Idolisi Foruumilla?

Täällä voit keskustella muiden käyttäjien kanssa aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.
Alueen säännöt
Käyttäjät voivat tehdä äänestyksiä vain tälle alueelle.

Mikäli haluat järjestää kilpailuja, muista lukea ohjeet kilpailujen järjestämiseen täältä!

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Pareku » 13.11.2010 17:26

-
Viimeksi muokannut Pareku päivämäärä 22.07.2017 04:02, muokattu yhteensä 1 kerran
Pareku
 
Viestit: 16
Liittynyt: 13.11.2010 17:22

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Suicu Azul » 13.11.2010 18:54

Ja perusteluja viesteihin, mennyt taas vain yhden rivin viestien lätkimiseksi. Seuraavasta kerrasta menee lukkoon.
Vaihtolista
Dropbox +250MB tästä linkistä
Myyntilista
- Tyhjiä boostereita myynnissä base setistä asti.
Avatar
Suicu Azul
 
Viestit: 357
Liittynyt: 31.08.2010 21:42

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Pokemon Peruna » 13.11.2010 20:56

Seuraavat henkilöt ovat idoleitani:

Tapani

Mewtwolover

Masse3

Ja Tapani

Kiitos. *_*
Joskus on jännää joskus ei.
Avatar
Pokemon Peruna
 
Viestit: 43
Liittynyt: 01.11.2010 15:14
Paikkakunta: Tuuri

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Tas » 13.11.2010 22:02

Pokemon Peruna päätti näköjään olla näppärä ja kiertää Suicun yhden rivin kieltoa. Sanon sitten itse, että seuraava silmiin osuva perustelematon viesti on tämän ketjun viimeinen viesti.
[21:51:11] <+Caccis> ota nyt realismi vastaan, suurin osa jotka harrastaa tätä on failureita irl
Avatar
Tas
 
Viestit: 844
Liittynyt: 03.09.2010 18:55

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Maketsu » 13.11.2010 22:33

Jooh, ajattelin nyt sitten postata ihan kunnon viestin. (Tuon edellisen saa btw poistaa) Jos idoli täältä foorumilta pitäisi mainita luultavasti sanoisin pokemonniacin. Pokemonniacin johdatus kilpailulliseen pokemoniin luultavasti lykkäsi minut itsenikin kilpailullisen pokemonin ihmeelliseen maailmaan. Muistan myös, että monniac oli jo heti ensimmäisessä tiimissänikin auttamassa ja neuvomassa. Lisäksi monni jaksaa aina tehdä ja kirjoittaa kattavia analyysejään milloin mistäkin pokemoniin liittyvästä. Onhan monniac tehnyt tiimiheikkoudet-ohjelmankin, joka on todellakin hatunnoston arvoinen asia. Niin ja kaiken tämän kirjallisen ja teoreettisen osuuden lisäksi pokemonniac on myös uskomattoman hyvä pelaaja. Ja jos en täysin väärin muista, eikö monni ole ollut Smogonissakin suspect testijoukoissa?

Riittikö nämä perusteluiksi, Tas? n_n
Hatter Gonna Hat
Avatar
Maketsu
 
Viestit: 313
Liittynyt: 01.11.2010 08:37
Paikkakunta: #pkmn.fi

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Rohan » 13.11.2010 22:53

Oma idolini on netbattlesta Piete/Peite. Ihailen henkilön ulkonäköä ja arvostan hänen rahanteontaitoja. Ei tule mieleen nimimerkkiä, mutta käy kuulemma tällä foorumilla.
Avatar ©hilippa
"Pokemonista ei voi valehdella, se näkyis jo liikaa päälle." - Lehtis Jouni 28.09.09
Avatar
Rohan
 
Viestit: 10
Liittynyt: 27.10.2010 17:25
Paikkakunta: Kangasala

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Revo » 14.11.2010 03:34

Ihailen Jouni Lehtistä hänen vallankumouksellisen tempperamenttinsa ja hänen ympärileikattu e-peniksensä takia. Unohtamatta tietenkään hienon miehen muita hyviä piirteitä.
Avatar
Revo
 
Viestit: 55
Liittynyt: 01.11.2010 13:38

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja *Jirachi* » 14.11.2010 14:07

Olen pahoillani, mutten fanita ketään ihmistä tältä foorumilta. Voin silti sanoa, että täällä on mukavia tyyppejä! :3
Sen sijaan fanitan tällä uudella foorumilla näitä Voltorb-hymiöitä! Ne ovat kerrassaan suloisia <3 Se joka keksi ne laittaa tänne foorumille/teki ne, niin on nostettava kyllä hattua. Piristyn aina kun näen näitä söpöjä poképalleroita viesteissä~
Jirachi's Wish
~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Avatar
*Jirachi*
 
Viestit: 240
Liittynyt: 01.11.2010 19:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Mewtwolover » 14.11.2010 14:35

*Jirachi* kirjoitti:Se joka keksi ne laittaa tänne foorumille/teki ne, niin on nostettava kyllä hattua. Piristyn aina kun näen näitä söpöjä poképalleroita viesteissä~

Ne hymiöt ovat Keltaisen Rayquazan käsialaa.
Taidealueen kaikki muut kilpailut -vastaava ja Videopelialueen kilpailuvastaava
Kuva
"Nyt tajuan, ettei syntyperällä ole merkitystä, vain se on tärkeää kuinka itse käytät syntymässä saamasi elämän lahjan" -Mewtwo
Avatar
Mewtwolover
Pr00-nörtti
 
Viestit: 3447
Liittynyt: 31.08.2010 20:40
Paikkakunta: Jyväskylä City
(: Oh wow, oh wow, oh wow! :)

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja hevi arska » 14.11.2010 16:55

Mewtwolover kirjoitti:
*Jirachi* kirjoitti:Se joka keksi ne laittaa tänne foorumille/teki ne, niin on nostettava kyllä hattua. Piristyn aina kun näen näitä söpöjä poképalleroita viesteissä~

Ne hymiöt ovat Keltaisen Rayquazan käsialaa.

Lol, ois tehny dasu-hymiöt :3
Avatar
hevi arska
 
Viestit: 272
Liittynyt: 01.11.2010 13:09
Paikkakunta: Tuuri/Ikaalinen

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Rayquick » 20.02.2011 12:30

Doragonin piirrustukset on nii hienoi että sitä on pakko fanittaa :3
I'm not back... I'm just passing through.
Avatar
Rayquick
 
Viestit: 478
Liittynyt: 28.11.2010 19:31
Paikkakunta: Nivala
(: Silimitön voima! :)

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Tas » 20.02.2011 18:26

KoReaNMaG kirjoitti:itse fainitan heroa ja pottuja , vain siksi että he uskaltavat uhmata admineita (kukka-hattu-tätejä?) ja muutenkin , niitten viestit jaksoi aina lukea...

Uhmakas kukka-hattu-täti-pottu-admin ja hänen jännät viestinsä palveluksessanne. Aika rankkaa aina uhmata itteeni ja vaihdella kukkahatun ja räppikäpin välillä (kiitos Kekkonen).

Joo no siis itsehän fanitan vain täydellistä Tasia, mutta arvostan kyllä monia henkilöitä. Pientä listaa voisin nyt tähän heitellä (hb kaikille, jotka ottivat MFMake-viestini todesta, vaikka onhan tuonkin nimimerkin takana ihan jännittävä persoona). Lista ei ole missään tietyssä järjestyksessä, kunhan vain ladon nimiä.

-Kekkonen. Erittäin hieno mies, joka on säilyttänyt mielenterveytensä ihailtavan hyvin kaukana metsässä asuessaan. Jutut ovat lähes aina erittäin laadukkaita ja kun hän oikein innostuu tarinoimaan, on jälki yleensä aivan upeaa katseltavaa (esim. hänen tekemä RPG).
-Caccis. Pari kertaa vain miitattu irl, mutta NB:ssä ja irkissä tullut jutusteltua aika monet kerrat. Irl tapaamisetkin ovat olleet kyllä todella jännittäviä ja viimeksikin pääsin näkemään aivan uusia asioita hänestä (hänen päivän ateria Heron lattialla..?).
-Hero. Vaikka hän nyt täällä foorumilla onkin mitä on, niin silti kyseessä on hieno mies! Juttua tulee ihan hirvittävää tahtia ja yleensä se karkaakin jossain vaiheessa täysin lapasesta ja lopputulos menee varmaan herralta itseltäänkin ohi. Lääkitys kohdalleen niin hyvä tulee.
-Tox. Parhaat setit ikinä. Varmaan hänen innoittamana rupesin itsekin soveltamaan enemmän kaikkien pokemonien settejä ja lopulta rupesi löytymään niitä Seakingejä ubertiimeistä ja jotain Encore Poliwratheja sekä muita kauneuksia kaikkialta. Hänkin on hyvin hauska mies, jonka huumori on ilmeisesti liian hienostunutta tänne foorumille, kun account lähti epähuomiossa menemään liian jännittävän nimen takia.
-Miku. No hirveä tuurimunahan hän on, mutta laitetaan nyt listalle kuitenkin. Jännittävää juttuseuraa, joka kyllä näyttäisi viimein seonneen kaukaisessa metsäkylässään, mitä hän myös kodikseen kutsuu. Lähti nimittäin inttiin, vaikkei olisi tarvinnut ja ryhtyi muutenkin hassuihin toimiin tuolla korvessa :\

Nyt rupesi puuduttamaan tämä hirveä kirjoittamisen määrä niin paljon, että lyönkin sitten loppulistan tähän vain ilman sen kummempia perusteluja. Joitain saattoi unohtua, mutta älkää nyt liikaa loukkaantuko ja lähtekö kouluihin hieromaan syyttömiä. Eli siis muita hienoja ihmisiä ovat mm. kaikki potut (erityismaininnat voisin antaa Kumikselle, Jupille, Alvikselle, Miskille, ok:lle ja Revolle), Juusto, Rohan ja Pandem. Reiskakin on vaikuttanut ihan hienolta mieheltä nyt, kun häntä on nähnyt enemmänkin irkissä. Pokemonniacia arvostan koska hän on jaksanut nähdä hirvittävästi vaivaa kilpailullisen pokemonin eteen.

Lopuksi toivoisin vielä toivoisin kaikkien uskaltautuvan vaan irkkiin mukaan, niin saatte lisää arvostusta ja saatatte joskus vielä päästä näiden muiden pelonsekaista kunnioitusta herättävien nimien joukkoon hienojen ihmisten listalle!
[21:51:11] <+Caccis> ota nyt realismi vastaan, suurin osa jotka harrastaa tätä on failureita irl
Avatar
Tas
 
Viestit: 844
Liittynyt: 03.09.2010 18:55

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Hero » 25.02.2011 18:48

Hero kirjoitti:
Spoiler:
Kuva


Nyt kun jaksan..

Hienoja miehiä (/naisia):

Alvis / Välkky - Valitettavasti Alvis oli ainoa samanikäinen Pottu joka pelasi pahvilappupeliä. Pottu TCG -ryhmähän ei ollut aluksi mitenkään järin suurehko.. Nykyään joudun kuuntelemaan häntä joka lauantai täällä päin.. awz
Caccis - Mitä tekisimmekään ilman Caccista? No emme mitään. Ehkä idlaavin henkilö IRCissä, mutta IRL huippuseuraa.. Parempaa ryyppyseuraa saa hakea..
dAcktor - Yksi näistä myyttisistä Pottu "pää"hahmoista jotka innoittivat minua aloittamaan Pokémon TCG:n uudelleen. NB:n kultaisina aikoina huippuläppää, mutta nykyään dAcktorin kasvettua aikuiseksi, hän ei enää pidä meistä lapsista.
DR4GiK4RP - No duh, Dragi? Kuka ei pitäisi Dragista? Srsly, vaikka hänen hikkyytensä ja muu animeharrastuksensa häiritsee IRC-elämäänsä hyvin paljon, niin hän on silti meidän pieni Dragi joka modailee PSP:t.
JaniK - JK kuuluu samaan kategoriaan kuin Dragi. Nykyään hän lintsaa liikaa miittejä ja muita vastaavia tapahtumia, joten emme enää pääse kuulemaan hänen loistavia spurdoiluja ES-huuruissa.
Jupitered - Edellisellä foorumilla seikkailut kaveri, joka on jo lopettanut Pokémonin ja muun Pottu-yhteisötoiminnan. Hän oli minun sidekick, ja olin hänen sidekick NB-ajoilla. Ennen oli Jaxi & Jupi, mutta jostain syystä Jaxi alkoi tosissaan pelaamaan Pokémonia, jolloin kaikki hupiprojektit kasautuivat minulle ja Jupille.
Kumis - No lol joku Humaalinen-Kumis.. Kuinka voisin unohtaa meidän ensitapaamistamme SM-kisoissa 05 (vai 06?)
Murre - Murre kuuluu tähän Dragi-JK akselistoon. He ovat olleet aina suosikkilapsoseni NB:stä. Valitettavasti häneltä ei tule enää yhtä eeppisiä juttuja kuin "ARGH LINTUJA!" (Apple-fanitus vienyt Murren identiteetin!)
Qahwi - Aww Qahwii Luultavasti rehellisin ihminen jonka olen ikinä tavannut. Hän vihaa muita ihmisiä, elämää, Kumista, ryyppäämistä, kuskaamista jne jne. Mutta hän silti! Jollain ilveellä jaksaa olla reilu muita kohtaan (mod Kumis.)
Rai-chan - En oikein tiedä. Aina ollut neutraalisuhde Rairaita kohtaan, mutta jostain syystä hän vaan kuuluu tähän listaan. Emtlol!
Suicu Azul - Edes monta kymmentä riviä ei pysty kertomaan kuinka paljon täytyy rispektii kyseistä naista. Pakko avartaa yksityiselämää, että hän on ainoa naispuolinen ihminen jonka kanssa kaveruussuhde on kestänyt yli kaksi vuotta.
Tas - C'mon. Ylijumala ja kaikkea. Tykkään!
Tonu - Ennen Tonu oli vain olemassa, nyt Tonu on ainoa jonka kanssa pystyn juttelemaan deckeistä. Tonullakin hieman sama vika kuin Cacciksella, IRL heittelee ja viskoo parempia juttuja kuin Internetissä. Muutenkin hienoa seuraa.
Tox - Vaikea sanoa kuinka paljon täytyy respektii Pottujen 'henkistä liideriä.' Tox oli muinoin se joka taisi invitee minut SM-kisoihin joskus vuonna nakki ja keppi.. Ja tässä sitä ollaan. Vaikka Toxin kiukuttelut ovat jäädyttäneet hänen pahvitusuraansa, niin silti hänen kanssaan saa hyvät keskustelut pahvilapuista. Toxin ideat ja inspistelyt ovat muutenkin aina .

Että sellasta.
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Maketsu » 26.02.2011 10:50

Aamun ratoksi kahvi seuranani kirjoitan Tasia ja Heroa apinoiden listan hyvistä tyypeistä.
Tas on lyhyesti sanottuna hieno mies. Hyvää juttua, mukava ja NBn reiluimmasta päästä. Tasin kanssa voi jutella vähän kaikesta (Lähes ainoa jonka kanssa tulee juteltua ircissä urheilusta) ja omasta mielestäni meissä on jonkin verran jotain samaa. :p Ja pantsun kanssa ainoa, jota kunnolla irlissä tavannut.
Hero the matafakin monologimies! Juttua tulee ircissä vaikka kukaan muu ei hänelle juttelisikaan, ei se menoa haittaa. Hyvä tyyppi, hauskoja juttuja ja NBn sydän. Se on oikeasti hassua, miten heron poissaolo saa koko kannun aika hiljaiseksi. Syytän btw Heroa mun kaikista banneista ja röllin maineesta!
Kekkonen on hauska jätkä. Jutut on kuten Tas sanoi lähes aina laadukkaita - valitettavasti niitä on myös erittäin harvoin, sillä ei kekkosta ircissä liian usein ainakaan näe!
Caccis "Me ollaan tääl tolpal ja tääl on jätkä joka näyttää ihan spurgulta, kyl sä tunnistat" Digiexpo - Maken metsätys. Jhoo, caccis on myös hyvinkin yllättäen hyvä tyyppi kun hyviä tyyppejä nyt listailen. Caccis on hyvä VG pelaaja ja aina turnauksissa pelottaa olla häntä vastaan. Jutut ovat mukavia ja kaikin puolen jees tyyppi.
Mikun kanssa tulee juteltua pitkiä pätkiä mesessä. Saisi hilata pyllynsä irciin useammin, kun itse en taas jaksa koskaan kirjautua meseen. Miku on todella hyvä pelaaja ja todella hyvä tyyppi. Hyvää juttua tulee usein ja sillee...
Murre on todella mukava ja murren kanssa pystyy jutella kaikennäköistä. Lähinnä Maceista ja puhelimista. :p Murre heittelee välillä ihan hauskoja juttujakin. Ja ei apple kenenkään identiteettiä vie Hero!
pandem on foorumilla aina ollut mitä on, mutta oikeasti todella hyvä tyyppi. NBn pahimpiin idlereihin tosin kuuluu ja kauhea life. Muttah, hieno mies hauskoja juttuja ja irl vaikuttaa myös hyvältä tyypiltä.
Roxu, roxu, roxu. Roxu on roxu, se kertoo jo paljon. Hassu mutta kuitenkin mukava tyyppi. Harmi vain, että jotkut likaiset pahvilaput ovat aivopesseet roxun. Ja ainiin! Roxu tuo aina kannuille hienoja ystäviään!
Ja sitten yleisesti koko NB-porukka. Hienoja hetkiä sielläkin tullut vietettyä! Jos et päässyt listalle, niin sovitaan että unohdin juuri sinut ja oikeasti kuulut listalle saadaksesi hyvän mielen.

Argh, koska en koko ajan jaksa editata ja rustailla mitään diibadaabaa luettelen nyt vielä erikseen pari maininnan arvoista immeistä: Juusto - Yleisurheilu FTW, Roseanni - vaikka saakin paljon lokaa niskaan aina irkissä vaikuttaa mukavalta, Revo - Revo the playboy, Rohan/Piete ja Kumis.
Hatter Gonna Hat
Avatar
Maketsu
 
Viestit: 313
Liittynyt: 01.11.2010 08:37
Paikkakunta: #pkmn.fi

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Colmio » 10.06.2011 20:13

1. Hero

Yrittäkääpä löytää jostain oikeesti parempi Trolli, mahdotonta, eikö?

2. Tohtori/Tri

Nero

3. Tonu

Anyone seen anything like Tonus Karppirun?
Viimeksi muokannut Colmio päivämäärä 13.06.2012 14:14, muokattu yhteensä 1 kerran
Oi Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto.
Avatar
Colmio
 
Viestit: 465
Liittynyt: 03.12.2010 23:05
Paikkakunta: Kokkola

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja NintenDoctor » 11.06.2011 16:29

colmio kirjoitti:2. Tohtori

Nero


Voi kiitos ^^


En fanita ketään täältä.
Viesti sisälsi trollauksen.
Avatar
NintenDoctor
 
Viestit: 99
Liittynyt: 01.11.2010 18:54

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Colmio » 18.06.2011 12:33

Et SINÄ vaan Tri Dacktor.
Oi Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto.
Avatar
Colmio
 
Viestit: 465
Liittynyt: 03.12.2010 23:05
Paikkakunta: Kokkola

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Zhaituki » 25.07.2011 12:39

Richter kirjoitti:Tähän on helppo nimetä ykkönen:
Seppo - mies on parasta a-ryhmään joka tilanteessa.

Muita maininna arvoisia ovat mielestäni Argentiina, Zawa=Zhaituki ja pakkapajan ylpeys kolmio-solmio-colmio.

Zawa? :O Jos kerran niin hankala lausua Zhaituki, niin kyllä se Zhaikku käy. :D
Sinätuuba kanavani. Löytynee remixejä, randomizer nuzlocke seikkailua ja jotain muuta randomia.
Image
Italia VGC Nationals 2015 - 47. sija, 431 masteria. 6-3 tulos, oli yhden voiton päässä top-cutista.
Ensimmäisen suomen VGC premier challengen voittaja. Tiimi signaturessa.
Avatar
Zhaituki
 
Viestit: 2281
Liittynyt: 01.11.2010 21:12
Paikkakunta: Helsinki
(: >'.')> Poyo! <('.'<)

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Hero » 25.07.2011 13:00

Zhaituki kirjoitti:
Richter kirjoitti:Tähän on helppo nimetä ykkönen:
Seppo - mies on parasta a-ryhmään joka tilanteessa.

Muita maininna arvoisia ovat mielestäni Argentiina, Zawa=Zhaituki ja pakkapajan ylpeys kolmio-solmio-colmio.

Zawa? :O Jos kerran niin hankala lausua Zhaituki, niin kyllä se Zhaikku käy.


Kuva
Kuva
Avatar
Hero
 
Viestit: 1678
Liittynyt: 01.11.2010 01:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Idolisi Foruumilla?

ViestiKirjoittaja Pokenikke » 25.07.2011 13:34

Xx_Justice_Scopez_xX On idolini! Hänen parisuhdeneuvonsa ovat mahtavia! Suorastaan Jumaloin niitä! Oi voisinpa itsekkin olla hän!
"Älä maksa vedestä, pelaa Pokémonia."

"tosi hyvä sanoo tyhmäks, kun oon nuorempi. hommaa muija" Justice scopez 15.9.11
Avatar
Pokenikke
 
Viestit: 600
Liittynyt: 27.11.2010 11:39
Paikkakunta: Kokkola

EdellinenSeuraava

Paluu Muu Keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 66 vierailijaa

cron