08.12.2016 00:10

https://daily.pokecommunity.com/2016/12 ... n-go-soon/
Lisää pokémoneja tulossa, yksityiskohdat paljastetaan 12.12. Veikkaan 2. genen pokémoneja.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Jadeile » 10.12.2016 21:27

Mä taas veikkaan legendaarisia, koska niitä ei vielä ole. Ei olis järkee julkasta uutta generaatiota ennen kuin edellinen on saatettu loppuun.
Jadeile
 
Viestit: 4
Liittynyt: 22.08.2016 19:58
Paikkakunta: Kemi
(: "No matter how old we get, let's stay trainers!"

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 13.12.2016 01:08

2. genen pokémonithan ne sieltä tulevat niin kuin veikkasinkin, tosin eivät kaikki kerralla:
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Himulus » 14.12.2016 12:21

Omat kokemukset pelistä ovat olleet aika pitkälle kanssa positiivisia. Yllättäen pakkanen karsii halua lähteä yhtikäs mihinkään hortoilemaan puhelin kourassa, mut edelleen tulee esim. kauppaan/kouluun mennessä pyöräytettyä stopit ja nappaamassa sen yhden pokemonin, jotta saa edes ne extra expat matkaan.

Aloitus oli kesällä vähän kankeaa, kun serverit olivat jatkuvasti tukossa ja bugeja oli ihan mieletön määrä. (varsinkin se kun peli jäi jumiin napatessa pokemonia oli aina yhtä hauskaa.) Lopulta kun pahimmista bugeista oltiin päästy yli, oli hauskaa lähteä yksin tai yhdessä jonkun kanssa tutkimaan jotain uutta (tai vanhaa aluetta menneisyydestä) katsellen, mitä sieltä löytyy.

Tuli tutustuttua myös uusiin ihmisiin omasta tiimistä ja järjestettyä huntteja näiden kanssa, jotka välillä kestivät yömyöhään. Fun times. Nyt ollaan levelillä 25, useampi sata kilometriä käveltynä ja dexi ihan hyvällä mallilla vaikkei vielä täysi olekaan.

Tykkään tosi paljon pelin konseptista ja siitä kuinka se kannustaa ihmisiä ulkoilemaan. Toisaalta harmittaa, että päivityksien ja sen myötä featureiden tulossa on kestänyt kauan sillä Niantic on joutunut taistelemaan tsiljoonaa eri kolmannen osapuolen karttasovellusta vastaan.

Ihmiset eivät tunnu tajuavan, että jos suuri määrä ihmisiä koittaa saada dataa irti pelin serveriltä samaan aikaan ja vielä pelatakin, kuormittaa se serveriä kaksinkertaisen määrän per pelaaja. Pelissä voisi olla moninkertainen määrä erilaisia asioita, jos kaikki vaan pelaisivat sääntöjen mukaan eivätkä koittaisi "helpottaa" pelaamistaan. "Jos mä nyt vähän tälläin, niin eihän se ketään haittaa" -tuntuu olevan se yleinen ajatus.

Nyt kun kuitenkin ollaan päästy noista yli, niin päivityksiä ja uusia juttuja on alkanut satamaan ihan kiitettävällä tahdilla, niin pelin tulevaisuus alkaa näyttämään ihan hyvältä :)

Siinäpä omat viisi senttiä aiheesta. Sori jos tuli valituksen makua. Ei ollut tarkoitus *electrode*
Never have fun. If you start having fun, then other people might find it infectious and also have fun, and then where would we be?
Avatar
Himulus
 
Viestit: 7
Liittynyt: 21.08.2013 00:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Tomikuski » 18.02.2017 02:59

Generation 2 on julkastu jos jolt jääny uutinen lukematta
Avatar
Tomikuski
 
Viestit: 3
Liittynyt: 14.08.2016 14:14

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Sven32 » 21.03.2017 15:50

joku vielä pelaa sitä?
Sven32
 
Viestit: 1
Liittynyt: 21.03.2017 15:46

Re: Pokémon GO

ViestiKirjoittaja Flyffel » 27.03.2017 17:28

Kyllähän tätä tulee vielä aina silloin tällöin pelattua enemmän tai vähemmän, joka päivä vähintään päivän ensimmäinen stoppi ja Pokémon.
Avatar
Flyffel
 
Viestit: 4298
Liittynyt: 31.08.2010 23:41

EdellinenSeuraava

Paluu Muut Pokémon-pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron