Kumis Kepin Top (100) kortit

Keskustele uusista pakoista, uusista korteista ja uusista korttisarjoista. Mitä uutta sarja tuo pelaamiseen?
Alue sisältää kattavat suomenkieliset perussäännöt

Valvoja: R0xu

Kumis Kepin Top (100) kortit

ViestiKirjoittaja Kumis » 04.10.2019 00:32

Poromagia käski kertomaan oman lempikortin. Mietin hetken ja totesin, ettei oikeen osaa (NG Cleffa), joten ajattelin tehdä listauksen, jossa mainitsen muutaman kortin joka setistä.

Liian kauan pelannut tätä peliä, että voisin vain yhden kortin tuoda esille mistä pidän. Monessa formaatissa moni kortti on ollut liian lähellä sydäntä. Vihassa, että rakkaudessa.
Koska satun olemaan Kumis Keppi, tulen tekemään tämmöisen (surullisen kuuluisan) top-X listan (joka ei ikinä tule saavuttamaan päätöstään) ja tässä tulen mainitsemaan joka setistä pokeja ja trainereita, jotka ovat olleet itselle läheisiä, vähän infoa siihen kylkeen. Kyseessä ei siis tosiaankaan ole lista korttien tasoista, vaan siitä miten paljon olen itse niitä pelannut ja miten lähellä ne ovat omaa sydäntäni.
Lets mennä.

Base


Trainer-puoli
Base setissä liikaa trainereita, joita on tullut pelattua koko pelin ajan, etten kykene vaan vois tuomaan esille yhtä. Gust of Wind, Computer Search, Item Finder, Professor Oak… Varsinkin nyt kun on tullut pelattua U-150, niin voin vain sanoo, että melkein kaikki mitä täältä löytyy, on mitä tullut on pelattua useamman sata kertaa, että jätetään ne vaan väliin.

Poket (en ikinä ole ollut Charizard miehiä)
Aikanaan, pelasin pakkaa, jonka nimesti ABC:ksi, joten annetaan tähän nyt vain nämä kolme.
A = Alakazam, jonka power antoi siirtää damagea omien pokejen välillä, miten vaan halusi.
B = Blastoise, jonka powerilla sai antaa niin paljon vesienergiaa vuorossa kuin halusi, toimi myös pakan päähyökkääjänä.
C = Chansey, 120 HP basic, suurin HP määrä, mitä pokemonille oli printattu, pystyit siirtämään damagea muilta tälle ja välttämään häviöitä.

Jungle

Trainer puolella tässä setissä on vain Pokeball, jota on tullut pelattua aina kun ei ole ollut parempaa tarjolla, ei siitä sen enempää.

Poke-Runner up 2 - Kangaskhan
Ostan kangasta tai Foili-fetch
Poke-Runner up 1 - Mr. Mime
Varmaa yksi pelatuimmista pokemoneista kyseisenä aikakautena powerinsa takia.
#1 Poke – Clefable
Metronome on ollut hyökkäys, joka on ollut muodossa tai toisessa kautta aikojen, mutta mikään ei ole ollut yhtä ylivoimainen kuin tämä. Yhdellä energialla mikä vaan vastustajan aktiivisen hyökkäys, parasta mitä voit saada.
TRUE #1 – Marowak
Paras ”Call For Family”-hyökkäys pelin historiassa ja omistan Matti Vanhasen allekirjoittaman kopion tästä kortista.

Fossil

Trainer puolella jälleen kerran; kaikki trainerit sellaista tasoa, että niitä on tullut pelattua ties kuinka moneen otteeseen ties kuinka monessa eri pakassa. Jätetään väliin.
Poke-Runner Up 3 -Aerodactyl
Se, jonka mielestä kyseinen power on ollut hyvä ajatus, ei ole pelannut koko peliä.
Poke-Runner Up 2 -Muk
Todennäköisesti taas yksi kaikkien aikojen parhaista ominaisuuksista, joita ollaan kokoajan uudestaan printattu erilaisilla heikkouksilla, alkuperäinen vie kuitenkin voiton.
Poke-Runner Up 1 -Omanyte
Tässä pitää kyllä ottaa huomioon kyseisen kortin suloisuus, katsokaa tuota kuvaa. Ettekö haluisin hieman vilauttaa hänelle teidän kättänne?
#1 Poke - Ditto
Epäilemättä kautta aikojen paras pokemon. Ei vaan se, että aktiivisena voit kopioda vaan vastustajan pokemonin, vaan myös DCE tuottaa 2 mitä tahansa energiaa. Hyvin tehty!


Team Rocket

Poke-Runner Up 2 - Abra
Useampaan otteeseen yrittänyt tästä tehdä jotain comboja, siinä kuitenkaan onnistumatta paremmin.
Poke-Runner Up 1 -Dark Golbat
Aikanaan, 10 damagea minne vaan oli todella hyvä, nykyään ei mitään. Moneen otteeseen tästä kaikkea kuitenkin on tullut väsättyä.
#1 Poke - Rattata
Kyseisellä taas power, jota ei jostain syystä ei ole tässä skaalassa nähty. Itse kuitenkin pelannut aina vaan kuin mahdollista.
Traikku-Runner Up 3 -Challenge!
Penkit täyteen tai kaksi korttia, miksipä ei?
Traikku-Runner Up 2 - Here Comes Team Rocket!
HUUTOMERKKEJÄ! Pariin otteeseen tästä ja vastaavasta effectistä tullut reprint, orginaali kuitenkin ollut vahvin omana aikanaan.
Traikku-Runner Up 1 - Nightly Garbage Run
En enää tässä yhteydessä mainitse enää kortteja joilla on tämä sama effekti (tulen mainitsemaan). Eihän samaa korttia voi tehdä monesti ja se olla aina yhtä hyvä?
#1 Traikku - Goop Gas Attack
Miten kuvailisi tämän kortin; ammut itseäsi ja kilpakumppaniasi jalkaan, mutta olet jo niin lähellä maalia, että voitat, kunhan hän vain ei kykene enää kisaamaan.

Gym Heroes

Ensimmäiset kouluttaja nimetyt pokemonit, aika villiä aikaa.
Poke-Runner Up 3 - Blaine’s Charmander
Yhdellä energialla poistin oman ja vastustajan energian. Ehkä liian tehokasta, varsinkin kun kyseisen Charizard oli yksi parhaista pokemoneista aikanaan.
Poke-Runner Up 2 – Rocket’s Hitmonchan /R’s Scyther
Flipeillä voittoon!
Poke-Runner Up 1 – Erika’s Clefable
Sarjassamme, yrittänyt tehdä tästä dekkiä moneen otteeseen. Flipillä voittoon?
#1 Poke – Erika’s Dratini
Yhteen väliin, moni basic pokemon yritti iskeä kovaan ja törmäsi lopulta tähän turhaan kovaan vastukseen. Lopputuloksena, joko sait Goop Gas Attacking pelattua tai vastustaja piti tätä loputtomasti pöydässä potionien avulla.

Traikku-Runner Up 3 - Lt. Surges Treaty
Ota sä, ni mäki voin ottaa? (mun jokapäivänen elämä?)
Traikku-Runner Up 2 - No Removal Gym
Tehtiin kortti, minkä ainut idea on, että nämä kaksi hyvää kortit ei olisi kuin vaan enää ihan vaan hyviä
Traikku-Runner Up 1 - Misty’s Wrath
Kyseinen effekti painettu moneen otteeseen, muttei läheskään samalla tehokkuudella. Mitäköhän tässäkin on mietitty?
#1 Traikku - Erika
(Tää on mun waifu ~~Kaarinaa~) 3 korttia yhdellä on jo itsessään todella hyvä, mutta se, että saat vastustajan nostamaan, jos hän haluaa, on omaa hienoutta. Aikanaan oli kuitenkin pelattavia kortteja, joilla tämäkin ongelma korjattiin.

Gym Challenge

Ehkä yksi vahvimmista seteistä, pokejen powerlevelien kohdalla. Monta turhan hyvää korttia.
Poke-Runner Up 3 – Rocket’s Zapdos
Aikanaan, tämä oli yksi parhaista korteista mitä ikinä oli printattu, samalla tavalla kuin eräät Tag Teamit ovat nyt, miettikääpä sitä.
Poke-Runner Up 2 – Rocket’s Mewtwo
Jatkaa sarjaamme, Flipeillä voittoon!
Poke-Runner Up 1 – Brock’s Ninetales
Ehkä epäselvin kortti Fossil Diton jälkeen. Nykypäivänä vielä saatu vastaava kortti Ditto Prisman tavalla, joka on yksi pelatuimmista korteista.
#1 Poke – Erika’s Jigglypuff
40 Damagea ei nykypäivä järkytä, mutta tämä oli 80 damagea 4 Plus Power:in jälkeen. Se alkoi tuntua, varsinkin vuorolla yksi. Lopputuloksena, yksi aikansa pelatuimmista korteista.

GYM COMBOT

Blaine’s Charizard + Blaine
Liikaa Damagea, liian nopeasti, jospa ei.
Misty’s Staryu + Misty + PlusPower
Liikaa damagea, liian nopeasti… Ai voit käyttää sen uudestaan ja uudestaan… no mikä jottei… Aikanaan PlusPower jäi kiinni pelatulle pokemonille, joten senkin sait uudestaan käytettyä.
Kumis
 
Viestit: 12
Liittynyt: 09.12.2010 21:49

Paluu Pokémon TCG-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa