Victory Road PasilaEspoo123 [2 ja 3 sijat]

Alueella tiedotetaan tulevista turnauksista ja keskustellaan jo käydyistä turnauksista mm. turnausraporttien muodossa.

Valvojat: R0xu, Play! Pokémon -järjestäjät

Victory Road PasilaEspoo123 [2 ja 3 sijat]

ViestiKirjoittaja samppa123 » 17.12.2011 19:51

Varsinaiset turnaukseen liittyvät tapahtumat alkoivat jo torstaina, kun totesin ettei Sami123 ole käynyt vähään aikaan liigassa eikä turnauksissa ja päätin pyytää häntä tulemaan mukaan Pasila/Espoo turnauksiin, näin kasassa olivat kummatkin YyKaaKoot ja enään puuttuivat pakat, jotka minun tuli tietenkin rakentaa koska Sami ei omannut formaatissa olevia kunnollisia kortteja.

Pakkalistat olivat:

Reshityplosion [Sami123]

1 Cleffa
4 Reshiram
4 Cyndaquil
2 Quilava
4 Typhlosion

4 Collector
4 Juniper
4 Sage
2 N
4 Junk Arm
3 Catcher
3 Communication
3 Rare Candy
1 PlusPower
1 Super Rod
2 Eviolite
1 Pokegear
1 Lost Remover
1 Switch
9 Fire Energy
2 Rescue Energy

Six Corners [Samppa123]

3 Virizion
2 Kyurem
2 Reshiram
1 Zekrom
1 Terrakion
1 Spinarak
1 Skyrimmin

4 Collector
4 PONT
4 Juniper
1 Seeker

4 Pokegear
4 Junk Arm
4 Switch
4 Catcher
4 Eviolite
2 Defender
1 Super Rod

3 Grass
1 Fire
1 Water
4 Rainbow
4 DCE

Lauantai

Herään lauantaiaamuna varhain pakkaamaan ja tämän jälkeen lähtemään asemalle. Asemalle kävellessä päätän soittaa Samille yhdeksän aikaa, ja mitä ilmeisemmin herätin hänet tällöin. Samilla oli tasan 14 minuuttia aikaa herätä, pakata, hoitaa aamupuuhat ja keritä asemalle jonne hänen taloltaan on suurinpiirtein kilometrin matka. Sami saapuu asemalle kun juna on jo saapunut ja siirrymme sisälle. Junassa tapaamme Jasper Hotan jonka kanssa matkaamme pasilaan ja täydennämme samalla pakkani. Turnauspaikalle saavuttua liitymme komppanja Jyväshyvän seuraan ja minä kirjoitan pakkalistani sillä aikaa kun Sami lainaa loput kortit pakkaansa ja kirjoittaa omansa, jonka jälkeen kierrokset alkoivatkin piakkoin.

Round 1 - Samppa123 [ Six Corners ] vs. Alvar Lampinen [ Gootti ]

Tiesin mitä vastustajani pelaa ja olin hiukan huolestunut matchupista sillä minun tulisi setupata Kyurem niin nopeasti kuin mahdollista mikäli haluaisin voittaa.
Saan hyvän alun ja onnistun setuppaamaan Kyuremin T3, mutta vastustajani laittaa jäädigimonin nukkumaan. Flipin seuraavien viiden vuoron ajan mennen tullen pelkkiä tailsseja sleepistä ja Kyurem jatkaa nukkumista sillä en nostanut Switchiäkään [2x Prizeissä]. Vastustajani saa peliin Reunicluksen yhden vuoron ennenkuin digimonini herää ja häviän pelin tässä pisteessä. Loppupelin aikana Gootti vain ajeli päälle ja teki loppujen lopuksi tarpeeksi damagea kaatamaan kaiken OHKO'lla.
1 Sleep heads olisi riittänyt pelin voittoon.

0 - 1

Olin pettynyt siihen että ensimmäinen kierros päättyi häviööni, ja vielä enemmän siihen että peli ratkesi tällä tavalla.
Puran pettymystäni kierrosten välissä kunnes pääsen aloittamaan seuraavan pelini.

Round 2 - Samppa123 [ Six Corners ] vs. Tuukka Saari [ Thundurus/Eelektrik/Zekrom ]

Vastustajani näytti saaneen aluksi erittäin hyvän alun, setupatessaan T2 kaksi Eelektrikkiä mutta mitä ilmeisemmin nosti alun jälkeen kuolleen käden eikä omannut vuoroon tai kahteen nostoa. Ajelin outragella yhden rainbow counterin turvin aluksi damagea vastustajan pilvimiehille, tämän jälkeen sain setupattua jäädigimonin iskukuntoon ja poksauttelin vähitellen kaiken penkiltä, sillä vastustajani pelasi vain free retreat 30hp PikkuEelektrikkejä kolmen iskukerran jälkeen olinkin kaatanut kaikki Eelektrikit ja sain alas kaksi energiaa omaavan Thunduruksen sillä vastustaja ei mitä ilmeisemmin tajunnut että se tulisi kaatumaan ennenkuin pääsisi iskemään. Peli päättyi 6-0 tai 5-0.

1 - 1

Pelien välissä seurasin muiden pelejä ja tajusin että Regimeta pelasi Durantia ja että minulla oli täten kaksi vähintäänkin omasta mielestäni epäedullista matchuppia.
Aika kului taas pelejä seuratessa kuin siivillä ja hetken päästä oltiinkin jo aloittelemassa seuraavaa kierrosta.

Round 3 - Samppa123 [ Six Corners ] vs. Gerkku [ ReshiBoar ]

Vastustajallani ei ollut mitä ilmeisemmin harmaintakaan käsitystä siitä mikä Six Corners oli ja hän kyseli jatkuvasti häiritsevästi ''Mikä pakan idea on ? '' ''Pelaatko Kyurem dekkii ? '' ja vastaavaa.
Saan setuppini suhteellisen nopeasti kasaan ja ajelen vastustajan yli pienellä catcherien ja Virizionin sekä Kyuremin kanssa taktikoinnin seurauksena
Peli päättyi voittooni 5-0.

2 - 1

Tässä vaiheessa oli ruokatauko jolloin lähdin pitsalle Alvarin, hänen veljensä ja Miquelin kanssa. Sami saapuu paikalle koska oletti että löytäisi meidät sieltä ja pitsat saatua suuntaamme takaisin turnauspaikalle jossa ruokailemme seuraavan kierroksen alkuun saakka.

Round 4 - Samppa123 [ Six Corners ] vs. Aino Kettunen [ Kyurem/Electrode ]

Up Pairing.
Setuppaan aivan aluksi Virizionin sekä terrakionin peliin, nostelen ensimmäiset vuorot Virizionilla ja saan toisenkin penkille kun vastustajani ei pääse iskemään kolmen Evioliten ansiosta Glaciatella yhtään mitään eikä myöskään tekemään aktiiviseen Virizioniin damagea resistancen ja Evioliten ansiosta. Pyöritän peliä Catchereillä ja Leaf Wallopilla ja ajelen Virizionin resistanceilla loppuun asti vältellen vastustajan outrageja defenderien ja catcherien voimalla. Matsi päättyi tuloksiin 4-0.

3 - 1

Olin tässä vaiheessa täysin varma pääseväni pelaamaan Top2 finaalipelejä Alvarin kanssa ja niinhän siinä kävi.

Top 2 - Peli 1 - vs. Alvar Lampinen [ Gootti ]

Ensimmäisessä pelissä starttaan hitaasti enkä saa alkuun mitään mikä johtaa siihen että vastustaja sai setupattua Gootin ja Reunicluksen ennenkuin pääsin spreadimaan ja hävisin pelin Gootin ajellessa yli.

Top 2 - Peli 2

Peli lähtee kummallakin suhteellisen hyvin käyntiin, pääsen ottamaan vastustajalta yhden solun alas Virizionilla T2 ja tämän jälkeen vastustajani saa setupattua Reunicluksen mutta saan spreadimällä vähitellen kaikki pieni hp'iset penkkipokemonit ja vähitellen vastustajan edessä aiemmin jumittaneen Reunicluksen alas. Voitin pelin ilman että vastustaja sai Goottia ollenkaan peliin.

Top 2 - Peli 3

Alvar pääsee aloittamaan ja näyttäisi saavan hyvän startin, minunkaan startti ei ole aivan kamala ja saan T4 Kyuremin setupattua mutta vastustaja on catcheröinyt eteen Terrakionini, seuraavien kolmen tai neljän vuoron aikana olisi pitänyt nousta kaikista käyttämistäni kahdesta pontista ja yhdestä juniperista switchi ja olisin voittanut pelin. En nostanut kuin ihmeen kaupalla yhtäkään switchiä ja hävisin pelin siihen että vastustaja sai Reunicluksen peliin ja pääsi ajamaan yli Gootilla sekä Reunicluksella, vaikka peli jatkuikin suhteellisen tasaisena melkein ajanhuutoon asti. Peli päättyi 4-3.

Sijoituin toiseksi ja olin edes jotakuinkin tyytyväinen sijaani. Availin voittoboostereita ja ostelin tämän lisäksi muutaman boosterin lisää ennenkuin lähdimme palailemaan kohti Järvenpäätä, valmistautumaan turnee le Espoo.


To be continued. . .Espoo

Menenkin Espoon osalta suoraan turnauspeleihin.

Round 1 vs. Tuukka Saari [Zekrom/Eelektrik]

Tuukan peli lähti käyntiin juurikin niin hyvin kuin se vain olisi voinut ja hän saikin jo T2 setupattua Eelektrikin ja olisi saanut Thunduruksen ladattua iskemään ellen olisi häirinnyt catchereilläni.
Oma setuppini oli muuten hyvä mutten omannut vuoro supporteria ja sainkin pelin kunnolla käyntiin vasta T2, tästä huolimatta pääsin ottamaan T3 tai T4 kaksi Prizeä Kyuremilla 30hp pikkuankeriaista ja viemään ison ankeriaan Terrakionin 30 x 2 OHKO rangelle.
Ajelin Terrakionilla vain vastustajan pokemonien yli ja yllätykseni vastustajani ei pamauttanut OHKO kantamalla olevaa Terrakionia alas vaan catcheröi lisää roskaa penkiltä eteen tapettavaksi ja mahdollisti sen että sain Terrakionilla yhden Zekromin ja yhden Thunduruksen alas. Tämän jälkeen vastustaja iski Terrakioniin Thunduruksella koska Zekrom ei ollut vielä ladattu mikä ei riittänyt kaatamiseen. Catcheröin aiemmin OHKO rangelle spreadityn madon eteen ja löin 30 x 2. Terrakion napattiin alas ja tulin outrageemaan vastustajan Thunduruksen Zekromilla ja sen rainbow damagella.

1 - 0

Round 2 - vs. Jasper Hotta [Zekrom/Eelektrik]

Vastustajani sai mitä ilmeisemmin nopeamman alun kuin minä, pyrin setuppimaan tästä huolimatta mahdollisimman hyvin ja saan napsastua kaksi Prizeä pelin alkupuolella itselleni. Tämän jälkeen vastustajani on saanut kopsautettua Virizionini ja tulen eteen Kyuremilla jolle kiinnitän Rainbowin ja se ottaa rainbow damagen jotta saan nostettua kaksi Prizeä. Tämän jälkeen vastustajani tarvitsisi kaksi plusspoweria eviolitellisen Kyuremin kaatamiseen. Hänellä on 14 korttia pakassa topdeckin jälkeen ja 1x pluspower pakassa sekä 1x junk arm kädessä. Hän käyttää Junk Armin ja Juniperin ja nostaa 14 kortista sen ainoan pluspowerin sekä ottaa Kyuremini alas kun olin saanut prizeistä Reshiramin ja Terrakionin.

1 - 1

Round 3 - vs. Mikko JUUUNTUNEEEN [ Six Corners ]

En saa alkukäteen yhtäkään supporteria tai pokegearia ja vastustajani pääsee vielä kaiken päälle aloittamaan. Vastustajani pääsee setuppaamaan collectorien, juniperien ja muutenkin mitä ilmeisemmin hyvän alkukäden ansiosta nopeasti ja hyvin kun itse double drawailen ensimmäisen vuoron nostamatta mitään ja pääsen T2 iskemään Virizionilla. Otan vastustajan Virizionin alas ja pyöritän Terrakionin Catcherillä eteen ottaen vielä senkin alas. Tilanne on 4-6 mutta näyttää uhkaavasti siltä että olen häviöllä vastustajan ylivoimaisen setupin ja noston puutteeni takia. Peli jatkuu tasaisena ja kummatkin tekevät mitä parhaaksi näkevät, kunnes saan ensimmäisen supporterin vuorolla 7 tai 8. Pyöräytän tästä pelini jotakuinkin käyntiin ja lähden viemään peliä mikä johtaakin yksitoikoisen pelin tilanteeseen 2-4. Tässä vaiheessa nostoni oli kuollut jälleen kokonaan ja minun tuli miettiä jo pidemmän aikaa mitä teen missäkin kohtaa jottei peli kääntyisi varmastikaan missään vaiheessa vastustajan eduksi. Nostelen vielä yhden prizen mutta niin tekee myös vastustajani mikäli oikein muistan jopa Catcherin avulla. Tilanne on 1-3 ja minulta loppuvat energiat enkä saa vastustajalta mitään vuorolla 0 alas. Vastustajani lyö lämää aktiiviseen Virizioniini saatellen sen OHKO rangelle. Heitän PONT'in ja nostan pakasta + kädestä jossa kortteja oli n.15 catcherin ja päätän pelin tähän. Olisin voittanut joka tapauksessa.Boosterinostot & Pråps & Slåps

Nostot
3 Kyurem
5 Eviolite
4 Durant
2 Jellicent [1 rev ]
1 Eelektross [ rev ]
3 Eelektrik [ 1 rev]
1 Haxorus
1 Hydreigon
2 Conkeldurr [ 1 rev, ability ]
2 N
2 Virizion
1 Rocky Helmet
3 Vanilluxe [ 1 rev ]
2 Super Rod
1 Fliptini
+ Muita rareja, uncommons, commons

8 Voittoboosteria + Alvarilta alhaiseen hiltaan ostetut 5 boosteria + Muutama erikseen ostettu boosteri
Alta 20 boosteria.

Pråps
+ Jumalalliset nostovoimat
+ 2. Sija.
+ Seura.
+ 3 Kyurem, lolz.
+ Sami123 tuli mukaan.
+ Tony
+ Jyväshyvä
+ 4 Kierrosta.
+ Six Corners & Gootti seniorfinaalissa
+ Tatti ei ollut hyperaktiivinen
+ Dr.Pepper
+ Korttilaina
+ Sain takaisin yhteensä 2x N Esalta ja SL'ältä
+ Sain Tatin lainaamat Kyuremit oikeasti jopa takaisin
+ Alvarilta pummittu kyyti

Slåps
- Huonot startit.
- Sami almost myöhästyi helsingin junasta.
- Samin not so great sijoitukset.
Numerosarja.
Avatar
samppa123
 
Viestit: 173
Liittynyt: 01.11.2010 16:11

Re: Victory Road PasilaEspoo123 [2 ja 3 sijat]

ViestiKirjoittaja miquel257 » 21.12.2011 12:52

Ekal vuorol oli pelkkä Cheren, sit sillä sain 2 Collectorii. Sit olin pari vuoroo ilma supoo :)
:3
Avatar
miquel257
 
Viestit: 747
Liittynyt: 21.01.2011 23:09
(: Hallooo :)


Paluu Turnaustiedotteet ja -keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron